Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

150₺'ye 2 paket sigara aldım.
250₺' ye pide içi hazırlamıştık pide yaptırdım.
170₺'ye balık aldım oğlum için

Banka Hesabı: 20.509,50₺-495₺=20.014,50₺ (tlf faturası ödendi)
KK. Yeni ay harcama: 7.075,58₺
Sanal Kart: 1472 ₺ (795₺ si arkadaşlardan gelecek)
Cüzdan: 1.590₺

Alacakların şimdiden hayırlı olsun abla

Aldıkların bereketli olsun canım

Dün oğlum aradı babam balık almış annen gelirken birşey almasın demiş

Eve bir gittim balık ayıklanmış fırına bile verilmişSalı pazarından da sebze alınmış.

Hazıra konmak ne güzel şeymiş

Eşim erken gelmiş pazara gitmiş iki kiloda balık almış ayıkladığını fırına vermişler kalanı ayıklamaya devam ediyordu. Onu iş yaparken görmek hoşuma gittibende yanına oturdum biran önce yemek için yardım ettim.

Gerçi evde yemeğim vardı dolmam vardı çorba vardı fırında tavukta yapmıştım.Oğlan kursa gittiği için o tavuk yedi .

Çay faslı dizi falan izliyoruz derken bir günü daha bitirdik.

Rabbim bereket versin sağlık versin

Aldıkların bereketli olsun

Bende geçen senenin zeytinyağı duruyordu bitirdim.Bu sene 5 litre daha aldım yine almak lazım birde bizimkiler ayçiçek yağıda seviyor. Sahanda yumurtayı zeytinyağında değilde diğer yağda seviyorlar mesela.Birazda ondan alıp stoklamam lazım.

İzin konusunda seni anlıyorum.Çalışırken hastane ile ilgili üst üste izin alınca insan bir daha izin istemeye utanıyor.Benim öyle olmuştu .

Ancak bu gezi olayı her zaman olan birşey değil sanırım.

Altına kaçırma olayından tüm gün altını bezleyerek kurtulabilirsiniz.Gitmek istiyorsa birgüncük idare etsin .En güzeli babanın kendi arabasıyla götürmesi aslında ama o arkadaşları ne yapıyorsa aynısını istiyor sanırım o yüzden servis diye ısrar ediyor.

Babada biraz fedakarlık yapsa ne olur sanki .Serviste gitsin çocuğuyla onun hevesini kırmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…