lüks olmamasına rağmen oğlumun aylık masrafı 6000-7000 arası. çünkü sadece kreşe aylık 4200 lira para veriyoruz. e komple kıyafet alışverişi yaptık kış için bot, mont, eşofman, pijama, çoraba varıncaya kadar 7-8 bin lira kadar tuttu. aldığımız markalar da defacto, lcw. okula kırtasiye ücreti verdik 3500 lira. extra hiçbir şey olmamasına rağmen okul ve kıyafet alışverişi aylık ortalama 5200 lira kaba hesapla. yemesini, içmesini, ekstra kullandığı vitaminleri, hastasonu aktivitelerini katmadım bile. burada müsrif, israf olan ne var söyler misiniz?4000 yine daha insaflı,6000 diyorlar.Bazen her şey üst üste gelebilir kış girer mesela,bot mont kreş pijama hastalık derken liste kabarabilir o aya özel.Anca öyle olunca 4000 i bulur benim valla(yeni kreş fiyatıyla)..Kendi mutfak masraflarını da çocuğun masrafına sayıyorlar bence.4 yaş için 6000 aşırı ama liseden sonra iş değişiyor.Hele üniversitedeGeçen bir arkadaş çocuğuna şimdiden özel yurt fiyatına bakmış yıllık 85 bin denmiş,bunun servisi şusu busu.Zor
Amin canım hepimizeMerhaba hanımlar hayırlı huzurlu cumalar dileğiyle...
Merhaba canım aldıklarını güle güle güzel günlerde kullansın kuzucukHerkese iyi hafta sonları
Bu hafta sonu oğlusu babaya gönderdim.Evde temizlik yaptım,çıktım oğlusa alışveriş yaptım 940 TL harcadım.Sabah da biraz market alışverişi yapmıştım.Montu var bot alınacak ek ders gelince beraberken alacağım inşallah.
Şimdi bir cafede tatlı-cay molası verdim buradan eve geçip uzmanlık sınavı için ders çalışacağım inşallah
Kırtasiye ücreti yatmadı, sizde de yatmadı galiba canımVaryemez
Oh oh maşallah canım şükür asansör işin de halloldu.Merhaba hanımlar mutlu pazarlar
Merhaba canım aldıklarını güle güle güzel günlerde kullansın kuzucuk
Market alışverişin de bereketli olsun
Kırtasiye ücreti maaşla birlikte yatırıldı veeee harcandı bile aynı gün kiracı kirayı ödedi çok denk geldi hepsi aynı güne ben de asansör işi için vermem gereken payı verdim 29335 tl
Çok şükür canım, Allah razı olsunOh oh maşallah canım şükür asansör işin de halloldu.
Bizde başka okullara yattı bizim okula gelen giden yokpazartesi bekliyorum bakalım
Amin canım inşallahÇok şükür canım, Allah razı olsun
Inşaallah beklediğin haber çabucak gelir
Daha Eylül çıkmadı nolmaz nolamazDün akşam evin içi 22 derecenin altını görünce kombiyi yaktım benim için akşamları kış geldi
Bizim eğitim ödeneği hala yatmadıSon 3 gündür yaptığım harcamalar
2134 tl arabanın zorunlu trafik sigortası
270 tl pazar
185 tl cep telefonu
150 tl benzin
Büyük oğlana telefon kılıfı 100 tl parasını babandan al kendin harca dedim
Küçük oğlanın da telefon faturasını 132 tl ödedim babandan al harca derim
Elektrik faturası bu hafta gelir ,haftaya da doğalgaz faturası
Inşaallah yatar canım bizimki ilk defa bu kadar erken yattıBizim eğitim ödeneği hala yatmadı
Yarın yatacak dedi biri bakalım
Hay Allah geç kalmış. Ek ders geldi neredeyseBizim eğitim ödeneği hala yatmadı
Yarın yatacak dedi biri bakalım
Aynen öyle,ilçede başka okullara bir hafta olmuş yatali,bizim okulla ilgili bir sorun mu var anlamadıkHay Allah geç kalmış. Ek ders geldi neredeyse