Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Eklentiler

• 20211107_184824.jpg
    20211107_184824.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 121
  • 20210916_123210.jpg
    20210916_123210.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 110
  • 20200521_211613.jpg
    20200521_211613.jpg
    196 KB · Görüntüleme: 110
  • 20211202_131830.jpg
    20211202_131830.jpg
    160 KB · Görüntüleme: 114
Günaydın bayanlar. Bı kaç gündür yazmıyorum. Moralim çok bozuk ama kısmet herşey diyip geçelim. Anneme telefon aldık. Ablam 3 bin hesabıma attı kredi kartimdan 3500 telefon siparişi verdim. Eline ulaştı. Bır kısmı ile kredi kartına yatırdım. 1000 liraya altın aldım uygulama üzeri. 800 de harçlık kaldı bana. Neyse elimde para bana bi hafta dayanmıyor artık. Normalde bazen günlük bı kaç dolar alırdım arta kalan harcliktan şimdi hep eksiye giriyorum. Hiç bişey almasam bile sanki yürümeye para gidiyor bereketi asla yok. Bende durumlar böyle.selam ve dua ile ..

Bugün okuldan gelince hemen çamaşırları kaldırdım evin ihtiyacı olmadığı halde dikey süpürge ile laf olsun diye süpürdüm 🤭
Sevdim ben işi 🤭🤣

Akşam yemeğimi yaptım

Kuru fasulye
Bulgur pilavi
Salata
Yoğurt
Çilek kompostosu

Merhaba canım küçük yaşlarından beri uzun uzun sürekli aynı emir cümlelerini söylemeyi sevmedim
Büyük insan gibi karşıma alıp hep kısa ve öz biraz da örneklerle anlattım, konuştum
Hayatta öncelikle her ne yapıyorlar ya da yapmıyorlarsa bunun sonucunun öncelikle kendilerini etkileyeceğini güzel bir biçimde anlatamaya çalıştım
Aramızdaki diyalog çocuklarla genel anlamda iyidir
Fikrimi şimdilerde sorarlarsa söylüyorum kenara çekiliyorum
Kısacası hayat senin tercih senin sonuç ve sorumluluk senin diyorum gençlere 😉
Benimde kızım girecek bu sene lgsye ne söylersem soyleyim çok etki etmiyor zannimca. Ergenliğin vermiş olduğu bir takım sikintilarimiz da var
Oysa teyzeleri halaları hep okumuş ayaklarının üstünde duran kadınlar. Ornek alsana degilmi. Sanirim o da babası gibi olcak. Allah korusun yaa🤣

Hoş geldin Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii , nasılsın canım? 😘🤗
Iyiyim ablacım sagol sen nasilsin?
Koşturup duruyorum
Ne güzel kendine bile menüler oluşturuyorsun. Ben evde yalnız olsam suyla havayla beslenirim yeter bana üşenirim ben🤣
Birde annende yanliz sanırsam abla neden beraber kalmiyorsunuz?

Benimde kızım girecek bu sene lgsye ne söylersem soyleyim çok etki etmiyor zannimca. Ergenliğin vermiş olduğu bir takım sikintilarimiz da var
Oysa teyzeleri halaları hep okumuş ayaklarının üstünde duran kadınlar. Ornek alsana degilmi. Sanirim o da babası gibi olcak. Allah korusun yaa🤣
Sus kız tövbe de 🤣🤣🤣

Iyiyim ablacım sagol sen nasilsin?
Koşturup duruyorum
Ne güzel kendine bile menüler oluşturuyorsun. Ben evde yalnız olsam suyla havayla beslenirim yeter bana üşenirim ben🤣
Birde annende yanliz sanırsam abla neden beraber kalmiyorsunuz?
Annem de ben de yemek yapmaya hiç üşenmeyiz ,huyumuz bu 🤭

Üstelik benim alt kat daire anneme ait ve kiracısı var
O 23 senedir yalnız yaşıyor babam öldüğünden beri

