Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

ohhh misss afiyet şifa olsun anneciğininde ellerine sağlık
Sagol canim
Ne kadar ekmek o kadar köfte

Değişik tuhaf bir adam .Bu kadın benimle niye konuşmuyor niye böyle kızgın demiyorda kendi aklınca küsüyor tripleniyor sanki hatalı olan benim .Zeytinyağı gibi üste çıkmanın peşinde beyzadem küsüp sofralara oturmuyor .Oturmasın aç kalsın kendi yemeğini kendi yapsın
Kendi kendilerini imha etseler ne güzel olurdu ya🤣

demekki umrunda değilim bundan sonra oda benim umrumda değil
Allah ıslah etsin ne diyeyim
Zor bir durum aynı evin içinde iletişimsiz kalmak, yine de böyle düşünmemeye çalış.
Kendince neler düşünüyor, keşke adamakıllı anlatmayı bilse.

İsteklerin bence gayet haklı ve yerinde şeylerdi, neden konuyu buralara getirdi anlamak güç.

Bime uğradım öğlen bisey koymamış teyzeler yine🤣
Tarim krediden 3 sut 1de krem cikolata aldim findik parcacikli 170tl verdim. Cok beğendim çikolata gurmesi olarak tavsiye ederim %40 fındık var icinde. Evdeki Nutellayi bitirdiğim için almak zorunda kaldim😂
Kizcem kitap istedi netten 285tlye 2 kitap aldım
Yine netten magnezyum aldım kan degerlerimde eksik cikti. 360ta oraya verdim

Kartlar kesildiği an harcama tam gaz devam
Oglusta ayakkabı istiyor. Floya gitmemiz lazim

Ne kadar ekmek o kadar köfte

Değişik tuhaf bir adam .Bu kadın benimle niye konuşmuyor niye böyle kızgın demiyorda kendi aklınca küsüyor tripleniyor sanki hatalı olan benim .Zeytinyağı gibi üste çıkmanın peşinde beyzadem küsüp sofralara oturmuyor .Oturmasın aç kalsın kendi yemeğini kendi yapsın
Ya.cok gsrip insan dayanamaz konuşur ama senin esinde inat abla sanırım

Tarim krediden 3 sut 1de krem cikolata aldim findik parcacikli 170tl verdim. Cok beğendim çikolata gurmesi olarak tavsiye ederim %40 fındık var icinde. Evdeki Nutellayi bitirdiğim için almak zorunda kaldim😂

Bende oğluma ayakabbi alacağım ayakları hızlı büyüyor diye uygun şeyler alıyordum ama kreşe başladı, yasi da büyüyünce pahalı şeyler istemeye başladı

Bende oğluma ayakabbi alacağım ayakları hızlı büyüyor diye uygun şeyler alıyordum ama kreşe başladı, yasi da büyüyünce pahalı şeyler istemeye başladı
Ayağı sabitlenene kadar pahalı birsey almam çünkü çok çabuk eskitiyor zaten. Oglusumunda marka gibi istekleri olmadı hic

Afiyetle yiyin canım

Ayağı sabitlenene kadar pahalı birsey almam çünkü çok çabuk eskitiyor zaten. Oglusumunda marka gibi istekleri olmadı hic
Benim ki marka bilmiyor ama arkadaşının ayakkabısını gösteriyor oda baya pahalı bakalım çok istemeye devam ederse herhalde alacak gibiyi.

merhaba kızlar,
çok teşekkür ederim hepinize
sabah erkenden kalkıp başka bir devlet hastanesine gittim.
devlet öderken neden özele gideyim, hadi eskiden yoğun çalıştığım için mecburen özele gidiyordum,
şimdi zamanım var deyip araştırıp telefon ile sorgulayıp randevu alıp gittim.

gitmez olaydım
ne hale gelmiş koca hastane
şehir hastanesine gidiyorum son 1 yıldır, (önceden özellere bayıldığım paraları unutmak isteyerek )
tüm hastaneler şehir hastanelerinde birleştikten sonra ayrı kalan devlet hastanelerinin durumunu görmüş oldum.

