- 28 Aralık 2023
- 4.925
- 13.343
Bereketli olsun ablacımBugün manav kurulmuş köşebaşında karnıbahar, kırmızı pancar ,havuç aldım 75 tl tuttu
Marketten pırasa ve yoğurt aldım 63.60 tl tuttu market ödemesini karttan geçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun ablacımBugün manav kurulmuş köşebaşında karnıbahar, kırmızı pancar ,havuç aldım 75 tl tuttu
Marketten pırasa ve yoğurt aldım 63.60 tl tuttu market ödemesini karttan geçtim
Borç bana yük oluyor ,kapatsın gitsin derim şahsenAslında şu 27.000 tl yi kapatmayı düşünüp durdum kaç kez.
ne dersin tek kalemde kapatsam mı Varyemez
eh biraz daha indirimli oluyor erken ödenince
aklımdan çıksın gitsin diyorum.
sonra yok git altın al erken kapama diyorum
İnanır mısınListeye ekledim bak bakalım
Dur bakalım düşüneyim az biraz dahaBorç bana yük oluyor ,kapatsın gitsin derim şahsen
Allah yardımcın olsun ödeme kolaylığı versinDur bakalım düşüneyim az biraz daha
planlayayım iyice
Ekledim canım, hayırlı olsun Allah borçlarından tez vakitte kurtarsın160 euro odedim subat da kredi borcu icin Varyemez
Amin, tüm borçluları inşallah kısa sürede feraha erdirsin RabbimAllah yardımcın olsun ödeme kolaylığı vers
Hayırlısıyla bitecek inşaallahAmin, tüm borçluları inşallah kısa sürede feraha erdirsin Rabbim
Ben seve seve katılırım@sempatik_kiz @Findikfaresi123 @Thewitcher @penceremden Purpplee @Beth18 Dilyy @idilkaya kızlar 1. sayfadaki borç ödeme çizelgesi yaptım bazı arkadaşlardan gelen talep üzerine katılmak istiyorsanız
toplam borç yazıp her ay da ödediğiniz borç miktarını yazabilirsiniz
Harika bir fikir olmuş abla o zaman beni de ekler misin?@sempatik_kiz @Findikfaresi123 @Thewitcher @penceremden Purpplee @Beth18 Dilyy @idilkaya kızlar 1. sayfadaki borç ödeme çizelgesi yaptım bazı arkadaşlardan gelen talep üzerine katılmak istiyorsanız
toplam borç yazıp her ay da ödediğiniz borç miktarını yazabilirsiniz
Güzel günlerde kullan canımHarika bir fikir olmuş abla o zaman beni de ekler misin?
İki tane kredi borcu toplam 200 bin
Kredi kartı (telefonu almış sanırım eşim onunla birlikte toplam borcu yil boyunca) 80 bin
Sağol canım benim çok teşekkür ederim inşallah ama vermiyor bana günü gelince vereceğim hediyeni sabret diyorGüzel günlerde kullan canım
Birlikte nice güzel, huzurlu sağlıklı hayırlı uzuuuuun yıllarınız olsun
Ekledim canımHarika bir fikir olmuş abla o zaman beni de ekler misin?
İki tane kredi borcu toplam 200 bin
Kredi kartı (telefonu almış sanırım eşim onunla birlikte toplam borcu yil boyunca) 80 bin
Ahahah biraz daha sabretmen lazımSağol canım benim çok teşekkür ederim inşallah ama vermiyor bana günü gelince vereceğim hediyeni sabret diyor
Sağol abla amin inşallahEkledim canım
Telefonunu güle güle güzel günlerde huzurla kullan canım
Aynen öyle yapacağım artıkAhahah biraz daha sabretmen lazım
Verdiğinde şaşır bari de üzülmesin yazık