Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni hayatında herşey gönlünce olsun inşallahSeni yeniden aktifleştirme zamanı geldi
Stresli problemli bir dönemin ardından yeniden merhaba sana kumbirik
Artık hayatıma dört çocuklu bekar bir anne olarak devam ediyorum ve en sevdiğim para biriktirme yöntemi olan kumbara sistemine yeniden başlıyorum.Bu sabah actm küçük kumbarayi içerisinden 1600 lira çıktı üstüne 250 lira daha koyup pazartesi bir çeyrek almayı planlıyorum.Yeni kumbarayada kagida 24, Şubat yazıp içerisine atdim bakalım.Kumbarada demir paraları askılı cuzdandada kağıt paralari( 5, 10,20 lira) biriktiriyorum her ayda maaştan 2000 TL boşta kalıyor artık krediler bittiği için her ikisini birleştirip gram yada çeyrek almaya devam edeceğim bakalım ( maaş günüm her ayın 13 ile 15 i arası )
Amin inşallahYeni hayatında herşey gönlünce olsun inşallah
Birikimlerin bereketlesn
O kadar pahalı ki gram ve altın bozuk parayla birikim zor oluyor Artk malum ekonomiden
Maşallah damlaya damlaya göl oluyormuş gerçektenAmin inşallah
Birikim yapmak basli başına zor ama ben kumbarayi seviyorum çocuklarda çok heyecanlı oluyor ve birikimi öğreniyorlar Normalde oğluma 100 lira ver anında harcar ama kumbara koydum mu odaya hiç harcamaz direk oraya atar yagmasada damlar bir şekilde geçen sene sadece 1 liralarla 1 sene 40.000 lira yapmıştık
Kapalı kumbara en güzeli dolana kadar hicbisekilde acmamak lazım yoksa birikmiyor canimMaşallah damlaya damlaya göl oluyormuş gerçekten
Bu alışkanlıkları çocuklara kazandirmanz da daha bi iyi olmuş. Bende 1 lira 1 lira topluyorm da sonra hasteneye faln gidecek olsam hemen açıp yol parası diye çıkarıp harcıyorum ve elde birşey kalmıyor işin sırrı hiç açmamakta galiba
Bide öyle denerim inşallahKapalı kumbara en güzeli dolana kadar hicbisekilde acmamak lazım yoksa birikmiyor canim