Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kesinlikle her cümlesine katılıyorum
Bence de ilk işin ehliyet alıp arabaya el koymak olmalı
Paşa hazretleri bir eli yağda bir eli balda oh ya ne güzel
Öyle bi dünya yok

dün onu düşündüm biliyormusun evi nevi boşver kendine bir otomatik vitesli araba al onun sınavına girersin olmadı hoca tutarsın diye .normal viteslinin sınavına girdim yaziliyi geçtim sürme sınavına girdim saga sola bakmayı karıştırdım elendim başka haklarimda vardı ama sınavın olduğu gün hastanede yatiyorduk moralim bozuktu ikinci sınava girmedim dosyayida yakın gitsin dedim.2000 TL idi o zaman .eşim diyor senin dikkatin dağınık sana araba verilmez diyor .ehliyet sınavı için çalıştırdı beni ama ümit görmüyordu sonra ustelemedim istanbul trafigini gözüm kesmedi

Ay benim bi arkadaşım var kankam, kocası da öyle sürekli manipüle ediyor
Yapamazsın
Süremezsin
trafiğe çıkma
Yok park edemezsin
Blah blah blah
Sonra biz kankamı gaza getirdik ilk zamanlar tabi zor oldu ama şu an gayet de iyi sürüyor
Meydanı bunlara bırakmamak lazım
İllerine geldikleri gibi algı yapıyorlar

Tam tahmin ettiğim gibi eşin seni aşağı çekmeye çalışıyor biliyor senin ehliyetin olunca ona hicbir konuda eyvallahin olmayacağını biliyor başına gelecekleri az çok

Ha hahayyyy öylesinin lafına bile bakılmaz
Sen beni dinle

Ay bunların hepsimi aynı benim ex de kendini dünyanın CEO'su zannediyor
Evet tatlım bunların aşağı yukarı hepsi tıpa tıp aynı
Ama biz kadınlar da aynıyız
Zeki ,güçlü, kararlı becerikli ,çalışkan, gayretli daha daha bir çok güzelliğe sahibiz Allah'ın yardımıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…