- 16 Şubat 2012
- 6.227
- 10.065
Teşekkür ederimSessiz sessiz okuyorum da bu erkeklere sövme kısmına çok içten katılıyorum, dıştan da katılmak için yarın yazacağım şimdi geç oldu :) ama öncesinde kabul ederseniz borçlarımla beraber geleceğimi bildirmek istedim dikkat edin birikim değil borçlarımla ... ve daha önemlisi, size canınızı sıkmayın, kendi kendinize her türlü yetersiniz görmezden gelin değiştiremediklerinizi, ruhunuzu yıpratmayın demek istedimpenceremden . Sevgiler, iyi geceler herkese.
Allah razi olsun senden arabayı vermemek ne demek sanki sadece adamın mali .Kompleks başka birşey değil kadınların kendilerine bağımlı olmalarını dolayısıyla egolarını tatmin etmeyi istiyorlar ama hepsi öyle değil .ortanca eltimin bir oğlu var maşallahpenceremden erkeklerin hepsi mi aynı olur ? Okulumda bir arkadaşım üç çocuklu ucu de okuyor,biri servisle gidiyor diğer ikisi bizim okula geliyor anneleriyle birlikte.Arkadss cat pat araba kullanmayı da bildiği halde sen yapamazsın edemezsin suremezsin diyerek arabayı kendi götürüyor vermiyor kadına.Kadin taksiyle geliyordu okula her gün.
İki çocukla surunmesin dedim ben çocuğu okula bıraktıktan sonra dönüşte onu alıyorum.Bir ara arkadaş arabayı almayı başarmış,adam üç gün dayanabilmiş,vermem de vermem.
Başka bir arkadaş daha var aynı şekilde eşi tarafından bastirilip gözü korkutulup sindirilen,enerji emici,özgüven istismarcisi,bencil,dangoz,pis kocaya sahip olan bir arkadaş(Oh içim rahatladı) Arkadaş hamile hamile metroyla gelip gidiyor okula,üç kat aşağı üç kat yukarı cika ine..
Ay ben bu erkekleri napiyim
Lise mezunu olarak kpss mi kazandın atama bekledin canım yabancı kaldım kusura bakma.Liseden mezun oldum canım atama bekliyorduk yatılı lisede okudum ben devlete atanacagimiz daha en başından belliydi .kura çektik gideceğimiz il l belli oldu .iki ay sonrada kışın düğün oldu .evlendim üç gün sonra tayin olduğum ile gityim orada da üniversite sınavına girfim kazdndim yani evlendikten sonra okudum
Aramıza hoş geldin canımSessiz sessiz okuyorum da bu erkeklere sövme kısmına çok içten katılıyorum, dıştan da katılmak için yarın yazacağım şimdi geç oldu :) ama öncesinde kabul ederseniz borçlarımla beraber geleceğimi bildirmek istedim dikkat edin birikim değil borçlarımla ... ve daha önemlisi, size canınızı sıkmayın, kendi kendinize her türlü yetersiniz görmezden gelin değiştiremediklerinizi, ruhunuzu yıpratmayın demek istedimpenceremden . Sevgiler, iyi geceler herkese.
Gunaydın hayırlı nurlu sabahlar. Yeni eğitim dönemi hem öğretmenlerimize hem yavrularımıza hayırlı uğurlu olsun inşallahGünaydın hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle
Saatimi 06.20 ye kurmuştum ama saat 05.00 'te uyandım. Sanki yeni tayin olup göreve başlamış bir öğretmenin heyecanı var üzerimde
Okulu özledim ,beni okul paklıyor anlaşıldı
Günaydın amin canım çok aminGunaydın hayırlı nurlu sabahlar. Yeni eğitim dönemi hem öğretmenlerimize hem yavrularımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah
Ben çok büyük bir kaza atlattım ama yine de devam ettim biraksam bir daha kullanamayacaktim cunku canım. doparlan bırakma kendini yaparsın senİçimi bir ûroerti aldı .ehliyet kursu ilk dersten bizi direkt yoğun trafigin içerisine atmıştı o geldi aklıma .minibus yolcu indirmek için aniden önünüzde durmuştu Allah'tan yanımda eğitmen vardida müdahale etmişti çarpmadan kurtarmıştık ..o yüzden psikolojikmen kendimi hazirlamam gerekiyor
Amin ablacım inşallahAllah rahatlık versin canım
Bizim de toplantı var yarın
Allah hepimiz için sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir yarı dönem nasip etsin
Günaydın ablacım amin inşallahGunaydın hayırlı nurlu sabahlar. Yeni eğitim dönemi hem öğretmenlerimize hem yavrularımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah
Ahahaha abla ya ben de dün uyuyamadım heyecandanGünaydın hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle
Saatimi 06.20 ye kurmuştum ama saat 05.00 'te uyandım. Sanki yeni tayin olup göreve başlamış bir öğretmenin heyecanı var üzerimde
Okulu özledim ,beni okul paklıyor anlaşıldı
Kpss değil canım.Bizim dönemimizde parasız yatılı sınavı vardı orta sonda giriyorsun kazanırsan dört yıl o liseye gidiyorsun o sınava girip kazanmıştım.Zaten ortaokulda okul birincisiydim derslerim iyiydi yani. Devletin okul bitiminde işe başlatma garantisi vardı.liseye başlamadan önce evraklar imzalıyorsun o evraklar sayesinde garanti oluyor .Devlet işe alacağına dair tahahhütname veriyor.Bizden önceki ablalar Haziranda bitirdiyse akabininde hemen başlıyorlardı bizi 1.5 -2 yıla yakın beklettiler .Bizden sonra iki sınıf daha atandı ondan sonra paralı okula dönüşmüş sonra hepten kapatılmış.Lise mezunu olarak kpss mi kazandın atama bekledin canım yabancı kaldım kusura bakma.
Yatılı olunca atama garantisi filan mı oluyo
Hayırlı olsunEşimin maaşı belli oldu 22 bin olmuş yüzde 57 zam yapılmış