Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle...😊

Erkenden kalktım küçük oğlanın dün getirdiği çamaşırlarını makinaya attım

Bugün biraz yoğun bir gün bekliyor beni

Kahvaltıdan sonra okula kursa gideceğim nasipse

Öğleden sonra yemek hazırlığı ve de kırmızı biber ve patlıcan közleyeceğim

Mutlu pazarlar.. benim de ev aldı başını gitti.süt kaynattım.yoğurt mayalanacak.taze fasulye yemeği pişiyor yarın için.akşama da kabak yemeği yapacağım.diyetisyene gidiyorum.akşamları sebze yemeğim var.nir kahve içip eve girişmem lazım ama hiç isteğim yok:KK12:

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu pazarlar büyük oğlan okuluna gitti
Birazdan da küçük oğlan gider

Uzun bir aradan sonra kendimle baş başa kalacağım 😊

Yemeği,yıkanacağı ,hazırlanacağı bitmiyor burada olduklarında biraz dinlenme vakti 😁

merbahalar arkadaşlar...
ben 2012 temmuz ayında üniversiteden mezun olup ekim ayında işe başlamış bulunmaktayım...maaşım 2000 tl civarı ve ailemle aynı evde yaşıyorum...
işe servisle gidip geliyorum ve de haliyle kiram ve yol ücretim yok...yemeğimi de evden getirip yiyorum iş yerinde...
***iş ebaşladığımdan sonra ilk bir yıl boıl bol gezdım yedim içtim alışveriş yaptım ..hem kendime hem çevremdekilere......bu aşamada evin elektirk faturasını internet faturasını abimin sigorta ücretini yatırdım zaman zaman...sonrasında
*5000 tl borç ödedim ailem için
*babamın emekli olması için de bağkur a 12000 tl ödedim...
var olan birikimim de bu ve benzeri borçlara gitti....helal olsun can aileme....
****şimdi ise düğün hazırlığı yapmaktayım evelallah ın izni ile...bu yüzden çeyiz eşyası almaya çalışıyorum....
bakalım düğünümüzede az kaldı..son 4 ay evelallah ımızın izni ile....

bana ne önerirsiniz ?
Şuradan desem. 2014 lerden
Daha önce kullanıcı adım farklıydı 🤩

Günaydın hanımlar 😊

Dün doğalgaz faturası 70.25 tl gelmiş ödedim

Bugün ekdersler yatırılmış ,Allah bereket versin
Bugün bizim de ek ders yattı, sınav ücreti de vardı içinde.2300 kreş ödemesi yaptim.Oglusa netten 88 TL ye oyuncak,gıda vs derken 600 kadar kaldı elimde.Bayagi ihtiyaç cikmaz gibi.Evdekileri kullanıp 15 ine kavuşmayı ümit ediyorum Allah'ın izniyle 🤲

Bugün bizim de ek ders yattı, sınav ücreti de vardı içinde.2300 kreş ödemesi yaptim.Oglusa netten 88 TL ye oyuncak,gıda vs derken 600 kadar kaldı elimde.Bayagi ihtiyaç cikmaz gibi.Evdekileri kullanıp 15 ine kavuşmayı ümit ediyorum Allah'ın izniyle 🤲
Allah bereket versin canım
Oğlanlar okullarına gittiler küçük oğlan 2 haftada bir geliyor, büyük oğlum Aralık ayında geleceğini söyledi.
Ben de dışardan anca süt yumurta gibi şeyleri ve evde olmayan ya da biten ürünleri almayı düşünüyorum. Onun dışında menülerimi derin dondurucu ve kiler dolabımdaki olanlarla hazırlıyorum 🙂

Bugün okula kursa gittim geldim
Asansörün montaj işi başladı çok şükür
Dün asansör için kalan ödemeyi önümüzdeki günlerde yaparım diye euro bozdurdum

Borç olarak aldığım 3000 eurodan ihtiyaç oldukça bozduruyorum mümkün olduğunca az bozdurup maaş ve ekdersleri devreye sokup kalan 29335 tl yi ödemeyi düşünüyorum nasipse...

Bu iş de tamamlanınca hedefim , borçlarımı bir an önce ödeyip bitirip birikim yapmaya kaldığım yerden devam etmek 😊

X