Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Dün 2 tane tencere kapağına kulp taktırmak için vermiştim yapılmış 40 tl ödedim
Bütün mesele 40 tl ye çözüldü
Güze günlerde kullan uzun ömürlü olsun ablacım Ya benim de düdüklü tencerem hava kaçırıyor sanırım tam pişmiyor fasülye az diri kalmış
Babam geldiğinde bi göstersin bakayım halledebilir miyiz
Aslında fisslere gözüm kayıyor ama çooook pahalı ya

Öncelikle tamamen kendi şahsıma ait kredi borçlarımi yazayım eşiminkileri geçiyorum bile..
1. Olarak vaktiyle araba aldığım ve hala 40 ay ödemesi olan 1670 TL'lik araba kredim=66800tl
2. 5 yıllık olan geçen yıl Nisan'da çektiğim ve daha 50 aylık ödemesi olan aylik7280 TL toplamda 360000 TL yapan ev kredim
Vede
3.aynı bankada olan 1700 TL'lik olan 18 ayı kalan başka kredim ile toplam miktarım
Her ay 10.650 den 11000 diyelim.
Ayrıca kredi kartımı aldığım taksitli robot süpürge ve diğer harcamalarim için aylık 6000 fix 3-4 bin ekstra yeme.icme harcamalarim ile rekor bende

Borç ödemem 11000+6000 ile 17 bin TL aylık
..

Birikim.hedefim her aya bir gram+10 dolar

Gerçi bugünkü durumdan sonra bakalım ne olacak merkez bankası ve para politikalarımız Allah kolaylık versin helimize

beni etiketledogin icin tesekkur ederim Varyemez yoksa bildirim gelmeyince ben de bu konuya bakmamistim uzun suredir. Aslinda tum borclar esimde hatta bende kredi karti borcu bile yok onu da esim oder. Cunku kartlarim onun ustune ben sadece euro ve ceyrek gunune girdim. Her ay 100 euro ve 1 ceyrek borc yazabiliriz. Ancak subatta ceyrekler bende martta da eurolar bana gelecek.

Bugun ne oldu acaba ben kacirmisim da.

Simdi okudummerkez bankasi baskani istifa etmis.

Tamam canım

Borç toplamını burada yazdıklarına göre ekledim listeye
Bundan sonra her ay ödediğiniz toplam miktarı özelden atın tamam mı tatlım
Mesajların arasında kaybolmasın bildirimleriniz ve aramak zor olmasın benim açımdan

Simdi okudummerkez bankasi baskani istifa etmis.
Evet ama dün öğlen üstü pazara çıktık babamla ,başkentin gobegindeyiz babam diyor bu ne kuyruk dövizde kuyumcularda... Sabah babama iki çeyrek daha alirmisin yazın borcumu ödedim demiştim önceki gün sünnet olan yeğen için kardeimle babamla 3 tane alınca ne olacak aynı fiyattır diye düşündüm babam arayıp çeyrek yokmuş satmiyorlar bence dedi. Neyse öğlen bir beraber gidelim istedim ki yok anam heryer kuyruk sanki halkekmek kuyruğu keşke fotograflasaydim.babam acaba biri bomba mi attı yeni bir şey mi oldu hele internetini bak kızım dedi ama yoktu birşey anlayacağınız milletin bence önceden haberi oluyor tomar tomar dolarlar alanlar mi dersiniz kuyumcudan altın alanlar mi bende iki çeyreği becerip de alamadım akşam gece saatlerinde çıktı kokusu işte ne diyeyim
Günaydın hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle...
Günaydın ögretmenim epeyi erkencisiniz.bende pek uyuyangillerden değilim. Size de güzel haftalar dilerim
Bunun için çok ama çok çok teşekkür ederim .inşallah
Kızlar borç ödeme çizelgesine kalan borç sütunu ekledim bundan sonra toplam borçtan ödeme yaptıkça kalanı izlemeniz açısından
Harikasiniz
Birikim listesine de ulaşılan hedef sütunu ekledim
Hedefe ne kaldığını takip edebilmek adına
Ve de epeyi teknolojiksiniz .ben hiç bilmiyorum bu şablonları yapmayı web sitesi üstünde .o yüzden çok çok büyüyor emeğiniz gözümde.bu yüzden emeğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…