Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bugün dükkandaki kiracı ile görüştüm bu sene kontrat yenileyip yenilemeyeceğini sordum .Abla ben senden memnunum 1 sene daha kalmak istiyorum dedi kirayı 1000 tl den 1300 tl ye çıkardım kabul etti .Her iki tarafa da hayırlı olsun.

Ne kadar iyi kalpli temiz yüreklisiniz. Şu zamanda bin tl dükkan kirası kalmadı 300 lira zam yapan mal sahibi hiç yok neredeyse. Allah daha çok versin. Tok gözlü insanları çok severim

Ne kadar iyi kalpli temiz yüreklisiniz. Şu zamanda bin tl dükkan kirası kalmadı 300 lira zam yapan mal sahibi hiç yok neredeyse. Allah daha çok versin. Tok gözlü insanları çok severim
Allah razı olsun canım, Allah daha iyilerini sizlere versin .
Allah bereket versin kazançlarımıza

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu sabahlar

Yine bir cumartesi ve okulda kurstayım

Sabah erkenden kalktım çamaşır yıkadım kiler odasına astım, kahvaltımı yaptım
Revani yapmıştım anneme ve okuldaki öğretmen arkadaşlara götürdüm

Kursta iki saat geride kaldı 2 saat sonra da evin yolunu tutarım

Akşam yemek planım hazır

Bezelyeli pilav
Tandır tavuk
Komposto
Yoğurt
Revani

Şöyle bir baktım da harcamaları kaydettiğim deftere, ihtiyaç olmadıkça para harcamadığım ve de genellikle menülerimi derin dondurucu ve kiler dolabımdaki malzemelere göre oluşturduğum için 2 Ekim'den bu yana yani 20 günde 432 tl para harcamışım.

Ben de olan malzemeleri kullanırsam ek derse kadar harçlığımiz duracak gibi..745 tl

Eve gelirken
Beyaz peynir ,1 koli yumurta, 6 lı maden suyu ve oğlan için aldığım 500 gr yoğurt için 138 tl ödedim, Allah düzenli geliri olmayanların yardımcısı olsun
4 parça eşya bu kadar ve alınan hiçbirşey yok, üzüldüm

Bugün boş ders saatimde pazara gittim

Ve 6 kilo zeytin aldım,salamura zeytin yapmak için...

Muz ,brokoli ,kabak,patlıcan da aldım

Toplamda 168 tl ödedim

Eve gelince zeytinleri kurdum

Eklentiler

• 20221025_151428.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…