Sonuç alamasın inşallah, bugünler geçer de çocuk için bir iletişim boşluğu kalmayacak,insan ayrılırken şunu düşünmeli : Ne yapsam da yüzüne bakacak yüzüm olsa.Yani tecrübeli arkadaşlar daha iyi anlar da. Açtığı davadan bir sonuç alamaz ki. Amaç sizi üzmek yormak biktirmak galiba. Ne diyelim çocuğa verecek üç kurusta bile gözü var bunun hesabı bile yapılmamalı ya.
Ayrıldıktan sonra erkekler gerçekten çok fazla cirkinlesiyor. Sonrada naptım ki oluyor.Sonuç alamasın inşallah, bugünler geçer de çocuk için bir iletişim boşluğu kalmayacak,insan ayrılırken şunu düşünmeli : Ne yapsam da yüzüne bakacak yüzüm olsa.
Allah çocuğun rızkını korusun diyorum benden çalmak çocuktan çalmak demektir
Geçmiş gitmiş olsun inşaallah.Avukatım güzel bir cevap dilekçesi yazmış az önce okudumEline emeğine sağlık.İnsallah karşı taraf benden para koparacaği yerde kendi para öder (dava red olursa avukatlara odedigiyle kalıyor)
Dua edin kızlar,şu davaya red üstüne red gelirse bir çocuk giydirecegim Allah'ın izniyle
Davaya yakın bir zamanda wp tan tartışmstik,birkaç kelime yazmıştım onun bana rahatsız demesi üzerine.Bunun için manevi tazminat istiyorGeçmiş gitmiş olsun inşaallah.Neden tazminat istiyor?
Allah her daim yar ve yardımcın olsun canımAvukatım güzel bir cevap dilekçesi yazmış az önce okudumEline emeğine sağlık.İnsallah karşı taraf benden para koparacaği yerde kendi para öder (dava red olursa avukatlara odedigiyle kalıyor)
Dua edin kızlar,şu davaya red üstüne red gelirse bir çocuk giydirecegim Allah'ın izniyle
Amin canım inşallah hepimizinAllah her daim yar ve yardımcın olsun canım
Başka işi gücü mü yokmuş ya. Rahatsız yememiş icmemis davaya koşmuş. Boşu boşuna devleti oyalıyor. Sonuç alamaz bosverin.Davaya yakın bir zamanda wp tan tartışmstik,birkaç kelime yazmıştım onun bana rahatsız demesi üzerine.Bunun için manevi tazminat istiyor
Günaydın gerçekten muhteşem haberler bunlar Elifçim ,darısı güzel diğer dileklerinin ,dualarının gerçekleşmesinin başına olsunGünaydın güzel bayanlar . Niyet olunca oluyormuş gerçekten. Şükürler olsun insanlık için küçük benim için büyük bir adım. Kredi kart borcumu 8400 tl idi bugün itibari ile kapadım. Kartı kırıp attım. Çok zor gelirse belki harçlık çekerim. Kalan krediler yatırıldı. Faturalar yatırıldı. Kalanda bana harçlık. Şükürler olsun. İnanılmaz bir hafifleme hissediyorum.
Günaydın abla en kısa sürede borçlardan kurtulmam dileğiyle. Ben yatırılan krediler ve kredi kartı ile 3700 liralık birikim yapmış oldum. Darısı herkese.Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle ...
Maaş alan arkadaşlar bereketli olsun
Bugün kredi kartı ödenecek bakalım ne kadar nasipte varsa o kadar euro alınacak inşaallah
Allah nasip etsin canımGünaydın abla en kısa sürede borçlardan kurtulmam dileğiyle. Ben yatırılan krediler ve kredi kartı ile 3700 liralık birikim yapmış oldum. Darısı herkese.
Hakkında hayırlısı olsun.Davaya yakın bir zamanda wp tan tartışmstik,birkaç kelime yazmıştım onun bana rahatsız demesi üzerine.Bunun için manevi tazminat istiyor
Bereketli olsun canım.Kredi kartı borcu ödemesini yaptım
130 Euro aldım
Kalan döviz borcum 225 Euro
Hamd olsun Allah'ım
İlahi adalet diye de bir şey olduğunu bu davalar ile öğrenir inşallah diyorumBaşka işi gücü mü yokmuş ya. Rahatsız yememiş icmemis davaya koşmuş. Boşu boşuna devleti oyalıyor. Sonuç alamaz bosverin.
Amin inşallah çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun.