Balımmm başvurun hayırlı olsunBen daha altın alamadım fırsat olmadı hatta kredi kartımı gecikmeye bıraktım huzurlu sağlıklı bşr dinginlik istiyorum
Gece ekys başvurusu yaptım hayırlısı olsun
Hepimize inşallah canım…Iyi eğlenceler iyi tatiller canım
O ne kiBalımmm başvurun hayırlı olsun
Idarecilik sınavı tatlımO ne ki
Teşekkür ederim bal ablacımBalımmm başvurun hayırlı olsun
Teşekkür ederim cano. Sen patronsun ben de kendi çapımda patron olcamYönetici sınavıymış,hayırlı olsun canım
Yakışıııırrrrr cancağızım..Teşekkür ederim cano. Sen patronsun ben de kendi çapımda patron olcam
Kuzucum idareci de olmak isteyebilirsin neden olmasınTeşekkür ederim bal ablacımidareci olmak istediğimden değil bir basamak olarak düşündüm tayinde yer açılmıyor
Ay yok yazı yok mesaisi çok bi de öğretmenlerle ugrasılmazKuzucum idareci de olmak isteyebilirsin neden olmasın
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Hah şunu bileydinAy yok yazı yok mesaisi çok bi de öğretmenlerle ugrasılmaz
Amin ecmain ablacım hepimizin hakkında hayırlısı kolaylıkla güzellikle olsun
Yok leeennn tayin için istiyorum ben iyiyim böyle branşımı seviyorumYakışıııırrrrr cancağızım..
He tabi istemezsin, rahat mı batıyorYok leeennn tayin için istiyorum ben iyiyim böyle branşımı seviyorum
Bu sadece bir basamak, bu ilçe boğuyor beniHe tabi istemezsin, rahat mı batıyor
Ben çok anlamıyorum sizin sınavlardan, tayin işlerinden vs…Bu sadece bir basamak, bu ilçe boğuyor beni
Ama gidecem inşallah kolaylıkla güzellikle hayırlısıyla gidecem
Ben de ilk defa giriyorum yöneticilik sınavına her detayını sana anlatayım, ister misin minik kuşBen çok anlamıyorum sizin sınavlardan, tayin işlerinden vs…
Ama devlette idarecilik zordur….
Akrep olmadığına şükret…Ben de ilk defa giriyorum yöneticilik sınavına her detayını sana anlatayım, ister misin minik kuş
O değil de koç burcu muhteşemliğimle 100 almam lazım
NelaaaakaaaAkrep olmadığına şükret…
Hııhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?