Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Gunaydin hanimlar...

Annemin ve benim kurbanlarimizi A101'den siparis vermeye karar verdim. Hic eve gelmeden iki farkli aileye gidecek.
Ne evde benim ugrasacak gucum, ne esimin kesimde ugrasacak gucu yok. Sonra da dagitmasi cabasi...
Cevremde evine bayramdan bayrama et girenler varken, bagis yapmak da icime sinmedi.
Esimin amcasinin kizi bir kac senedir A101'de kestiriyor ve memnun.
Hayirlisi bakalim...🤲🥰

Sizin gibi düşünüyorum ama gitmezsem olmaz eşimin çok genç yaşta kaybettiği abisinin oğlu eşim alınır. Öksüz sevindirecegiz dedi bana, esnaf dükkanı var yegeninin dükkanında verelim dedim altınını eşim öyle deyince bir daha tekilf edemedim Cantoruncun herkes kendi karantinasını saglasa keşke. Kızınıza nacizane taziyelerimi iletirmisin Allah rahmet eylesin güzel evlada Rabbim hiç birimize evlat acısı ile sınamasın.
Varyemez Varyemez
Başın sağolsun öğretmenim. Rabbim rahmeti ile muamele etsin sizlere de ailesine de sabırlar versin. Her ölüm erkendir, ama böyle üzerinde emeginiz olunca daha erken olmuş. Başka acılar yaşatmasın Rabbim hepimize.
Yegenle evlat arasinda sogan zari kadar anca fark var der buyuklerimiz...Allah gecim versin. Azami dikkatle sıkıntısız gecer gider insaallah..

Tum olmuslerimize rahmetle...🤲

Gunaydin hanimlar...

Annemin ve benim kurbanlarimizi A101'den siparis vermeye karar verdim. Hic eve gelmeden iki farkli aileye gidecek.
Ne evde benim ugrasacak gucum, ne esimin kesimde ugrasacak gucu yok. Sonra da dagitmasi cabasi...
Cevremde evine bayramdan bayrama et girenler varken, bagis yapmak da icime sinmedi.
Hayirlisi bakalim...🤲🥰
Allah kabul etsin ablacım

Gunaydin hanimlar...

Hayirlisi bakalim...🤲🥰
Allah kabul etsin 🙏

Gunaydin hanimlar...

Hayirlisi bakalim...🤲🥰
Allah niyetlerimizi kabul etsin.

Sizin gibi düşünüyorum ama gitmezsem olmaz eşimin çok genç yaşta kaybettiği abisinin oğlu eşim alınır. Öksüz sevindirecegiz dedi bana, esnaf dükkanı var yegeninin dükkanında verelim dedim altınını eşim öyle deyince bir daha tekilf edemedim Cantoruncun herkes kendi karantinasını saglasa keşke. Kızınıza nacizane taziyelerimi iletirmisin Allah rahmet eylesin güzel evlada Rabbim hiç birimize evlat acısı ile sınamasın.
Varyemez Varyemez
Başın sağolsun öğretmenim. Rabbim rahmeti ile muamele etsin sizlere de ailesine de sabırlar versin. Her ölüm erkendir, ama böyle üzerinde emeginiz olunca daha erken olmuş. Başka acılar yaşatmasın Rabbim hepimize.
Eşinizin hatrına gidilmeli siz tedbiri alın takdir Allah 'tan. Gençlerin yanlarında olduğunuzu hissettirin. Allah mesut bahtiyar etsin.

Varyemez Varyemez
Amin Allah razı olsun canım 😔

Yine sakaryada ki hava i fişek atölye sinden imha kamyonunda nakliye sırasında patlama olmuş haberlerde son dakika veriyor. Allah acısız sonlandırsın inşallah. Ülkemize geçmiş olsun.
Evet maalesef 3 şehit 6 yaralı
Allah rahmet ve merhamet eylesin geride kalanlara sabırlar versin
Yaralılarımızın acil şifaya kavuşmasını diliyorum

Yarin pazarimiz var. Baktim 5 domates biraz buzusmus, onlari rendeleyip dondurucuya attim.
Taze sarimsak almistik, balkonda kuruttum. Onlari da ayiklayip, dondurucuya attim.
Kurbanliklari siparis verdim. Allah kabul etsin insaallah. Sehir hayati dini vecibelerde dahi kolayliklar aramaya yonlendiriyor.
Aksam icin de manti vardi, onu dusundum. Tabii ki karpuz olmazsa olmaz...🙈

Evimize yurume mesafesinde, cimlendirilmis genis bir alan var. Semt sakinlerinden ortusunu, termosunu alan aksamlari serin serin oturuyor. Torun hep cagiriyordu, yere oturamam ben diyordum. Bugun ariyor, anneanne, dedemle sana balikci sandalyesi aldik artik gelebilirsin diyor. Hadi gitme de goreyim...😍😍

X