Tl kiraya verilecek bir gayrimenkul dükkan ya da apart dairesi alacak durumdaysa alıp kira getirisi elde etmeye bakabilirsin
Ya da imara açılabilecek potansiyele sahip arazi alıp 5 10 yıl sonra müteahhite verip gayrimenkul elde edebilirsin
Ay maşallah. Hayırlı uğurlu olsun.Büyük oğlan da üniversiteli oldu ,hayırlısı...
Allah razı olsun canımAy maşallah. Hayırlı uğurlu olsun.
İnsanlar nasıl yuklendiyse demekBugün bütün gün boyunca halkbank mobile sayfa işlem yapmadı
Ne biçim bir banka anlamadım Allah'tan kredi kartı borcumu, faturaları filan geçen haftalardan ödemişim
Bugün kuyumcuya da gitmek gelmedi içimden
Bugün
* 1300 kira
* 3000 kk borcu kapatma (akabinde 1000 e yakin harcama)Bu harcamaların içinde market alışverişi ve birkaç parça hediyelik kıyafet var)
* 500 eksi hesap otomatik ödemesi
* Oğlus,kuzen ve yeğenimi gezdirdim.Ogluma 80 TL oyuncak,yeğenime 110 TL oyuncak + kıyafetler,eğlence ve yeme içme
* 900 annemin bakkal borcu
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Annemin SGK bu ay son.2158 ödemesi var.Bu ay fındık satacak,ben ödeyecegim dedi.Bir yandan kıyamıyorum,diğer yandan benim için rahatlık olur diye düşünmüyor değilim.
Birazdan eve dönüş biletleri alırım kısmetse.İlerleyen günlerde hediyelik birkaç şey alacağım üç velime ve komşuma ( aynı zamanda arkadaşım).
Gidince de oğlus ve kendime kıyafet alacağım,şimdi valizi doldurmayayim.
Kreş ödemelerini promosyon ile yapmak istiyorum.
Aaaa bir de uzman öğretmenlik PDF si 127 TL
Bende şimdilik böyle
Amin,Allah razı olsun canım. Rabbim sizlere de göstersin.Varyemez hayırlı olsun ablacım Allahm mezun oldugu günleri de görmeyi nasıp etsin
aminn ablacımAmin,Allah razı olsun canım. Rabbim sizlere de göstersin.
Haydi hayırlısıaminn ablacımbiz de eylülde kreşe baslıcaz nasıpse cok heyecanlıyım ilk deneyimimiz olacak ınsAllah
aminn aminn insAllah biz de baslıyoruz bakalm ne yapacak alısacak mı yemek yıyecek mi çekinir mi orda falan derken bekleyip görecegiz ınsAllahHaydi hayırlısı
Allah muvaffak etsin ,maratona başlıyorsunuz artık Allah güzellikler yaşatsın sizlere de...
Kooperatif için 54 TL olarak açıklandı.Diger sorularınızin cevaplarını bilmiyorumFındık tarlada kaçtan satılıyor ?
Sivri kabuklu ?
Ve yuvarlaklar
Bu ay 1 adet Cumhuriyet altını alacaktım fakat almadım çünkü küçük oğlan o altının parasını istedi telefon alacakmış böylece 4 adet borcum kalmış olacak.
Dün belediyeden karta su yüklettim uzunca bir aradan sonra aylık ortalama 10 ton civarında su kullanıyoruz , bizim burada suyun tonu 3 tl bile değil 2.79 tl
Arabanın 2 senede bir olan tüv muayenesi var 650 tl oraya verilecek
Markete pazara kasaba kısacası yiyecek içecek için para su gibi harcanıyor yapacak birşey yok
Burada komşuluk tanıdık ilişkileri çok şükür çok güzel
Geçen gün tanıdık bir arkadaşa gittik davetli olarak orada yedik içtik vs bir de eve dönerken bir sürü yufka ekmeği, gözleme, katmer
bahçelerinde yetiştirdikleri domates ,biber ve dolmalık biberlerden toplamışlar verdiler
Allah razı olsun keselerine bereket
Aynen öyle en son aylar önce sanırım şubat ayında almıştım 100 tl lik su o zaman 33 tondu aldığım su3 bile değil mi
Burada 10 küsür suyun tonu
Ayrıca 5 TL aylık katı atık parası alıyorlar ( aralıkta 5 ti şuan kaçtır bilmiyorum )
plan, program, bütçe vs süpersin canım... :)Herkese merhaba birikimci canlar
Bu aralar sabah kahvaltımı yapıp akşam yemeğimi tasarladıktan sonra okula gidip eğitim videolarını izliyorum. Birkaç saat vakit geçirdikten sonra anneme ya da eve dönüyorum.
Sonrası evde yapılması gerekenler yemek vs derken günler çok çabuk geçiyor.
Biraz önce kağıdı kalemi alıp 4 aylık kaba taslak gelir gider ve borç ödeme planı yapmaya çalıştım Allah hayırlısını versin . Amin