Ve aleyküm selam abla şükür şimdilik iyiyiz.
Nasipse hayırlısıyla borç ödemeye gayret edeceğim yavaş yavaş
Sen nasılsın?
Inşaallah abla sevindim sizin adınızaMaşallah, Allah daha iyi etsin.
Ben de iyiyim çok şükür.
Kiracimiz zor da olsa nihayet çıkacak. Kızımı yerlestirelim, daha iyi olacağım inşallah.
Evet girdi, sen?Inşaallah abla sevindim sizin adınıza
Hoca hanım dünkü sınava girdi mi ?
Ben de girdim ablacımEvet girdi, sen?
Allah hem maddi hem manevi yönden kolaylıklar versin ablaİyi geceler kızlar.
Kızımız ve torunumuz için aldığımız esyalarin borcu Haziran ayinda bitti, temmuzdan beri çok şükür yine birikime başladım.
Ufak tefek bir şeyler kalmıştı, bu hafta da onlarla uğraştık. Perde, yatak, günlük yemek takımı vsvs...Ufak tefek dediğime bakmayın, çok ama çok pahalı herşey...
Salonda çok cam var, perdeler 17000 tuttu. Yatak 5800, yemek takımı da 12 kişilik aldık 1460 TL. Ödemesini 6 aya yaydik.
Kiracı çıkınca da boya badana işi var.
Bakalım o ne kadar tutacak.
Torunumun dediği gibi, para harcamanın dibine vurduk. Sil baştan ev kurmak hiç kolay değil...
Amin canım. Eşimin annesi de şu an bizde kalıyor, işimiz zor. Büyüklerin duası kolaylasmasina vesile olur inşallah ve eşin dostun duası...Allah hem maddi hem manevi yönden kolaylıklar versin abla
Hayırlı olsun, günün kutlu olsun ortmenim.Merhaba birikimci canlar
Aramızdaki öğretmen hanımların da günü kutlu olsun
Bugün uzman öğretmenlik sınavı sonuçları açıklandı, hamd olsun kazanmışım
Allah razı olsun ablacımHayırlı olsun, günün kutlu olsun ortmenim.
Abla evleri zamanında almışız ama o zaman da o paralar kıymetliydi, Allah sonumuzu hayır etsin.Mutlu hafta sonları...
Apartmanimiz 27 yıllık bir bina.
2.katta bir daireyi 2.500.000 TL'den satışa çıkarmışlar. Üstelik 27 yıldır içine bir çivi bile cakilmamis. Biz 2 yıl önce kızıma aynı apartmandan aldığımız daireyi 470.000 TL'ye almıştık, içi de yenilenmisti. Nereye gidiyoruz böyle? Artık ev sahibi olmak çok ama çok zor...
Allah şimdiden kabul etsin.Önümüzdeki ayların birinde adak hayvanı kestirmem lazım
Öğrencilere bir takım sürprizlerim olacak nasipse