Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Bu hafta kiracı kirayı eft yaptı

Cep telefonu 166 tl
Elektrik faturası 136.40 tl
Hepsi ödendi

Önümüzdeki ayın 6 sında kredi kartı borcu kesilecek

Maaş ile öderim nasipse

Önümüzdeki hafta ekdersler yatırılır

Selamlar önceden sıkı takip ederdim birikim gruplarını şimdi çok aktif değil sanırım artık..
Nasipse pazartesi başlıyorum birikime daha doğrusu önce biraz borçlarım var onları kapatıp sonra birikim 🙂
Günlük kumbaraya atıp yazmayı düşünüyorum, herşey aşırı pahalı oldu artık gereksiz harcamaları bırakmam lazım

Geçen çarşamba akşamı küçük oğlum gelmişti bugün yolcu ettim.

Böyle böyle zaman geçip gidiyor.
Güzel vakit geçirdik onun için de benim için de değişiklik oldu
Büyük oğlumla telefonda hasret gideriyoruz
Şükür bugünümüze...😊

Merhaba hayırlı akşamlar

Geçen hafta adidas spor ayakkabısı aldım, fiyatı şu anki piyasa şartlarına göre oldukça ekonomik geldi %15 indirim kuponu kullandım ayakkabı 891 tl ye geldi

Bugün ekdersler yatırılmış, Allah bereket versin.

Bu hafta doğalgaz faturası da gelir .Şimdiden 300 tl yi geçti 😊

Merhaba hayırlı akşamlar

Geçen hafta adidas spor ayakkabısı aldım, fiyatı şu anki piyasa şartlarına göre oldukça ekonomik geldi %15 indirim kuponu kullandım ayakkabı 891 tl ye geldi

Bugün ekdersler yatırılmış, Allah bereket versin.

Bu hafta doğalgaz faturası da gelir .Şimdiden 300 tl yi geçti 😊
Allah bereket versin.

Ben daha peteği açmadım, direniyorum 🙈Mantolamanin etkisi mi bilmiyorum ev sıcak

Allah bereket versin.

Ben daha kombiyi açmadım, direniyorum 🙈Mantolamanin etkisi mi bilmiyorum ev sıcak
Mantolamanın etkisi çok fazla bizim burası da mantlomalı
Bir de alttan üstten yakan olunca da ev çok güzel ısınıyor lakin üsttekiler evde sürekli olmayabiliyor gezmelere gidebiliyorlar alt kattakiler zaten kolay kolay yakmıyorlar nasılsa 2.kattaki ve ben yakıyoruz ya bizim yakışımızdan faydalanıyorlardır 🤣🤣🤣

Merhaba hanımlar
Bugün beklenen doğalgaz faturası 328 tl olarak gelmiş hemen ödedim.😊

Merhaba hanımlar
Bugün beklenen doğalgaz faturası 328 tl olarak gelmiş hemen ödedim.😊
Üsttekinin yakması alttakine de yarıyorsa ben bu kış açmayım hiç petek,onlar yüzünden iki yıl üst üste ben yüksek faturalar ödedim 🤪

Epeydir yazmıyordum okul ev arasında deyim yerinde ise mekik dokudum anneme bile bazı günler oldu uğramadım telefonla konuştum sadece. Sebebine gelince uzman öğretmenlik sınavına hazırlandım, çok şükür geldi ve geçti gitti 😊

Bu arada maaşla ödüllendirildim valilik tarafından
Dün müdür bey telefonda bilgilendirdi para hesaba yatırılmış Allah bereket versin 😊

X