Kolay gelsin canımPazara gittik, taze fasulye, patlıcan, mantar, dolmalık biber, yeşil biber, kapya biber, pirinç, 1 paket çay,domates.
Konservelik domates 35 kg.
Hadi bana kolay gelsin.
Abla maşaallah Barekellah kuzucuğa seni köşeye sıkıştırmayı nasıl bilmişEvimize yurume mesafesinde, cimlendirilmis genis bir alan var. Semt sakinlerinden ortusunu, termosunu alan aksamlari serin serin oturuyor. Torun hep cagiriyordu, yere oturamam ben diyordum. Bugun ariyor, anneanne, dedemle sana balikci sandalyesi aldik artik gelebilirsin diyor. Hadi gitme de goreyim...
Teşekkür ederim canım sağolasınKolay gelsin canım
Başladın mı yapmaya,kabuklarını soyarak mı yapıyorsunTeşekkür ederim canım sağolasın
Geçmiş olsun canım tansiyonun mu düşüyor acaba ?Üzerimde halsizlik, uyku hali var,
Soda içtim,ezana kadar okuyayım biraz cuma gecesi ..
Detaylı temizlik yapmam lazım, haftasonu niyetleniyorum
Geçmiş olsun canım ,çok üzüldüm gerçektenSıcaklardan mıdır bilmem oğlusun ateşi 38.8 lerde
İki defa ılık duş aldırdım bir kez calpol verdim kendiliğinden uyuyakaldı calpol etkisiyle sanırım.Bu gece nöbetteyim
Sağol canım.Oglen uykusundan sonra başladı ve ne kendi bişey yedi ne bana yedirdi hep ağladı.Agzi da çok akıyor yine,dış geliyor galiba yine..Allah korusun ateş beni çok korkuturGeçmiş olsun canım ,çok üzüldüm gerçekten
Canım geçmiş olsun,Sıcaklardan mıdır bilmem oğlusun ateşi 38.8 lerde
İki defa ılık duş aldırdım bir kez calpol verdim kendiliğinden uyuyakaldı calpol etkisiyle sanırım.Bu gece nöbetteyim
Sağol canım.Bugun doğru düzgün su da içmedi.Hatta öğlen uykusunda uyanınca su su dediği halde içmedi,boğazından şüphelendim o an ama diline bakmak aklıma gelmedi.Atesi düştü gibi şimdiCanım geçmiş olsun,
Bol sıvı ver mutlaka, boğaz ağrısı var mı
Dili beyaz mi
Amin çok teşekkür ederim.Evet yanimda yatırdım sürekli kontrol ediyorum,şu an düşük gibi yeniden çıkmaz inşallah.23.00 te calpol vericem yine@Altisapka kuzucuga cok gecmis olsun. Ates cok dikkat istiyor, Allah yardimcin olsun.
Kaç yaşında?Sağol canım.Oglen uykusundan sonra başladı ve ne kendi bişey yedi ne bana yedirdi hep ağladı.Agzi da çok akıyor yine,dış geliyor galiba yine..Allah korusun ateş beni çok korkutur
21 aylık,2 yaşında yaklaştı inşallahKaç yaşında?
Kabuklarını soyuyorum, doğruyorum birazını yeşil biberli kaynatıyorum bunlar menemen lik oluyor, sade domateste kaynatıyorum bunları da istediğim yemeklere kullanıyorum.Başladın mı yapmaya,kabuklarını soyarak mı yapıyorsun
Allah bağışlasın canım21 aylık,2 yaşında yaklaştı inşallah
Amin inşallah canım hepimizinkileriAllah bağışlasın canım
En tatlı çağları