• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Helloooooo
Aman çok yoğunum beaaa😂
Bugün promosyon belli oldu 80 bin
50sini dershaneye 10unu kardeşime vericem
Oglanda tablet istedi bi 10da ona gider gerisine kız alacak bisey bulur😂😂
Oğlusun iştah pek bi açık maşallah bu aralar
Akşam 2 karnıyarık 1 kase çorba koca bi tabak salata yedi yarimda ekmek
Bi görseniz çubuk kraker gibi çocuk nereye gider yedikleri bilmem 😂😂
Bugün kar bekleniyor inşallah yağar kupkuru geçti koca kış
Neysem çok yorgunum beybiler ben yatar😘
Haydan gelen huya gitmiş desene 🙈
Kız maşallah iştahlı çocuk iyidir afiyet bak olsun yarasın minnoşuma🥰
Buraya da yağmadı gece yağar da tatil olur dedim yok olmadı

Selam bacımsular
Pazartesi kurulumuz 19.00 da bitti
O gün sabah Fibromiyalji için hastaneye kan verdim çıkışta sonuç gösterdim ilaç verdi tabii ki bir sürü değerim düşük yine onlara da ilaç verdi .
Fm ilacı varmış onu yazdı iki gündür içiyorum ilaç antidepresan değil ama öyle bi etki yaptı bende . İki gündür mal gibiyim algılarım zayıf sürekli uyku hali var yan etkilerinde yazıyor zaten herhalde bir kaç güne alışırım

Amanın kızlar burada da hava bir soğuk bir soğuk o biçim
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Evlerimizden bolluk bereketi eksik etmesin
Kimseleri dışarılarda koymasın 🤲🥺

Amanın kızlar burada da hava bir soğuk bir soğuk o biçim
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Evlerimizden bolluk bereketi eksik etmesin
Kimseleri dışarılarda koymasın 🤲🥺
Burası da öyle ablacım hissedilen -10 du otobüs beklerken. 5 dakika bekledim ama dondum :(
Rabbim dışarda kalanlara yardım etsin kimseyi darda zorda bırakmasın 🥹

Selam bacımsular
O gün sabah Fibromiyalji için hastaneye kan verdim çıkışta sonuç gösterdim ilaç verdi tabii ki bir sürü değerim düşük yine onlara da ilaç verdi .
Fm ilacı varmış onu yazdı iki gündür içiyorum ilaç antidepresan değil ama öyle bi etki yaptı bende . İki gündür mal gibiyim algılarım zayıf sürekli uyku hali var yan etkilerinde yazıyor zaten herhalde bir kaç güne alışırım
Allah acil şifalar versin versin bal kuzum yemene içmene uykuna dinlemene çok dikkat 😘

Allah acil şifalar versin versin bal kuzum yemene içmene uykuna dinlemene çok dikkat 😘
Tatilde insan gibi beslenmedim 2 haftada 3-4 kilo almışımdır ahahah🤣
Dün tekrar diyete başladım ama okuldan çıkıp gelince yemek yiyecek halim bile yoktu yattım öyle namaz için kalktım sadece yataktan

Stresten uzak durmam lazım (nasıl olacaksa ) bi de benim olduğum ilçe havası gerçekten çok kötü Rabbim kolaylıkla tez zamanda istediğim ilçeden ev almayı evime yakın güzel bir okula tayin olmayı nasip eylesin 🤲🏻

Rabbim hepimize güzellikler hayırlı ömürler şükredecek günler nasip etsin 🤲🏻

Allah kabul etsin hayrını tatlım
Kazancına bol bereketler versin 😘🌺
Allah razı olsun ablacim😘
Selam bacımsular
Geçmiş olsun cano

Tatilde insan gibi beslenmedim 2 haftada 3-4 kilo almışımdır ahahah🤣
Dün tekrar diyete başladım ama okuldan çıkıp gelince yemek yiyecek halim bile yoktu yattım öyle namaz için kalktım sadece yataktan

Stresten uzak durmam lazım (nasıl olacaksa ) bi de benim olduğum ilçe havası gerçekten çok kötü Rabbim kolaylıkla tez zamanda istediğim ilçeden ev almayı evime yakın güzel bir okula tayin olmayı nasip eylesin 🤲🏻

Rabbim hepimize güzellikler hayırlı ömürler şükredecek günler nasip etsin 🤲🏻
Allah gonlune gore versin asko

Ocak ayını rötarlı alabildim. Aslında bir nevi sıkıntılarım var idi, umarım feraha çıkarım en kısa sürede..
İşyerinde mobing yiyorum resmen üstelik anne olduğum için.. Resmen iş performansımın yasal olarak kullandığım süt izinleri yüzünden düştüğünü ve bunlar gibi birçok anne sebeplerini öne sürerek düşük zam verdiler.
Tüm şirketten daha düşük zam aldım. Ama bunu hak görenlere de hakkımı helal etmedim.
Ben 3,5 aylık oğlumu bırakıp işe döndüm. Ama erken çıkmalarım vs bahane edilip zam düşürdüler. Keşke ücretsizizin hakkımı kullansaydım diyorum..
Kendimi aptal gibi hissediyorum.. bu durum beni resmen depresifleştiriyor.
Ne iş yapasım var.. ne çalışasım var.. iş bakıyorum ama gönlüme göre bulamıyorum.
İşten çıksam ekonominin durumu ortada..

Ocak ayını rötarlı alabildim. Aslında bir nevi sıkıntılarım var idi, umarım feraha çıkarım en kısa sürede..
İşyerinde mobing yiyorum resmen üstelik anne olduğum için.. Resmen iş performansımın yasal olarak kullandığım süt izinleri yüzünden düştüğünü ve bunlar gibi birçok anne sebeplerini öne sürerek düşük zam verdiler.
Tüm şirketten daha düşük zam aldım. Ama bunu hak görenlere de hakkımı helal etmedim.
Ben 3,5 aylık oğlumu bırakıp işe döndüm. Ama erken çıkmalarım vs bahane edilip zam düşürdüler. Keşke ücretsizizin hakkımı kullansaydım diyorum..
Ne iş yapasım var.. ne çalışasım var.. iş bakıyorum ama gönlüme göre bulamıyorum.
Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın 🤲🏻

Süreç hakkında en hayırlı şekilde son bulur inşaallah canım 🤲😘

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle...🌺

Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Allah bütün hayırlı niyetlerimizi dileklerimizi bizlere bahşetsin ,rahman ve rahim olan yüce Rabbimin hazinesi bol merhameti engin
Amin 🤲

Selam bacimsular
Bir soğuk bir soğuk vallahi donuyoruz 2 gundur.
Neyse bitirdik haftayı
Yemeğe patates oturtma sebzeli bulgur pilavı ve brokoli yaptım
Büyükbaş tatlı getirmiş yediler
Yarın da temizlik yapacağım.

Selam bacimsular
Bir soğuk bir soğuk vallahi donuyoruz 2 gundur.
Neyse bitirdik haftayı
Yemeğe patates oturtma sebzeli bulgur pilavı ve brokoli yaptım
Büyükbaş tatlı getirmiş yediler
Yarın da temizlik yapacağım.
Ve aleyküm selam canım
Afiyet şifa olsun
Burası da soğuk Allah yardımcımız olsun

Back