Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

150₺'ye 2 paket sigara aldım.
250₺' ye pide içi hazırlamıştık pide yaptırdım.
170₺'ye balık aldım oğlum için

Banka Hesabı: 20.509,50₺-495₺=20.014,50₺ (tlf faturası ödendi)
KK. Yeni ay harcama: 7.075,58₺
Sanal Kart: 1472 ₺ (795₺ si arkadaşlardan gelecek)
Cüzdan: 1.590₺

Kredi kartımın son esaret günü bugün 🤣🤣

Buradaki bir yerel markette marmara birlik sızma zeytinyağı 2 lt 700 tl ye indirimde
5 lt zeytinyağı almıştım ınstagramdan ama 5 lt zeytinyağını 2 senede anca tüketiyorum
2 lt lik zeytinyağını yeni açtım bana az miktarda lazımdı ama kargo ücreti ödememek için fazla miktarda alım yapmam gerekecekti neyse bu indirim imdada yetişti şükürler olsun

Yarın nasipse zeytinyağı ve peynir stoklama günü 😊
Alacakların şimdiden hayırlı olsun abla

150₺'ye 2 paket sigara aldım.
250₺' ye pide içi hazırlamıştık pide yaptırdım.
170₺'ye balık aldım oğlum için

Banka Hesabı: 20.509,50₺-495₺=20.014,50₺ (tlf faturası ödendi)
KK. Yeni ay harcama: 7.075,58₺
Sanal Kart: 1472 ₺ (795₺ si arkadaşlardan gelecek)
Cüzdan: 1.590₺
Aldıkların bereketli olsun canım 😘

Dün oğlum aradı babam balık almış annen gelirken birşey almasın demiş

Eve bir gittim balık ayıklanmış fırına bile verilmiş😮Salı pazarından da sebze alınmış.

Hazıra konmak ne güzel şeymiş😄

Eşim erken gelmiş pazara gitmiş iki kiloda balık almış ayıkladığını fırına vermişler kalanı ayıklamaya devam ediyordu. Onu iş yaparken görmek hoşuma gitti😄bende yanına oturdum biran önce yemek için yardım ettim.

Gerçi evde yemeğim vardı dolmam vardı çorba vardı fırında tavukta yapmıştım.Oğlan kursa gittiği için o tavuk yedi .

Çay faslı dizi falan izliyoruz derken bir günü daha bitirdik.

Rabbim bereket versin sağlık versin

Kredi kartımın son esaret günü bugün 🤣🤣

Buradaki bir yerel markette marmara birlik sızma zeytinyağı 2 lt 700 tl ye indirimde
5 lt zeytinyağı almıştım ınstagramdan ama 5 lt zeytinyağını 2 senede anca tüketiyorum
2 lt lik zeytinyağını yeni açtım bana az miktarda lazımdı ama kargo ücreti ödememek için fazla miktarda alım yapmam gerekecekti neyse bu indirim imdada yetişti şükürler olsun

Yarın nasipse zeytinyağı ve peynir stoklama günü 😊
Aldıkların bereketli olsun😊

Bende geçen senenin zeytinyağı duruyordu bitirdim.Bu sene 5 litre daha aldım yine almak lazım birde bizimkiler ayçiçek yağıda seviyor. Sahanda yumurtayı zeytinyağında değilde diğer yağda seviyorlar mesela.Birazda ondan alıp stoklamam lazım.

Aslında gideceği yeri çok istemiyor servise binmek cazip geliyor sandalye değil hamd olsun Walker la yürümeleri geçtik ama denge sorunu var sereballerhipoplazi sorunu bizde haftada 3 fiziğe gidiyoruz çok şükür bagimsizlasri biraz ama böyle gezilerde olamiyoruz

Aynen bende mutfak eşyası birşey bakiyorummyada nevresim falan sürekli kullanılabilecek birsey

Aynen. Vallahi Allah ülkemizin yardımcısı olsun

Ama aşırı yogunummyarin babasida bende gitmem kadınlarla kafammkaldirmiyor diyor ben seni arkadasn götüreyim mi diyor çocuk yok ya illa servisle gidek yada ben senle arabayla gitmem eeeee dedik otur oturduğun yerde yeni neslin şımarık tavırlarına babası hele hiç tahammül edemiyor ya bakalimmnasil çocuk büyütmek aşırı zormuş

Anlıyorum gitmeyince fark etmez dedim ama.psikolojik danışman sizsiniz vallahi öyledir olaabilirde benimde malummaureclerim.hastane dongulerim yüzüm.yok izin mizin e Allahim.kimseye de diyemem bu nu demem aşırı lüks e kaçıyor gibi hissediyorum. Sabahtan babayla öğlen benle takılacak yarın için. Başka cozumum de yok cmrtsi olsa götürelim ama okul saatleri içinde 9-15.

Birde bizimki bu sıra aşırı altına kaçırıyor geceleri yeniden bezlemeye başladım okuldnanalincada kaçırmış oluyor hergun makineler çamaşırlar dolup taşıyor hem yoruldum hemde şimdi gider kaciirri daha büyük sorun olur ona çünkü farkında olamıyor kasları geriden geldiği için akranlarindan .. yani aman sadece tummbunyazdiklarima Gazze'de çocuklar aç İdil ac sususz soğuk anasız babasız hastalıklı insanlık yok oluyor sende hamd et diye kendimdeki derdi kendimce küçültüyorum ki gerçekte de öyle . Mevlânâ nin dediği gibi sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayan da var... O hesaplardayim
İzin konusunda seni anlıyorum.Çalışırken hastane ile ilgili üst üste izin alınca insan bir daha izin istemeye utanıyor.Benim öyle olmuştu .

Ancak bu gezi olayı her zaman olan birşey değil sanırım.

Altına kaçırma olayından tüm gün altını bezleyerek kurtulabilirsiniz.Gitmek istiyorsa birgüncük idare etsin .En güzeli babanın kendi arabasıyla götürmesi aslında ama o arkadaşları ne yapıyorsa aynısını istiyor sanırım o yüzden servis diye ısrar ediyor.

Babada biraz fedakarlık yapsa ne olur sanki .Serviste gitsin çocuğuyla onun hevesini kırmaya değmez.

X