Boşayıp kıçına tekmeyi bastığım gelişimini tamamlayamamış kibir abidesi narsist kişilikYakının birisimiydi
Kesinlikle her cümlesine katılıyorumO zaman nereden biliyorsun dikkatinin azaldığını vs
Bence başarılı, güçlü bir kadınsın her birseyi neredeyse kendi başına yapıyorsun
Bu vatandaş senin bu konudaki eksikliğini de bence kullanıyor kedinin ciğere döndürdüğü gibi seni döndürmeye hatta cezalandırırken bu konuyu da aklî sıra kullanıyor gibi geldi
Sana kardeş tavsiyesi acilen kendini topla ve bu işin üstesinden gel tatlım
Araba kullanamayacak olsam ben kullanamazdım
Ben kullanıyorsam herkes kullanır
Ne kadaaan da kültürlü bir küfürBoşayıp kıçına tekmeyi bastığım gelişimini tamamlayamamış kibir abidesi narsist kişilik
Ben herkeşlerden farklı küfrederim datlumNe kadaaan da kültürlü bir küfür
Farkımız tarzımız diyorsun ablacımBen herkeşlerden farklı küfrederim datlum
Herkesin bir stili var ayol
Küfrüm de parmak izim gibi kendime özgü
Küfrümün bile bi kalitesi vardı ahhhh ahhh kıymetini bilemedilerFarkımız tarzımız diyorsun ablacım
Yakışır
dün onu düşündüm biliyormusun evi nevi boşver kendine bir otomatik vitesli araba al onun sınavına girersin olmadı hoca tutarsın diye .normal viteslinin sınavına girdim yaziliyi geçtim sürme sınavına girdim saga sola bakmayı karıştırdım elendim başka haklarimda vardı ama sınavın olduğu gün hastanede yatiyorduk moralim bozuktu ikinci sınava girmedim dosyayida yakın gitsin dedim.2000 TL idi o zaman .eşim diyor senin dikkatin dağınık sana araba verilmez diyor .ehliyet sınavı için çalıştırdı beni ama ümit görmüyordu sonra ustelemedim istanbul trafigini gözüm kesmediO zaman nereden biliyorsun dikkatinin azaldığını vs
Bence başarılı, güçlü bir kadınsın her birseyi neredeyse kendi başına yapıyorsun
Bu vatandaş senin bu konudaki eksikliğini de bence kullanıyor kedinin ciğere döndürdüğü gibi seni döndürmeye hatta cezalandırırken bu konuyu da aklî sıra kullanıyor gibi geldi
Sana kardeş tavsiyesi acilen kendini topla ve bu işin üstesinden gel tatlım
Araba kullanamayacak olsam ben kullanamazdım
Ben kullanıyorsam herkes kullanır
Kaybettikten sonra anlamıştır da geçti borun pazarıKüfrümün bile bi kalitesi vardı ahhhh ahhh kıymetini bilemediler
Ay benim bi arkadaşım var kankam, kocası da öyle sürekli manipüle ediyordün onu düşündüm biliyormusun evi nevi boşver kendine bir otomatik vitesli araba al onun sınavına girersin olmadı hoca tutarsın diye .normal viteslinin sınavına girdim yaziliyi geçtim sürme sınavına girdim saga sola bakmayı karıştırdım elendim başka haklarimda vardı ama sınavın olduğu gün hastanede yatiyorduk moralim bozuktu ikinci sınava girmedim dosyayida yakın gitsin dedim.2000 TL idi o zaman .eşim diyor senin dikkatin dağınık sana araba verilmez diyor .ehliyet sınavı için çalıştırdı beni ama ümit görmüyordu sonra ustelemedim istanbul trafigini gözüm kesmedi
Tam tahmin ettiğim gibi eşin seni aşağı çekmeye çalışıyor biliyor senin ehliyetin olunca ona hicbir konuda eyvallahin olmayacağını biliyor başına gelecekleri az çokdün onu düşündüm biliyormusun evi nevi boşver kendine bir otomatik vitesli araba al onun sınavına girersin olmadı hoca tutarsın diye .normal viteslinin sınavına girdim yaziliyi geçtim sürme sınavına girdim saga sola bakmayı karıştırdım elendim başka haklarimda vardı ama sınavın olduğu gün hastanede yatiyorduk moralim bozuktu ikinci sınava girmedim dosyayida yakın gitsin dedim.2000 TL idi o zaman .eşim diyor senin dikkatin dağınık sana araba verilmez diyor .ehliyet sınavı için çalıştırdı beni ama ümit görmüyordu sonra ustelemedim istanbul trafigini gözüm kesmedi
Ay bunların hepsimi aynı benim ex de kendini dünyanın CEO'su zannediyorBoşayıp kıçına tekmeyi bastığım gelişimini tamamlayamamış kibir abidesi narsist kişilik
Yeterince açıklayabildim sanırım
Bence depenceremden Ya Allah bismillah de ve bu konuda yola çık tatlım
Sana lazım olan cesaret sadece adım atmak bu yola gerisi gelir ne olur bizim için bu ehliyeti al kız
Bilmem bi yerin CEO’suAy bunların hepsimi aynı benim ex de kendini dünyanın CEO'su zannediyor
Evet tatlım bunların aşağı yukarı hepsi tıpa tıp aynıAy bunların hepsimi aynı benim ex de kendini dünyanın CEO'su zannediyor
Aynen canım aldığımda evlere avize takmaya gidiyordu iki yıllık elektrikçi parçası adam ettim birşey oldum sandı .Bilmem bi yerin CEO’su
Bi de bişey oldun sanıyorlar ya te Allahım yaAynen canım aldığımda evlere avize takmaya gidiyordu iki yıllık elektrikçi parçası adam ettim birşey oldum sandı .
Bırak bu saatten sonra fışkı yesinler boklarında boğulsunlar hepsi deAynen canım aldığımda evlere avize takmaya gidiyordu iki yıllık elektrikçi parçası adam ettim birşey oldum sandı .