Uzun uzun emir cumleleri derken? Ders calis odani topla falan gibi mi canim?Merhaba canım küçük yaşlarından beri uzun uzun sürekli aynı emir cümlelerini söylemeyi sevmedim
Büyük insan gibi karşıma alıp hep kısa ve öz biraz da örneklerle anlattım, konuştum
Hayatta öncelikle her ne yapıyorlar ya da yapmıyorlarsa bunun sonucunun öncelikle kendilerini etkileyeceğini güzel bir biçimde anlatamaya çalıştım
Aramızdaki diyalog çocuklarla genel anlamda iyidir
Fikrimi şimdilerde sorarlarsa söylüyorum kenara çekiliyorum
Kısacası hayat senin tercih senin sonuç ve sorumluluk senin diyorum gençlere
Evet canım aynen öyle özellikle ders çalışması konusunda...Uzun uzun emir cumleleri derken? Ders calis odani topla falan gibi mi canim?
Ben de simdi iki tane yetistiriyorum
Sabrim tukeniyor yanlislar yapiyorum
Ama her zaman dogruyu gostermey calisiyorum
Allah sabir versin bana bizlere cocuk yetistirmek cok zor
Nasil ornekler ?Evet canım aynen öyle özellikle ders çalışması konusunda...
Ders çalış deyip durmak ters tepiyor çoğunlukla çocuklarda ama neden çalışması gerektiğini örneklerle açıklayınca daha etkili oluyor
Mesela etrafında bildiği okumuş ya da okumamış insanların hayatlarındanNasil ornekler ?
Evet bunlar etkileyici oluyor kendimden biliyorumMesela etrafında bildiği okumuş ya da okumamış insanların hayatlarından
Güle güle giysinler.O babadsn para çıktıkça içimin yağları eriyorBenim oğlanlar bugün babalarına güzelce alış veriş yaptırmışlar
Büyük oğlana Damat Tween 'den takım ,gömlek ,kravat ayakkabı 3000 tl
Küçük oğlana Defacto 'dan kot pantalon ve ceket 475 tl
Allah razı olsun canım benimGüle güle giysinler.O babadsn para çıktıkça içimin yağları eriyor
AcıktımOkula gittim geldim dönüşte bazı ihtiyaçlarımı aldım ,aşağıdaki gibi
Akşam menüm
Mercimek çorbası
Tavuk
Makarna
Salata
Yoğurt
Komposto
Kaymaklı revani
İyi olurdu vallaYakın olsak beraber yerdik
Tavugu nasil yapiyorsun canim?Okula gittim geldim dönüşte bazı ihtiyaçlarımı aldım ,aşağıdaki gibi
Akşam menüm
Mercimek çorbası
Tavuk
Makarna
Salata
Yoğurt
Komposto
Kaymaklı revani
Teflon tencerede suyunu bırakıp geri çekene ve kızarıncaya kadar pişiriyorum kısık ateşteTavugu nasil yapiyorsun canim?
Benim de önümüzdeki birkaç gün sonra faturalar patır patır dökülürlerElektrik faturamiz 278 TL olarak geldi.
Bu şartlarda 350 üstüne kendimi hazırlamıştım iyi bari