- 28 Aralık 2023
- 6.054
- 18.550
Hoş geldin ben de tam gitmiştim ki çekmecedeki baharatlı cipse gözüm takıldı aklımda duracağına dedimGeldim de, geç geldim
Benim de bozuk yaa,bence bize rahat batıyor… çok şükür büyük bir derdimiz yok… rutin şeyler…
Hoş bunlar hep açlıktan bence ama neyse, derdimiz kilo, diyet vs olsun…
Dağlardaki karlardan aklında öyle canlanmıştır belkiKüçük şehirleri oldum olası severim
Plakaları kar sanan benden başkası yoktur sanırım
Yoooh ben arka tarafı sevdim ön tarafta meyroş otursun karlı karlıdolar milyoneri benim ön taraf manzarası bu şekilde
Ben şimdi ay çekirdeği yedimHoş geldin ben de tam gitmiştim ki çekmecedeki baharatlı cipse gözüm takıldı aklımda duracağına dedim
Sabaha kadar yanacuuuummmHoş geldin ben de tam gitmiştim ki çekmecedeki baharatlı cipse gözüm takıldı aklımda duracağına dedim
İyi yaptın, afiyet şifa olsun da su orucu ne olduHoş geldin ben de tam gitmiştim ki çekmecedeki baharatlı cipse gözüm takıldı aklımda duracağına dedim
Oy nenem oyyyy ne olcak bizim bu çikolata zaafımızBen şimdi ay çekirdeği yedim
Canım çikolata istiyor
İlgilenemedin benle bıraktım devam edemedim napayımİyi yaptın, afiyet şifa olsun da su orucu ne oldu
Kız karlı tepeler de ön manzaraYoooh ben arka tarafı sevdim ön tarafta meyroş otursun karlı karlı
İçinizde en dirayetli benim, anlaşıldıBen şimdi ay çekirdeği yedim
Canım çikolata istiyor
Sakın haİçinizde en dirayetli benim, anlaşıldı
Şimdi gider koca bi çikolata gömermişim
Glükoz daha beynime ulaşmadıysa demek kiKız karlı tepeler de ön manzara
Evin karşısın altında marketin olduğu bir ev onun arkasında çocuk parkı biraz daha yükseklerde tepeler var
Yok beyazla kamufle etmişsin ya, kar plakalarda yığılmış gibi görünüyor,Dağlardaki karlardan aklında öyle canlanmıştır belki
Bi kere başlarsan durduramazsınİçinizde en dirayetli benim, anlaşıldı
Şimdi gider koca bi çikolata gömermişim
Böyle de dümdüz doğru sözlü işteYok beyazla kamufle etmişsin ya, kar plakalarda yığılmış gibi görünüyor,
Ya da benim gözler
Boşver, çok sağlıklı da durmuyor zaten, ben asla yapamam mesela…İlgilenemedin benle bıraktım devam edemedim napayım
Anladım canımYok beyazla kamufle etmişsin ya, kar plakalarda yığılmış gibi görünüyor,
Ya da benim gözler
Ya agrılarıma falan da iyi geliyordu aslında ama nasip değilmiş bu seferBoşver, çok sağlıklı da durmuyor zaten, ben asla yapamam mesela…
waaaaay maşallahBi kere başlarsan durduramazsın
Ya bakma aynada kendini beğenmeye başladım ondan bu salmışlık