Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Günaydın .

Dün akşam oğluma ayakkabı alacağımız için dışarıdaydık, bu sebeple dışarda yemek yemek durumunda kaldık.
Eşim ve oğlum pide yediler. ben dışardan yemek istemedim , hem aç değildim hem de orada yiyecek bir şey bulamadım.
Ben yemedim. Ardından eşim ve oğlum tatlı bir şeyler yemek istedi, evde çikolata var eritir föndü yaparız dedik :)

:KK200:basit bir hesapla yemek +tatlı = 150 tl tutardı en uygunundan :)

böyle böyle artıyor harcamalar

Evet bir maaş günü daha geldi arkadaşlar 😊
*3800 TL kredi kartı ödenecek (Limit artırmak zorunda kalmıştım 😤)

*900 TL kira ( kombi tamir ettirdim 400 unu kiradan düşüyorum)

* 2650 TL kreş aidati+kırtasiye temizlik ücreti

*350 TL borç iadesi

Bu ay oğlusa bot ve iki parça alt kıyafet, kendime de hırka düşünüyorum bakalım.Kredi kartımi kapatıp limitimi 2000 TL ye düşüreceğim.Birikime 1 çeyrek almayı planlıyorum

Evet bir maaş günü daha geldi arkadaşlar 😊
*3800 TL kredi kartı ödenecek (Limit artırmak zorunda kalmıştım 😤)

*900 TL kira ( kombi tamir ettirdim 400 unu kiradan düşüyorum)

* 2650 TL kreş aidati+kırtasiye temizlik ücreti

*350 TL borç iadesi

Bu ay oğlusa bot ve iki parça alt kıyafet, kendime de hırka düşünüyorum bakalım.Kredi kartımi kapatıp limitimi 2000 TL ye düşüreceğim.Birikime 1 çeyrek almayı planlıyorum
Allah kazançlarımıza bereket versin canım

Ben de maaşı pazartesi günü transfer ederim nasipse

Ekdersle bütün ödemeleri yapmıştım
Maaş ile de asansörcüye ödeme yapılacak

Dün büyük oğlana 500 tl gönderdim normalde babası bütün masraflarını üstleniyor ama kendisinin açtığı hesaba gönderdim ,babana bahsetme dedim 🤭

Günaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar güzel bir hafta olması dileğiyle 😍
Günaydınnnnnn 🤩

Planladığım şekilde ödemelerimi yaptım okul çıkışı çeyrek almayi planlıyorum,kiraya zam gelmeden kombiyi de açmadan ne yaparsam kâr, geri kalan oğlusla bize yeter diye umuyorum Allah'ın izniyle 🤲🤗
Allah bereket versin.

Bu arada 3800 e çıkardıgim kk limitimi borcu ödeyip 2000 e geri düşürdüm. 1500 unu kullandım çocuğa bana eve alışveriş yaptım zoraki ihtiyaçlar 🤷🏻‍♀️

Son düzenleme:
Günaydınnnnnn 🤩

Planladığım şekilde ödemelerimi yaptım okul çıkışı çeyrek almayi planlıyorum,kiraya zam gelmeden kombiyi de açmadan ne yaparsam kâr, geri kalan oğlusla bize yeter diye umuyorum Allah'ın izniyle 🤲🤗
Allah bereket versin.

Bu arada 3800 e çıkardıgim kk limitimi borcu ödeyip 2000 e geri düşürdüm. 1500 unu kullandım çocuğa bana eve alışveriş yaptım zoraki ihtiyaçlar 🤷🏻‍♀️
Allah bereket versin canım 😍

Günaydın hanımlar güzel bir gün olması dileğiyle...😍

Dün asansörün kendi payıma düşen 2. ödemesi olan 24000 tl 'yi ödedim.
Kalan son ödeme 5335 tl onu da iş bitiminde ödeyeceğim, hayırlısı
Çok şükür bugünleri de gördük. 😊

Günaydın hanımlar güzel bir gün olması dileğiyle...😍

Dün asansörün kendi payıma düşen 2. ödemesi olan 24000 tl 'yi ödedim.
Kalan son ödeme 5335 tl onu da iş bitiminde ödeyeceğim, hayırlısı
Çok şükür bugünleri de gördük. 😊
Çok şükür..
Bir asansör ne pahalı öyle 🙄

Çok şükür..
Bir asansör ne pahalı öyle 🙄
Çok şükür canım ya Allah razı olsun

Asansörün toplam maliyeti 220bin tl

Binamızda bir siyasi parti var o hissesine düşeni ödemedi
Biz son 3 kat onun hissesini de üstlendik ama işi mahkemeye taşıyacağız avukat ile görüşüldü.

Çok şükür canım ya Allah razı olsun

Asansörün toplam maliyeti 220bin tl

Binamızda bir siyasi parti var o hissesine düşeni ödemedi
Biz son 3 kat onun hissesini de üstlendik ama işi mahkemeye taşıyacağız avukat ile görüşüldü.
Onun katında başka daire yoksa oraya asansör kapısı açılmasın öyle görmüştüm bir binada

Onun katında başka daire yoksa oraya asansör kapısı açılmasın öyle görmüştüm bir binada
Avukat siz gerekeni yapın onların katına da kapıyı taktırıp kullanımlarına açacağız asansörü biz olması gerekeni yapıp işi mahkemeye taşıyacağız
Zaten apartman yönetmeliğine göre oylama yapılsa binadaki hisse sahiplerinin yarıdan fazlasının 1 fazlasına göre hane olan yerde parti lokal vs bulunması yasak
Dur bakalım böyle böyle kendi sonlarını getirecekler bu gidişle

X