Herkese selam,Yok leeennn tayin için istiyorum ben iyiyim böyle branşımı seviyorum
Akrepler fenadır da o yüsden dedimHııhhhhhhhhh
AleykümselamHerkese selam,
dolar milyoneri malesef tayin olurken branşımızla oluyoruz yani idareden istifa ederek... Herkes idareci olarak tayin olmayı planladığı için öyle olmuyor malesef. Kendimden biliyorum :) ama her an her şey değişebilir yine de sınava girmenden zarar gelmez.
Ben kaldım ben de uçacamAkrepler fenadır da o yüsden dedim
Ne uçmuş otel fiyatları, hala kendime gelemediysem demek
Gerçi uçmayan ne kaldı ki…
Deli yaBen kaldım ben de uçacam
Seni şaşırtan otel fiyatı bize ne yapmaz be meyroş
İç güveysi kraliyetin kızıyla evliyse demek kiDeli ya
İç güveysinden hallice küçük bir patronum ben kızıııııımmmm
İşte o durumda eski görev yaptığın ilçeye geri dönüyorsun artık, sanırım 4 yıldan önce istifa edersen.. Detaylı araştırmanı öneririm yapmadan önce, Yine de umarım planladığın gibi olur, başarılar...Aleykümselam
Branş dışı zaten nasıl tayin olacağız ki? Ben istediğim ilçeden Mdr Yard olup bir yıl sonra kendi alanıma dönecegim inşallah kolaylıkla
Patroniçem benimDeli ya
İç güveysinden hallice küçük bir patronum ben kızıııııımmmm
Araştıracağım teşekkür ederimİşte o durumda eski görev yaptığın ilçeye geri dönüyorsun artık, sanırım 4 yıldan önce istifa edersen.. Detaylı araştırmanı öneririm yapmadan önce, Yine de umarım planladığın gibi olur, başarılar...
Iıııı, şey ben yalı alana kadar, oooooo… sen gel ben seni köyde ağırlayayım , en iyisi… yalıyı beklersek…Patroniçem benimdaha bizi yalında agırlayacan dur
Yaw neden dualarıma set çekiyorsun allaallaaaa yalı isterim baaaneIıııı, şey ben yalı alana kadar, oooooo… sen gel ben seni köyde ağırlayayım , en iyisi… yalıyı beklersek…
Bak anlamadığım kadar varmış, çok karışık işler…İşte o durumda eski görev yaptığın ilçeye geri dönüyorsun artık, sanırım 4 yıldan önce istifa edersen.. Detaylı araştırmanı öneririm yapmadan önce, Yine de umarım planladığın gibi olur, başarılar...
Ben ilk defa duyuyorum bunu araştıracağımBak anlamadığım kadar varmış, çok karışık işler…
İyi o zaman torunlarımızın düğününden sonra buluşuruz…Yaw neden dualarıma set çekiyorsun allaallaaaa yalı isterim baaane
Canım senin branşın neydi , kafama takıldı ya eğer dediğin gibiyse boş yere hazırlanmayayımİşte o durumda eski görev yaptığın ilçeye geri dönüyorsun artık, sanırım 4 yıldan önce istifa edersen.. Detaylı araştırmanı öneririm yapmadan önce, Yine de umarım planladığın gibi olur, başarılar...
Benim branşım sınıf... aynı amaçla girdim geçen sene 72 aldım yetiyor ama dur dedim bu sene yine gireyim çünkü dediğin gibi koç burcuyuz 100 almalıyız :) Lakin bu 4 yıldan önce istifa işi biraz kararsız bıraktı beni de, henüz sınav başvurusu yapmadım. Ama dediğim gibi burası Türkiye, sınav parası çok geldi bana bi de sen madem yatırmışsın mutlaka gir. Google'a bi yaz istersen idarecilikten 4 yıldan önce istifa... diye daha net bilgiler çıkıyor. 3 gün kaldı sanırım başvuru için belki her şeye rağmen ben de tekrar girerim, puanın bulunması zarar getirmez.Canım senin branşın neydi , kafama takıldı ya eğer dediğin gibiyse boş yere hazırlanmayayım
Çünkü 100 almam lazım mükemmelliğime yakışmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?