- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
Günaydın canım, kötüye yorma Allah yüreğine ferahlık versinGunaydin bacılar hayirli cumalar.
İçim çok daralıyor bu ara biyerlere sigamiyorum hayırlara gelsin
Allah hayırlara çıkarsın canımGunaydin bacılar hayirli cumalar.
İçim çok daralıyor bu ara biyerlere sigamiyorum hayırlara gelsin
Allah kazançlarımıza bereket versin canımEvet bir maaş günü daha geldi arkadaşlar
*3800 TL kredi kartı ödenecek (Limit artırmak zorunda kalmıştım)
*900 TL kira ( kombi tamir ettirdim 400 unu kiradan düşüyorum)
* 2650 TL kreş aidati+kırtasiye temizlik ücreti
*350 TL borç iadesi
Bu ay oğlusa bot ve iki parça alt kıyafet, kendime de hırka düşünüyorum bakalım.Kredi kartımi kapatıp limitimi 2000 TL ye düşüreceğim.Birikime 1 çeyrek almayı planlıyorum
GünaydınnnnnnGünaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar güzel bir hafta olması dileğiyle
Allah bereket versin canımGünaydınnnnnn
Planladığım şekilde ödemelerimi yaptım okul çıkışı çeyrek almayi planlıyorum,kiraya zam gelmeden kombiyi de açmadan ne yaparsam kâr, geri kalan oğlusla bize yeter diye umuyorum Allah'ın izniyle
Allah bereket versin.
Bu arada 3800 e çıkardıgim kk limitimi borcu ödeyip 2000 e geri düşürdüm. 1500 unu kullandım çocuğa bana eve alışveriş yaptım zoraki ihtiyaçlar
Amin canım Allah razı olsun,çeyreğimi aldım evdeyim.Yemegi dünden yapmıştım bugün rahatımAllah bereket versin canım
Çeyreğin hayırlı olsun canımAmin canım Allah razı olsun,çeyreğimi aldım evdeyim.Yemegi dünden yapmıştım bugün rahatım
Çok şükür..Günaydın hanımlar güzel bir gün olması dileğiyle...
Dün asansörün kendi payıma düşen 2. ödemesi olan 24000 tl 'yi ödedim.
Kalan son ödeme 5335 tl onu da iş bitiminde ödeyeceğim, hayırlısı
Çok şükür bugünleri de gördük.
Çok şükür canım ya Allah razı olsunÇok şükür..
Bir asansör ne pahalı öyle
Onun katında başka daire yoksa oraya asansör kapısı açılmasın öyle görmüştüm bir binadaÇok şükür canım ya Allah razı olsun
Asansörün toplam maliyeti 220bin tl
Binamızda bir siyasi parti var o hissesine düşeni ödemedi
Biz son 3 kat onun hissesini de üstlendik ama işi mahkemeye taşıyacağız avukat ile görüşüldü.
Avukat siz gerekeni yapın onların katına da kapıyı taktırıp kullanımlarına açacağız asansörü biz olması gerekeni yapıp işi mahkemeye taşıyacağızOnun katında başka daire yoksa oraya asansör kapısı açılmasın öyle görmüştüm bir binada
Çok şükür canım ya Allah razı olsun
Asansörün toplam maliyeti 220bin tl
Binamızda bir siyasi parti var o hissesine düşeni ödemedi
Biz son 3 kat onun hissesini de üstlendik ama işi mahkemeye taşıyacağız avukat ile görüşüldü.
5 ve her katta 1 daire varHayırlı olsun asansör
Kaç katlı apartman