Off cok lezzetli duruyorBeth18 bunun gibi canım
Canım bu tarzlarda da yapıyorumOff cok lezzetli duruyor
Ben de pisirmek isterim de bebelere uymaz
Biraz daha buyusunler de
Cok guzel gorunuyorlar ben de tavugu gencken hep firinda yapardim cok seviyorum ama cocuklar olunca doktor yeeyin dedi bizde nadiren aliyoruzCanım bu tarzlarda da yapıyorum
Benimde kızım girecek bu sene lgsye ne söylersem soyleyim çok etki etmiyor zannimca. Ergenliğin vermiş olduğu bir takım sikintilarimiz da varMerhaba canım küçük yaşlarından beri uzun uzun sürekli aynı emir cümlelerini söylemeyi sevmedim
Büyük insan gibi karşıma alıp hep kısa ve öz biraz da örneklerle anlattım, konuştum
Hayatta öncelikle her ne yapıyorlar ya da yapmıyorlarsa bunun sonucunun öncelikle kendilerini etkileyeceğini güzel bir biçimde anlatamaya çalıştım
Aramızdaki diyalog çocuklarla genel anlamda iyidir
Fikrimi şimdilerde sorarlarsa söylüyorum kenara çekiliyorum
Kısacası hayat senin tercih senin sonuç ve sorumluluk senin diyorum gençlere
Iyiyim ablacım sagol sen nasilsin?
Sus kız tövbe deBenimde kızım girecek bu sene lgsye ne söylersem soyleyim çok etki etmiyor zannimca. Ergenliğin vermiş olduğu bir takım sikintilarimiz da var
Oysa teyzeleri halaları hep okumuş ayaklarının üstünde duran kadınlar. Ornek alsana degilmi. Sanirim o da babası gibi olcak. Allah korusun yaa
Tövbe tovbeeSus kız tövbe de
Annem de ben de yemek yapmaya hiç üşenmeyiz ,huyumuz buIyiyim ablacım sagol sen nasilsin?
Koşturup duruyorum
Ne güzel kendine bile menüler oluşturuyorsun. Ben evde yalnız olsam suyla havayla beslenirim yeter bana üşenirim ben
Birde annende yanliz sanırsam abla neden beraber kalmiyorsunuz?
Bizde annemle çok useniriz huyumuz buAnnem de ben de yemek yapmaya hiç üşenmeyiz ,huyumuz bu
Üstelik benim alt kat daire anneme ait ve kiracısı var
O 23 senedir yalnız yaşıyor babam öldüğünden beri
Anne kız iyiyiz ama aynı evde yapamayız iki baskın karakter
Böyle 6 -7 dk lık yürüme mesafesinde iyiyiz komşu komşu ,kişinin annesi de evladı da olsa birazcık mesafe iyidir
Öteki türlü 3 günden sonra çok basit şeylerden bile kırıcı olabiliyoruz
Bir eve 2 çok bilmiş fazla geliyor
Insanları alttan alma limitim doldu son kullanma tarihim bitti
Yooo tam tersine çevreden anneme buranın inşaatı bitince kızının yanına mı taşınırsın alt üst oturursunuz dediklerinde kızımın 18 yıldır aile apartmanında yaşayıp da çektikleri yetsin artık, bundan bu yana bir rahat yüzü görsün, huzur bulsun ,elim ayağım tutuyor niye yük olayım ki bir kafa dinlesin benim kız dedi durdu hepBizde annemle çok useniriz huyumuz bu
Böyle mutluysan ve annen söylemiyorsa şanslısın
Annem hep kızar boşandıktan ayrı ev tutan kadınlara. Muhtemelen bosanirsam benide yanında isteyecek o yuzden bosanmiyorum dermisimen azindan evdekine cemkiriyorum da stres atıyorum anneme sinirlenemem kızamam da olan bana olur
Yahu boşansan 2 tane çocuğun var ne olacakBizde annemle çok useniriz huyumuz bu
Böyle mutluysan ve annen söylemiyorsa şanslısın
Annem hep kızar boşandıktan ayrı ev tutan kadınlara. Muhtemelen bosanirsam benide yanında isteyecek o yuzden bosanmiyorum dermisimen azindan evdekine cemkiriyorum da stres atıyorum anneme sinirlenemem kızamam da olan bana olur
Bugün bu harcamaya ek olarak şu zeytin yağlarını aldım 2 tanesi 110 tlBugünkü harcamam 4.75 tl A 101 den 100 gr lık çay aldım