Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Sabah watsap durumlarımda güzel bir organizasyon ilanı gördüm ben de nasılsa yarın artık finans açısından daha bi özgür olduğum gün
500 tl bu organizasyona gitsin diye düşündüm gönderdim.
Allah kazançlarımıza ve de bizim akıl ve beden sağlığımıza bol bereketler versin
Amin

Kızlar bugün flash bellek'te bugün biçimlendirme yaptım bütün kayıtlı bilgiler silindi hiç başınıza böyle birşey geldi mi
Bunları tekrar geri yükleyebilir miyim ?

İçim daraliyor ... Bana da dualarinizda yer verin. Eve getirdigim işleri evraklari yaptım aksammmenusu mantar corba yeşil mercimek yemeği turşu çocukla aldigmiz donut trilice vs ile günü geçirdik.. marketten pırasa alıyorum resmen bağırıyor anne yeşil mercimek yap ben pırasa yemem diye adamlar bile duydu güldüler almadım pırasayı .... Sözde brokoli karnıbahar aacaktim aman yarabbim marketlerrde fazla pahalı kalsın. 3 hafta sonra ucuzlar yeriz..

Çok yorucu bir gün geçirdim...
Uçak bileti alındı 1490 TL

Kasım maaşim aşırı ekonomik olmalıyım Allah'ım sen kolaylık ver

İçim daraliyor ... Bana da dualarinizda yer verin. Eve getirdigim işleri evraklari yaptım aksammmenusu mantar corba yeşil mercimek yemeği turşu çocukla aldigmiz donut trilice vs ile günü geçirdik.. marketten pırasa alıyorum resmen bağırıyor anne yeşil mercimek yap ben pırasa yemem diye adamlar bile duydu güldüler almadım pırasayı .... Sözde brokoli karnıbahar aacaktim aman yarabbim marketlerrde fazla pahalı kalsın. 3 hafta sonra ucuzlar yeriz..

Oğlanın lafı beni sesli güldürdü 🤣🤣🤣

Allah kalbine ferahlık versin bacım 😘

Bugün gece yarısı bi uyandım saat 04.00 civarı mıydı neydi ondan sonra da uyumadım
Hala ayaktayım

Okulda dersler nöbet boş saatimde sınav kağıtlarını okudum sisteme geçtim

Eve geldim il merkezinin yaptığı sınav kağıtlarını okudum

Köşeme çekildim

Yenice yatağa girdim 😊

Şimdiden bereketli olsun ablacım afiyetle şifayla yemek nasip olsun🤲🏻

Ayyy maşallah daim olsun inşallah 🤲🏻

Afiyet şifa olsun cano
Gözün aydın🤣🤣
Sagol bebisim🤣
Kızlar bugün flash bellek'te bugün biçimlendirme yaptım bütün kayıtlı bilgiler silindi hiç başınıza böyle birşey geldi mi
Bunları tekrar geri yükleyebilir miyim ?
Yok ablacim geri gelmiyor flash bellekten

Allah yüreğine ferahlık evine bereket versin

X