seni özlemişimGünaydın hanımlar mutlu ,huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle...
Merhaba canım hoşgeldin çok teşekkür ederim ama nik tanıdık geliyor ama nereden tam çıkaramadım kusura bakma. Hatırlatır mısın birazseni özlemişimVaryemez :) nasılsın? beni hatırladın mı ?
Şuradan desem. 2014 lerdenmerbahalar arkadaşlar...
ben 2012 temmuz ayında üniversiteden mezun olup ekim ayında işe başlamış bulunmaktayım...maaşım 2000 tl civarı ve ailemle aynı evde yaşıyorum...
işe servisle gidip geliyorum ve de haliyle kiram ve yol ücretim yok...yemeğimi de evden getirip yiyorum iş yerinde...
***iş ebaşladığımdan sonra ilk bir yıl boıl bol gezdım yedim içtim alışveriş yaptım ..hem kendime hem çevremdekilere......bu aşamada evin elektirk faturasını internet faturasını abimin sigorta ücretini yatırdım zaman zaman...sonrasında
*5000 tl borç ödedim ailem için
*babamın emekli olması için de bağkur a 12000 tl ödedim...
var olan birikimim de bu ve benzeri borçlara gitti....helal olsun can aileme....
****şimdi ise düğün hazırlığı yapmaktayım evelallah ın izni ile...bu yüzden çeyiz eşyası almaya çalışıyorum....
bakalım düğünümüzede az kaldı..son 4 ay evelallah ımızın izni ile....
bana ne önerirsiniz ?
Hoşgeldin canımEskilerden kayacans” ben
Bugün bizim de ek ders yattı, sınav ücreti de vardı içinde.2300 kreş ödemesi yaptim.Oglusa netten 88 TL ye oyuncak,gıda vs derken 600 kadar kaldı elimde.Bayagi ihtiyaç cikmaz gibi.Evdekileri kullanıp 15 ine kavuşmayı ümit ediyorum Allah'ın izniyleGünaydın hanımlar
Dün doğalgaz faturası 70.25 tl gelmiş ödedim
Bugün ekdersler yatırılmış ,Allah bereket versin
Allah bereket versin canımBugün bizim de ek ders yattı, sınav ücreti de vardı içinde.2300 kreş ödemesi yaptim.Oglusa netten 88 TL ye oyuncak,gıda vs derken 600 kadar kaldı elimde.Bayagi ihtiyaç cikmaz gibi.Evdekileri kullanıp 15 ine kavuşmayı ümit ediyorum Allah'ın izniyle
Aminnn cümletenGünaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Cumamız ve de Mevlid kandilimiz mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Günaydın canım teşekkürler musmutlu bir hafta olsunGünaydın hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle...
Günaydın hanımlar
Dün doğalgaz faturası 70.25 tl gelmiş ödedim
Bugün ekdersler yatırılmış ,Allah bereket versin
14 metre küpKaç metre küp ?
12 metreküp 71 tl bizde
1 normal ek ders saati kaç tl ?