- 16 Şubat 2012
- 6.229
- 10.069
Kolay gelsin canimNamaz kılmam, okul önlüklerimi ütülemem lazım
Epstein olaylarimiGeçen instagramda meşhur hamburgerlerin üretiminde insan eti kullanıldığını anlatan bir video vardı dünyada bilmem kaç yılları arasındaki o kayıp çocukların ne olduğu insan etlerinin öğütüldüğünü vs uzun uzun anlatan bir video
Mide bulandırıcı şeyler anlatılıyordu
Yakının birisimiydiOkudukça bana birini hatırlattı sinirlerim tepeme çıktı
Dimi amaElline koluna sağlık
tüllere varana kadar yıkamışsın
bir hamburgerin lafı mı olur beyaaa
Teşekkür ederim ablacımHayırlı olsun
Çat pat gidiyoruz deseneİste o tak zamanı bir geldiyse 10 kilo vermiştim sonra pat hamile kaldim sonra zaten bitti neyse bakalım bir şekilde gidecek eski halimize döneceğiz
Allah kabul etsin, kolay gelsin ablacımNamaz kılmam, okul önlüklerimi ütülemem lazım
Sağol ablaAldiklarinı güle güle kullan
Tekrar onu deneyeyim zaten Ramazan da geliyor... Ramazanda çok rahat 5 kilo falan veriyorum 6li rakamları bir görsem benden mutlusu olmayacakAralıklı orucu deneyebilirsin aslında kilon çok değil
Görürsün inşallah ya uzak bir sayı değilTekrar onu deneyeyim zaten Ramazan da geliyor... Ramazanda çok rahat 5 kilo falan veriyorum 6li rakamları bir görsem benden mutlusu olmayacak
Yok canım 31 olacağım şurada üç ay sonra ve bu yaşta 2 cocuk yetti bana.... Allahim onları büyütmeyi nasip etsin, isteyenlere de çocuk versin inşallah. Bu devirde çocuk demek çok masraf demek... Bebek bezinin tanesi 4 liraÇat pat gidiyoruz desene
Tekrar hamilelik düşüncem varsa bir an önce zayıfla kız
İnşallah canımGörürsün inşallah ya uzak bir sayı değil
Hareketi artır akşam 5 ten sonra yememeye çalış
Bi de kb azalt
Oldu bitti işte
İki taneyse iyi canım ya çok çocuk isteyen biri değilsen yeterYok canım 31 olacağım şurada üç ay sonra ve bu yaşta 2 cocuk yetti bana.... Allahim onları büyütmeyi nasip etsin, isteyenlere de çocuk versin inşallah. Bu devirde çocuk demek çok masraf demek... Bebek bezinin tanesi 4 liraAma şükürler olsun çocuklarıma, Allah onları benden ayırmasın... Bu dünyada ki en güzel şey gerçekten anne olmak
Sağol canım benim sana da inşallah bol bol amin, Allahim tez zamanda gönlündekini nasip eder inşallah... Ben sanslilardanim gerçekten bir oğlan bir kız büyük bir lütuf... İkisi de evlat ikisi de başbakan duygular yaşatıyorİki taneyse iyi canım ya çökecek isteyen biri değilsen yeter
Hele bi kız bir oğlansa mis
İkisinden de var
Rabbim acılarını göstermesin güzel hayırlı göz aydınlığı günlerini görmeyi nasip etsin
İsteyen herkese ayıpsız amansız hayırlı evlatlar versin
Bana da göz aydınlığı hayırlı bir eş sonra hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Ama önce bi ev almam lazım ffhwjfjd
Boşuna demiyorum sayelerinde ilkleri yaşadım aklıma hayalime gelmeyecek sacmaliklar .ne hayal ettim ne buldum aslında benim niyetim önce üniversiteyi bitirmek ti.ileride üniversiteden ya da işyerinden birisiyle evlenmekti .lisedeyken ise girecegimizi biliyorduk.sonrasi kader kismet .Bunlar istemeye geldi 19 yadindaydim.Evlenme düşüncem yoktu.Butun konsantrem üniversite üzerineydi .Annemde evlen biran önce. üniversiteyi sonrada okursun seni tek başına başka illere gönderemem dedi.birbirimizi tanıyalım üniversite bitince evlenmek istiyorum dedim tayin kurasinida çekince apar topar düğün yapıldı 6 ayın içerisinde evlendik.20 yaşında evlendimCiddi misin demekten kendimi alamadım nereli bu yobazlar
Allah sana sabırlar versin insan bunlara ağmaz dönmez kafasını gözünü patlatasıya dövesi gelir
Allah dövsün bu yaratıkları
Allah razı olsun canımSağol canım benim sana da inşallah bol bol amin, Allahim tez zamanda gönlündekini nasip eder inşallah... Ben sanslilardanim gerçekten bir oğlan bir kız büyük bir lütuf... İkisi de evlat ikisi de başbakan duygular yaşatıyor
olması gereken sizin kurduğunuz sistem zaten.bizde eşimNaçizane fikrim parasal konularda her iki taraf da şeffaf olsun bunu sizin konunuzdan bağımsız söylüyorum tabi ki.
Ben mesela iki tarafın kazancının meblağına bakmaksızın erkek tarafının harcamanın yükünü çekmesi gerektiğini düşünüyorum.
Şöyle ki bizde örneğin tüm masrafları eşim karşılardı ufak tefek kalan borçlar ya da yetişmediği yerlerde ben devreye girerdim. Ben de para mı arttı hemen birikime giderdi ya da kötü gün için köşede dururdu.
Zaten bu sebeple senin benim hesabı da açıkçası pek olmazdı. Siz de zaten birikim yapıyosunuz, böyle düşünmemesi lazım. Kalan para zaten kumbarada diye bakmak lazım değil mi?
Ehliyet almadımHayır bence sen her işi bırak ehliyetin var sanırım
Direksiyon geliştirme kursuna git. Kendine güzel bir yatırım yap tavsiyem
Ve o arabayı hep kendin kullan
O zaman nereden biliyorsun dikkatinin azaldığını vsEhliyet almadım