Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yani tecrübeli arkadaşlar daha iyi anlar da. Açtığı davadan bir sonuç alamaz ki. Amaç sizi üzmek yormak biktirmak galiba. Ne diyelim çocuğa verecek üç kurusta bile gözü var bunun hesabı bile yapılmamalı ya.
Sonuç alamasın inşallah, bugünler geçer de çocuk için bir iletişim boşluğu kalmayacak,insan ayrılırken şunu düşünmeli : Ne yapsam da yüzüne bakacak yüzüm olsa.
Allah çocuğun rızkını korusun diyorum benden çalmak çocuktan çalmak demektir

Sonuç alamasın inşallah, bugünler geçer de çocuk için bir iletişim boşluğu kalmayacak,insan ayrılırken şunu düşünmeli : Ne yapsam da yüzüne bakacak yüzüm olsa.
Allah çocuğun rızkını korusun diyorum benden çalmak çocuktan çalmak demektir
Ayrıldıktan sonra erkekler gerçekten çok fazla cirkinlesiyor. Sonrada naptım ki oluyor.😠

Avukatım güzel bir cevap dilekçesi yazmış az önce okudum 😊 Eline emeğine sağlık.İnsallah karşı taraf benden para koparacaği yerde kendi para öder (dava red olursa avukatlara odedigiyle kalıyor)
Dua edin kızlar,şu davaya red üstüne red gelirse bir çocuk giydirecegim Allah'ın izniyle 🤲

Avukatım güzel bir cevap dilekçesi yazmış az önce okudum 😊 Eline emeğine sağlık.İnsallah karşı taraf benden para koparacaği yerde kendi para öder (dava red olursa avukatlara odedigiyle kalıyor)
Dua edin kızlar,şu davaya red üstüne red gelirse bir çocuk giydirecegim Allah'ın izniyle 🤲
Geçmiş gitmiş olsun inşaallah. 🤲Neden tazminat istiyor?

Allah her daim yar ve yardımcın olsun canım 🤲😘

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle ...😊

Maaş alan arkadaşlar bereketli olsun
Bugün kredi kartı ödenecek bakalım ne kadar nasipte varsa o kadar euro alınacak inşaallah 🙂

Günaydın güzel bayanlar . Niyet olunca oluyormuş gerçekten. Şükürler olsun insanlık için küçük benim için büyük bir adım. Kredi kart borcumu 8400 tl idi bugün itibari ile kapadım. Kartı kırıp attım. Çok zor gelirse belki harçlık çekerim. Kalan krediler yatırıldı. Faturalar yatırıldı. Kalanda bana harçlık. Şükürler olsun. İnanılmaz bir hafifleme hissediyorum.😊

Günaydın güzel bayanlar . Niyet olunca oluyormuş gerçekten. Şükürler olsun insanlık için küçük benim için büyük bir adım. Kredi kart borcumu 8400 tl idi bugün itibari ile kapadım. Kartı kırıp attım. Çok zor gelirse belki harçlık çekerim. Kalan krediler yatırıldı. Faturalar yatırıldı. Kalanda bana harçlık. Şükürler olsun. İnanılmaz bir hafifleme hissediyorum.😊
Günaydın gerçekten muhteşem haberler bunlar Elifçim ,darısı güzel diğer dileklerinin ,dualarının gerçekleşmesinin başına olsun 🤲😍

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle ...😊

Maaş alan arkadaşlar bereketli olsun
Bugün kredi kartı ödenecek bakalım ne kadar nasipte varsa o kadar euro alınacak inşaallah 🙂
Günaydın abla en kısa sürede borçlardan kurtulmam dileğiyle. Ben yatırılan krediler ve kredi kartı ile 3700 liralık birikim yapmış oldum. Darısı herkese.😊

Günaydın abla en kısa sürede borçlardan kurtulmam dileğiyle. Ben yatırılan krediler ve kredi kartı ile 3700 liralık birikim yapmış oldum. Darısı herkese.😊
Allah nasip etsin canım
Gayret ,tevekkül bizden takdir Allah'tan
O'nun izni ve inayetiyle çok güzel şeyler yaşayacağımıza inanıyorum 😍😘

E elif kurt45 canım senin adına çok sevindim,o krediler kredi kartları ödendikce nasıl da hafifliyor insan, kırmakla da iyi yapmışsın ben de kırıp kapatmıştım.ucten teke düşürmüştüm limiti de 1500 TL alışveriş kartı olarak kullanıyorum.

Maaşlar bereketli olsun kızlar.
Annemin SGK 1668
Kira 1300
kredi kartı 1485 ödendi şükür.

Sakin kafayla devamını ne yapacağıma bakacağım, avukat ücretini önümüzdeki aya bırakıyorum.

X