darısı başına inşaallah canım26 yildirda ben çalışıyorum şöyle ohh demeyi öyle çok isterim kiek gelir getirecek yatırım istiyorum birde Muğla'da bir ev.ondan sonra inşallah
Allah razı olsun ablacım amin amin amin inşallahRabbim en kısa zamanda ev almayı nasip etsin
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin ablacım26 yildirda ben çalışıyorum şöyle ohh demeyi öyle çok isterim kiek gelir getirecek yatırım istiyorum birde Muğla'da bir ev.ondan sonra inşallah
Ahaha dur hesaplama yapmam lazım ablamKızlar ilk sayfaya borç ödeme çizelgesi ekledim
Listeye eklenmek isteyen hanımlar isimlerinizi toplam borcunuzu yazabilirsiniz özelden
Genc yasda ne borcu giizAhaha dur hesaplama yapmam lazım ablam
Yazdım ben canımKızlar ilk sayfaya borç ödeme çizelgesi ekledim
Listeye eklenmek isteyen hanımlar isimlerinizi toplam borcunuzu yazabilirsiniz özelden
Kız gencim dediysek de o kadar gücüm değilim ehsjjs 34 yaşındayım yaniGenc yasda ne borcu giiz
Ay ben agliyorum da borc diye. Yasadigim ulkede gencler cok rahat.
Burda 18 den sonra okula gittigin icin para veriyor devlet. Kitab Vs parasini hallediyorsun. Evden ayrilirsan destek parasi gibi birsey.
Cogu kisi bunun kredisini cekiyor, okul bitene kadar odemek zorunda degiller. Cogu keyfi cekiyor bu krediyiodemedikce artiyor. Brude cok sukur oyle kredim yok. Kafayi yerdim yoksa
Tatlım sen toplam borcunuYazdım ben canım
umarım anlaşılır şekilde yazmışımdır.
kulaağımı çekmeyin anlaşılmaz ise hocammm
O zaman listeye gerek yokKız gencim dediysek de o kadar gücüm değilim ehsjjs 34 yaşındayım yani
Kredi kartından 30 gr bilezik aldım üç taksitli onun borcu var
Biraz da kartın borcu var
Çok şükür başka yok ya
Listeyi yapmıyor muyuz?O zaman listeye gerek yok
Liste varListeyi yapmıyor muyuz?
Ev alsın hemen
OlabilirEv alsın hemen
ekleriz listeye
Benimde gönlümden geçen FethiyeRabbim tez zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin ablacım
Ben de Fethiye’yi çok beğeniyorum ilerde bi yazlığım olur belki orda kim bilir komşu bile oluruz
Ay inşallah inşallahEv alsın hemen
ekleriz listeye
Listeye ekledim bak bakalım2024 yılında ufak olan toplamda 27.000 tl krediyi
ve ev kredisinin bu seneki 43.000 tl sini kapatmak
şubat borç kapama: 5.560 tl
Aslında şu 27.000 tl yi kapatmayı düşünüp durdum kaç kez.2024 yılında ufak olan toplamda 27.000 tl krediyi
ve ev kredisinin bu seneki 43.000 tl sini kapatmak
şubat borç kapama: 5.560 tl