- 28 Mart 2020
- 6.020
- 23.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben robot aldım geçen haftaKızlar şarjlı dikey süpürge kullanıyor musunuz?
Robot süpürgeyi bende çok istiyorum ya . Malum yetişemiyorum. Ben işteyken açim evi şöyle güzel sil süpür yapsa güzel kızım. Ah ah borçlardan arinim rahatlıyim hemen onun borcuna girerim.Ben robot aldım geçen hafta
Keşke daha önce alsaydım çok memnunum
Dik süpürge olarak dyson v15 istiyorum ama 11bindi en son degermi bilemedim laptop ve kiza telefon alinacakken yarı fiyatına robot aldım 6 taksitle
Güle güle kullan canımBen robot aldım geçen hafta
Keşke daha önce alsaydım çok memnunum
Dik süpürge olarak dyson v15 istiyorum ama 11bindi en son degermi bilemedim laptop ve kiza telefon alinacakken yarı fiyatına robot aldım 6 taksitle
Tesekkr ederim sende güle güle kullan ablacimGüle güle kullan canım
Ben de yorumları okudum ,şunu aldım hayırlı olsun bana
Güle güle kullan canım...Güle güle kullan canım
Ben de yorumları okudum ,şunu aldım hayırlı olsun bana
Almamak için epeyce direndiğim aletlerden biri, şimdi de iyi ki almışım dediğim...Çok rahat edeceksin, iyi günlerde kullan canım...Tesekkr ederim sende güle güle kullan ablacim
Gerçekten bizim gibi süpürüyor mu yaAlmamak için epeyce direndiğim aletlerden biri, şimdi de iyi ki almışım dediğim...Çok rahat edeceksin, iyi günlerde kullan canım...
Almamak için epeyce direndiğim aletlerden biri, şimdi de iyi ki almışım dediğim...Çok rahat edeceksin, iyi günlerde kullan canım...
Cok tesekkur ederimGerçekten bizim gibi süpürüyor mu ya
Varyemez Cennetmeyvesii
Güle güle kullanın kızlar süpürgelerinizi,hayırlı olsun
Hergun çalıştırıyorum, döküntü vs hemen topluyor. Evim büyük sayılır, haznesini hergun bosaltiyorum. İki tane kedi var, tüyleri illa ki dökülüyor.Gerçekten bizim gibi süpürüyor mu ya
Varyemez Cennetmeyvesii
Güle güle kullanın kızlar süpürgelerinizi,hayırlı olsun
Bende istiyorummmmmmmmmBu arada robot süpürge konusu geçmiş benim de var allahım bin şükür
Onu aldığımdan beri bir kere bile süpürge yapmadım çünkü benden cok çok çok daha iyi süpürüyor her gün 10.30 da çalışıyor ben eve bi giriyorum halinin o supurulme izine hayranım
Çalisan bayanlar için Inanılmaz bir guzellikmis
Darısı kurutma makinasına aminnnnn
Afiyet olsun abla. Biz daha kahvaltı yapmadık. Maşallah sen. Akşam yemegini de planlamış başlamışsın.Akşam menüm
Mercimek çorbası
Kuşbaşılı bezelye yemeği
Nohutlu pirinç pilavı
Salata
Yoğurt
Komposto
Kaymaklı cevizli kadayıf
Merhaba canım küçük yaşlarından beri uzun uzun sürekli aynı emir cümlelerini söylemeyi sevmedimVaryemez nasil iki ogluna da fen lisesi kazandirdin azcik anlatsana