Anne kız iyiyiz ama aynı evde yapamayız iki baskın karakter 🤣🤣🤣🤣🤣

Böyle 6 -7 dk lık yürüme mesafesinde iyiyiz komşu komşu ,kişinin annesi de evladı da olsa birazcık mesafe iyidir
Öteki türlü 3 günden sonra çok basit şeylerden bile kırıcı olabiliyoruz

Bir eve 2 çok bilmiş fazla geliyor 🤣🤣🤣
Insanları alttan alma limitim doldu son kullanma tarihim bitti 🤣🤣🤣🤣

Annem de ben de yemek yapmaya hiç üşenmeyiz ,huyumuz bu 🤭

Üstelik benim alt kat daire anneme ait ve kiracısı var
O 23 senedir yalnız yaşıyor babam öldüğünden beri

Anne kız iyiyiz ama aynı evde yapamayız iki baskın karakter 🤣🤣🤣🤣🤣

Böyle 6 -7 dk lık yürüme mesafesinde iyiyiz komşu komşu ,kişinin annesi de evladı da olsa birazcık mesafe iyidir
Öteki türlü 3 günden sonra çok basit şeylerden bile kırıcı olabiliyoruz

Bir eve 2 çok bilmiş fazla geliyor 🤣🤣🤣
Insanları alttan alma limitim doldu son kullanma tarihim bitti 🤣🤣🤣🤣
Bizde annemle çok useniriz huyumuz bu🤣🤣
Böyle mutluysan ve annen söylemiyorsa şanslısın
Annem hep kızar boşandıktan ayrı ev tutan kadınlara. Muhtemelen bosanirsam benide yanında isteyecek o yuzden bosanmiyorum dermisim🤣🤣🤣 en azindan evdekine cemkiriyorum da stres atıyorum anneme sinirlenemem kızamam da olan bana olur🤣🤣

Annem hep kızar boşandıktan ayrı ev tutan kadınlara. Muhtemelen bosanirsam benide yanında isteyecek o yuzden bosanmiyorum dermisim🤣🤣🤣 en azindan evdekine cemkiriyorum da stres atıyorum anneme sinirlenemem kızamam da olan bana olur🤣🤣
Yooo tam tersine çevreden anneme buranın inşaatı bitince kızının yanına mı taşınırsın alt üst oturursunuz dediklerinde kızımın 18 yıldır aile apartmanında yaşayıp da çektikleri yetsin artık, bundan bu yana bir rahat yüzü görsün, huzur bulsun ,elim ayağım tutuyor niye yük olayım ki bir kafa dinlesin benim kız dedi durdu hep 🤭🤭🤭🤭

Öyle anlayışlı insandır ama yıllardır kendine ait bir düzeni var yattığı kalktığı gece namazına vs kalkmaları...o da rahat edemez yani

Bütün işlerine aşağı yukarı ben koşturuyorum elimden geldiğince
Dediğim gibi böyle rahatız birlikte olsak ölümlü dünyada birbirimizi basit şeylerden dolayı hırpalamaya gerek yok

Insan edebiyle namusuyla oturur niye oturmasın edepsiz olmamak için evlilik de şimdi pek bir ölçüt değil
Kişilik meselesi bunlar... 🤗😘😍

Yahu boşansan 2 tane çocuğun var ne olacak 🙂

Valide sultan bugün belediyeye gidip ev ve dükkana ait vergilerimi ödemiş 321 tl. Evinki 241 tl Dükkanın 80 tl imiş.
Ve evinkini almak istemediğini söyledi, çünkü dükkanın belediyeye yatırılacak vergisi kontrat gereği kiracıya ait .

Ben de tabiki olmaz dedim fakir ama gururlu cinsinden borçlu ama gururluyum 🤣🤣🤣🤣

Bugün 106 tl harcadım

91 tl markete
15 tl 2.5 litre süt

Eklentiler

• 20220324_143757.jpg
    20220324_143757.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 64
  • 20220324_143732.jpg
    20220324_143732.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 69
X