Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşaallah şu günü güzelce atlatırsın bal kuzumKurulu saat 16.10 a koymuslar başka okullar kıvrak eğitim yapıyor dersleri erken bitirip kurulu da öğleden sonra yapıyorlar , bıktım şu okuldan
Sabah da 9 a fizik tedavi doktorundan randevu almıştım rapor verse bari![]()
Günaydın balll ablacımGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle![]()
Teşekkür ederim ponçiiğiiimmmm atlatırız evelallahInşaallah şu günü güzelce atlatırsın bal kuzum
Geçmiş olsun![]()
Programa yaptırmışlar desene madem bozmayın aynısı kalsın, okula gelen giden mi oldu da böyle yaptılar kiAkşam watsaptan yeni ders programı atılmış dillere destan dağlara ferman
Benim bildiğim program hazırlanmadan bir isteğiniz var mı diye önceden sorulur
Okuldaki ingilizce öğretmeni hanım köpürüyor il merkezinden gelenlerin haffada 2 gün mevcut boş günlerine hiç dokunulmamış
Benim tam günler sayısı 3 e çıkmış vs neyse özeti
Süpürgeye sıçmışlar etrafa saçmışlar
Ben benim oğlanlar anne yanımıza gelirsin dedikleri için cumayı boş gün istemiştim yoksa başka da bir esprisi yok benim için
Benim için en güzel verimli ve yorucu olmayan program haftada 5 gün öğleye kadar olan program
Nasip olursa aynısını talep edeceğim
Müdür yardımcısına watsaptan mesaj attım program değişirse bu talebimi aklınızda bulundurun diye
Okula gelen ve gidenler oldu ama bazılarının aynı sabit günleri boş geçen dönemki programları değişmemişPrograma yaptırmışlar desene madem bozmayın aynısı kalsın, okula gelen giden mi oldu da böyle yaptılar ki
Adamına göre muameleOkula gelen ve gidenler oldu ama bazılarının aynı sabit günleri boş geçen dönemki programları değişmemiş
İnşallah senin programın da istediğin gibi yapılır ablacımAdamına göre muamele![]()
Sevindim ablacımIdarecilere durumu izah ettim yakında nasipse değişecek program
Allah razı olsun balllll kuzucummmm![]()
125 dedi de indirttik100 bin tl ne ya yuhhhhh
Iyi geceler tatlı rüyalar canım Allah rahatlık versinHelloooooo
Aman çok yoğunum beaaa
Bugün promosyon belli oldu 80 bin
50sini dershaneye 10unu kardeşime vericem
Oglanda tablet istedi bi 10da ona gider gerisine kız alacak bisey bulur
Oğlusun iştah pek bi açık maşallah bu aralar
Akşam 2 karnıyarık 1 kase çorba koca bi tabak salata yedi yarimda ekmek
Bi görseniz çubuk kraker gibi çocuk nereye gider yedikleri bilmem
Bugün kar bekleniyor inşallah yağar kupkuru geçti koca kış
Neysem çok yorgunum beybiler ben yatar![]()
Günaydın ablammGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün olması dileğiyle ...![]()
Allah kabul etsin hayrını tatlımGün bana pahalı basladi
Okuldakiler tatlı isteyip duruyorlardi
Sabah 2 kilo baklava aldım okula yarım kilodan eve aldım 1500tl ödedim
Kar yağdı ama tatmin edici değil yarına erir kalkar bizde soğuğu çekeriz gibi