- 6 Ağustos 2010
- 38.823
- 68.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar iyi kalpli temiz yüreklisiniz. Şu zamanda bin tl dükkan kirası kalmadı 300 lira zam yapan mal sahibi hiç yok neredeyse. Allah daha çok versin. Tok gözlü insanları çok severimBugün dükkandaki kiracı ile görüştüm bu sene kontrat yenileyip yenilemeyeceğini sordum .Abla ben senden memnunum 1 sene daha kalmak istiyorum dedi kirayı 1000 tl den 1300 tl ye çıkardım kabul etti .Her iki tarafa da hayırlı olsun.
Allah razı olsun canım, Allah daha iyilerini sizlere versin .Ne kadar iyi kalpli temiz yüreklisiniz. Şu zamanda bin tl dükkan kirası kalmadı 300 lira zam yapan mal sahibi hiç yok neredeyse. Allah daha çok versin. Tok gözlü insanları çok severim
Ben de olan malzemeleri kullanırsam ek derse kadar harçlığımiz duracak gibi..745 tlŞöyle bir baktım da harcamaları kaydettiğim deftere, ihtiyaç olmadıkça para harcamadığım ve de genellikle menülerimi derin dondurucu ve kiler dolabımdaki malzemelere göre oluşturduğum için 2 Ekim'den bu yana yani 20 günde 432 tl para harcamışım.
Ya ne bereketli kadınsınBir de bugün çantamın bir kenarında kalmış unuttuğum 210 tl nin farkına vardım ,sevindim
Allah iyiliğini versin emi beni ne güldürdün Allah seni de güldürsünYa ne bereketli kadınsın
GünaydınGünaydınlar nasılsınız
HarikaKumbara yapıyorum günlük atıyorum .Para koymadığım gün rahatsız oluyorum