Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

150₺'ye 2 paket sigara aldım.
250₺' ye pide içi hazırlamıştık pide yaptırdım.
170₺'ye balık aldım oğlum için

Banka Hesabı: 20.509,50₺-495₺=20.014,50₺ (tlf faturası ödendi)
KK. Yeni ay harcama: 7.075,58₺
Sanal Kart: 1472 ₺ (795₺ si arkadaşlardan gelecek)
Cüzdan: 1.590₺

Alacakların şimdiden hayırlı olsun abla

Aldıkların bereketli olsun canım

Dün oğlum aradı babam balık almış annen gelirken birşey almasın demiş

Eve bir gittim balık ayıklanmış fırına bile verilmişSalı pazarından da sebze alınmış.

Hazıra konmak ne güzel şeymiş

Eşim erken gelmiş pazara gitmiş iki kiloda balık almış ayıkladığını fırına vermişler kalanı ayıklamaya devam ediyordu. Onu iş yaparken görmek hoşuma gittibende yanına oturdum biran önce yemek için yardım ettim.

Gerçi evde yemeğim vardı dolmam vardı çorba vardı fırında tavukta yapmıştım.Oğlan kursa gittiği için o tavuk yedi .

Çay faslı dizi falan izliyoruz derken bir günü daha bitirdik.

Rabbim bereket versin sağlık versin

Aldıkların bereketli olsun

Bende geçen senenin zeytinyağı duruyordu bitirdim.Bu sene 5 litre daha aldım yine almak lazım birde bizimkiler ayçiçek yağıda seviyor. Sahanda yumurtayı zeytinyağında değilde diğer yağda seviyorlar mesela.Birazda ondan alıp stoklamam lazım.

İzin konusunda seni anlıyorum.Çalışırken hastane ile ilgili üst üste izin alınca insan bir daha izin istemeye utanıyor.Benim öyle olmuştu .

Ancak bu gezi olayı her zaman olan birşey değil sanırım.

Altına kaçırma olayından tüm gün altını bezleyerek kurtulabilirsiniz.Gitmek istiyorsa birgüncük idare etsin .En güzeli babanın kendi arabasıyla götürmesi aslında ama o arkadaşları ne yapıyorsa aynısını istiyor sanırım o yüzden servis diye ısrar ediyor.

Babada biraz fedakarlık yapsa ne olur sanki .Serviste gitsin çocuğuyla onun hevesini kırmaya değmez.

O sirada Yılda 30 lt zeytinyağı tüketen ben

Yaaaa ne güzel şey oğlum için demek ..birşey almak yedirmek ...

Aldıklarım bereketli olsun sigarasiz günler de dilerim
Ne kadar basit aslinda mutlu edilmemiz... Böyle gunlerinizin sayısı çoğalsın inşallah
Maalesef bugununbenimle geçirdi eve dönüşteyiz iyi ve akıllı durduğu için donut alacağım birde trilice alacağım söz verdim
Merhaba hanımlar tünaydın
Öğlen fellah köftesi yogurdum gidince haşlayıp soslayacagim birde mercimek çorbası tamamdir
Biri bana da öğretsin enfes duruyor çiğ de yenir gibi bu koftecikler
Çok şükür kvlerin tadilat bitti
Bugün son kez yemeklerini vereceğim yarın pazar var alışverişini yapsınlar evlerinde yesinler
Bende çocuklarda disarda yiyeceğim bogaldum
Okadar yap yap dışarda ye ama boğuldum diyorsan ne denir çok iyi anlıyorum afiyet olaa

Ellerine sağlık
tesekkur ederim
sagolasin
Hay maşaallah barekellah atom karıncama afiyet şifa olsun
Teşekkür ederim ablacim
Nefisyemektarifleri sayfasından almıştım yoğurma ve yuvarlama dışında çok kolay

Hergun yemek yapıyorum ama çocuklar için. Disarda ne oldugu belli olmayan yiyeceklerden yemesinler diye cunku fastfood asiri seviyorlar. Mutfak işlerini de hiç sevmem. Ayda bir kaç defa disarda yemekten zarar gelmez çünkü herkes yemek seçiyor gercekten bunalıyorum hele 2 haftadır çorbası salatasi tatlisina kadar yapıyorum misafir sonuçta diye
Anlatamam çok bunaldim

Çok iyi anlıyorum iyi etmisssiniz yemeknyapmayi gectim dusunup.menusunu ayarlamak bile ne kadar zor. Yemek seçen ev halkida zor

Şimdiden bereketli olsun ablacım afiyetle şifayla yemek nasip olsun
Ayyy maşallah daim olsun inşallah
Merhaba hanımlar tünaydın
Öğlen fellah köftesi yogurdum gidince haşlayıp soslayacagim birde mercimek çorbası tamamdir
Afiyet şifa olsun cano
Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…