Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Merhaba hanımlar herkese mutlu huzurlu güzel bir gün dileğiyle...

Geçen hafta apartman toplantısı yaptık ve binanın asansör işini çözmeye karar verdik.

Annemden 3000 euro borç aldım.

2 gün önce bana düşen payın yarısını ödedim.

Onun dışında hafta içi okul cumartesi günü kurs yoğun tempo çalışmaya devam...

lüks olmamasına rağmen oğlumun aylık masrafı 6000-7000 arası. çünkü sadece kreşe aylık 4200 lira para veriyoruz. e komple kıyafet alışverişi yaptık kış için bot, mont, eşofman, pijama, çoraba varıncaya kadar 7-8 bin lira kadar tuttu. aldığımız markalar da defacto, lcw. okula kırtasiye ücreti verdik 3500 lira. extra hiçbir şey olmamasına rağmen okul ve kıyafet alışverişi aylık ortalama 5200 lira kaba hesapla. yemesini, içmesini, ekstra kullandığı vitaminleri, hastasonu aktivitelerini katmadım bile. burada müsrif, israf olan ne var söyler misiniz?

Merhaba hanımlar mutlu huzurlu güzel bir hafta sonu olması dileğiyle

Öğleden önce okula kursa gittim sonrası anneme geçtim pazardan birkaç parça siparişim vardı alıvermiş sağ olsun ,parasını da almadı

Eve geçince 3 kavanoz salatalık turşusu yaptım

Dünden yeşil mercimek yemeği ,makarna komposto var yanına da yoğurt tamamdır

Dün çocukların babasının Almanya'daki amcası ve hanımını ziyarete gittim torunları oldu Temmuz ayında

Hediye olarak kızına götürmesi için bebek battaniyesi ve yarım altın götürdüm

Kendisine 2.5 lt lik kola 1 kilo kuru pasta kendi yaptığım acı biber turşusu ve siyah zeytinden birer kavanoz götürdüm

Herkese iyi hafta sonları
Bu hafta sonu oğlusu babaya gönderdim.Evde temizlik yaptım,çıktım oğlusa alışveriş yaptım 940 TL harcadım.Sabah da biraz market alışverişi yapmıştım.Montu var bot alınacak ek ders gelince beraberken alacağım inşallah.
Şimdi bir cafede tatlı-cay molası verdim buradan eve geçip uzmanlık sınavı için ders çalışacağım inşallah
Kırtasiye ücreti yatmadı, sizde de yatmadı galiba canım Varyemez

Merhaba hanımlar mutlu pazarlar
Merhaba canım aldıklarını güle güle güzel günlerde kullansın kuzucuk
Market alışverişin de bereketli olsun

Kırtasiye ücreti maaşla birlikte yatırıldı veeee harcandı bile aynı gün kiracı kirayı ödedi çok denk geldi hepsi aynı güne ben de asansör işi için vermem gereken payı verdim 29335 tl

Oh oh maşallah canım şükür asansör işin de halloldu.
Bizde başka okullara yattı bizim okula gelen giden yok pazartesi bekliyorum bakalım

Dün akşam evin içi 22 derecenin altını görünce kombiyi yaktım benim için akşamları kış geldi

Son 3 gündür yaptığım harcamalar

2134 tl arabanın zorunlu trafik sigortası
270 tl pazar
185 tl cep telefonu
150 tl benzin
Büyük oğlana telefon kılıfı 100 tl parasını babandan al kendin harca dedim
Küçük oğlanın da telefon faturasını 132 tl ödedim babandan al harca derim

Elektrik faturası bu hafta gelir ,haftaya da doğalgaz faturası

Bizim eğitim ödeneği hala yatmadı
Yarın yatacak dedi biri bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…