inanın içeriye girdim
zorladım kendimi
sakin ol dedim
dolandım inceledim
kalabalık,bakımsız,eskimişlik ve o eskimişliğin kirliliği ,en ufak temizlik yapılmamış,
karmakarışık her şey ve insanlar nasıl orada muayene olmak zorundalar diye kalakaldım öyle
ve dedim doktorlar hemşireler sağlık çalışanları var burada çalışan,
çok üzüldüm inanın

çıktım muayene olmadan
ki muayene olmayıp usg için randevu alacaktım.

üzgünüm...

sonra özel hastanelerden birinde jinekolog olan arkadaşıma sormuştum fiyat vs
asistanı aradı randevu ayarlamak için
sadece sağ meme için randevu oluşturdum.
muayene olmadan istem kağıdım ile birlikte çarşamba günü bitireceğim inşallah

Merhaba canım 🥰 Keyfim bi iyi bi kötü malum koca kişisine kızgınlığım geçmedi.Onun dışında çok şükür iyiyim.
Sen nasılsın ?

Borçların büyük bir kısmını bitireceğiz Allahın izniyle.🤲🤲 Mecbur eve birşeyler alınıyor .Hiç almasak çabuk biterde.Bu ayın 15 i gelmek bilmiyor bi türlü .Gün gün sayıyorum Ayın 9 u kaldı 6 gün 😄

Dün maaşı öğrendim arkadaşlardan .52.000 yatacakmış.45.000 tl sini kredi kartına yatıracağım birde 7.500 tl konut kredimi ödeyebilirsem yeter.Elde kaldı gene sıfır😁

Kocama çok kızgınım mümkün mertebe eve birşey almayacağım.

4 şubattan beri akşam sofrasına oturmuyor. Ona yemekte bırakmıyorum ,yemeğe çağırmıyorumda, kahvaltımıda ayrı yapıyorum.

Bu sabahta sepet gösterdim.Çamaşırlarını buraya at bundan sonra çamaşırlarını kendin yıkarsın dedim.

Anneside değilim hizmetçiside .Ne kadar köfte o kadar ekmek bundan sonra

Eli ayağı tutuyor sanki başıma prens bir kendine gelsin artık

Bana bir aydınlanma geldi sanki

Merhamet duygumda yok önceden kıyamıyordum

Bana acımayana bende acımayacağım bundan sonra
penceremden penceremden , canım
Allah eşini ıslah etsin,
akıl fikir versin
seni daha fazla yormasına izin vermesin inşallah...

yeni maaşın hayırlı bereketli olsun inşallah..

kart borcunun kısa sürede sıfırlansın canım,
maaşının eline kaldığı günleri gör

Afiyetle yiyin canım
Teşekkür ederim canim
Benim ki marka bilmiyor ama arkadaşının ayakkabısını gösteriyor oda baya pahalı bakalım çok istemeye devam ederse herhalde alacak gibiyi.
Babasına yolla😂
Çok kötü ya inat insan çok zor
Bende çok inatçıyım ama inadın bile adabı vardır hakettiyse karşıdaki inatlasirim ama öyle böyle bir inat değil doğduğuna pişman olur.
Erkek kardeşimle çok kavga ederdik küçükken. Bidaha sinir edersen küserim dedim. En son dayanamadım aynı odanın içinde 8 ay küstüm hiç konuşmadım. Sonra yapmadı ama iyi oldu🤣
Herkes inadımdan korkar🤣
Kiza doğum yaptım hem hamilelikte çok kilo aldım hem emzirirken. Adam laf çaktırmadan başladı yeme az ye falan diye. En son dedimki öyle bir kilo vereceğim ki özür dileyeceksin dedim. 2 ayda 15 kilo verdim oldummu çıtır🤣 hala söyler korkuyorum inadından diye. Şimdide laf etmeden bi 15 kilo daha versem ama etmiyor 🤣

X