ben yüksek lisans mezunuyum sağlık sektöründe özeldeyim. Ailem destek oldu mal mülk gördüler bir halt sandılar kendilerini ay instagtamını görseniz meslek kısmına yirmiye yakın yazmışBi de bişey oldun sanıyorlar ya te Allahım ya
Kadın arkasında olmasa bi nane olamaz haberi
Yok
Nuruben yüksek lisans mezunuyum sağlık sektöründe özeldeyim. Ailem destek oldu mal mülk gördüler bir halt sandılar kendilerini ay instagtamını görseniz meslek kısmına yirmiye yakın yazmışvalla itten reziller Allah yüzlerindeki burada alıyor poklarıyla oynuyorlar Varyemez
Tatlım tam da hakettikleri şekilde hakettikleri yerdelerben yüksek lisans mezunuyum sağlık sektöründe özeldeyim. Ailem destek oldu mal mülk gördüler bir halt sandılar kendilerini ay instagtamını görseniz meslek kısmına yirmiye yakın yazmışvalla itten reziller Allah yüzlerindeki burada alıyor poklarıyla oynuyorlar Varyemez
Allah rahatlık versin canımSohbet muhabbet saat geç oldu sabah mesai başlar
Yarın bi de toplantı koymuş 16.00 Allah bilir kaçta bitecek
Herkese hayırlı geceler
Ben bu esprinin üzerine espri tanımam bu akşam önünde saygıyla eğiliyorumŞu son bir kaç saattir
birilerinin bi taraflarına iğne sokuluyor
nooluyo yaa diye etraflarına bakıyorlar eminim
kulaaam çınladı değil
dötüme ne batıyor diye etrafa bakıyorlar
kızlar güldürdünüz beni gece gece
Vallaha ben bir şey demedimBen bu esprinin üzerine espri tanımam bu akşam önünde saygıyla eğiliyorum
İçimi bir ûroerti aldı .ehliyet kursu ilk dersten bizi direkt yoğun trafigin içerisine atmıştı o geldi aklıma .minibus yolcu indirmek için aniden önünüzde durmuştu Allah'tan yanımda eğitmen vardida müdahale etmişti çarpmadan kurtarmıştık ..o yüzden psikolojikmen kendimi hazirlamam gerekiyorBence de
Hatta sayfa başındaki hedeflerine ehliyet almayı da eklesek mi
Ben bu esprinin üzerine espri tanımam bu akşam önünde saygıyla eğiliyorum
penceremden canım ben seni anlamaya çalışıyorum hatta çok iyi anladığımı düşünüyorum hissediyorum
Yani şöyle oyuncular zaman ve mekan farklı olsa da senaryo çok benzer
Yaşadıklarından daha az şeyler yaşamadım emin ol
Ben senin o ehliyeti alacağına çok inanıyorum
Her daim Allah'a emanet ol canım benimÇok iyi geliyorsun gerçekten senin deyiminle motive oluyorum teşekkür ederim
Üniversite okuduktan sonra mi evlendin orayı anlamadım kimin tayin kurası çekildiBoşuna demiyorum sayelerinde ilkleri yaşadım aklıma hayalime gelmeyecek sacmaliklar .ne hayal ettim ne buldum aslında benim niyetim önce üniversiteyi bitirmek ti.ileride üniversiteden ya da işyerinden birisiyle evlenmekti .lisedeyken ise girecegimizi biliyorduk.sonrasi kader kismet .Bunlar istemeye geldi 19 yadindaydim.Evlenme düşüncem yoktu.Butun konsantrem üniversite üzerineydi .Annemde evlen biran önce. üniversiteyi sonrada okursun seni tek başına başka illere gönderemem dedi.birbirimizi tanıyalım üniversite bitince evlenmek istiyorum dedim tayin kurasinida çekince apar topar düğün yapıldı 6 ayın içerisinde evlendik.20 yaşında evlendim
Liseden mezun oldum canım atama bekliyorduk yatılı lisede okudum ben devlete atanacagimiz daha en başından belliydi .kura çektik gideceğimiz il l belli oldu .iki ay sonrada kışın düğün oldu .evlendim üç gün sonra tayin olduğum ile gityim orada da üniversite sınavına girfim kazdndim yani evlendikten sonra okudumÜniversite okuduktan sonra mi evlendin orayı anlamadım kimin tayin kurası çekildi