- 28 Aralık 2023
- 6.056
- 18.551
Atom garıncammmmm nası oldun bebişimİyi geceler hatunlar
Bugün daha iyiyim şükür
Akşama karnıyarık pilav çorba cacık yaparak kendi rekorumu kırdım yetmedi üzerine kadayıflı muhallebi yaptim
Tatlı diye beynimi yediler
Koca tepsiyi bitirmişler ben 1 dilim yedimdi
Evi toparladim zor bela heryer heryerde
Haftasonu iyi bi temizlik lazım
Market listesi yaptım onu da halletmem lazım haftasonu
Pazara gitmiycem sebze yemiyorlar bu hafta idare ederim biraz muz alırım sadece
Haydin bayyyyss
Senin üşümen açlığa bağlıdır tabiÖnemli olan o zaten ablacım, komşulara 2 bin gelmiş genelde seninki de iyi bence.
Ara kat güney cephe ev der susarım
Ben kendi evimi doğu istiyorum gerçi bir cephesi güney olabilir ama mutfak salsın doğu olsun
Ben iki gündür çok üşüyordum elektrikli açtım bugün evde. Derece her zamanki sıcaklıkta ama oruçtan ısınamadım bi türlü neyse ki bişeyler yedim kendime geldim
Kalan harcama limitim 6000 tl yi geçikS
Soru cümlesi değil, demi:)
Senin için zor oluyordur ablacım ama sevginle ısınır ki o evSenin üşümen açlığa bağlıdır tabi
Benim evin 2 odası güneye
Salon, 1 oda ve mutfak kuzeye bakıyor
Altta kiracı yok
Üst kattakiler bu sene gece 24.00 lere kadar çoğunlukla evde olmuyorlar
Bir de yukarıdaki 2. hamileliğini yaşıyor genellikle kayınvalidesi anası kardeşlerinde arkadaşlarında vakit geçiriyor
Arada eve uğruyorlar
Hadi baaaaalım bal abammmm başarırsan seni survivora gönderelimKalan harcama limitim 6000 tl yi geçik
Pek öyle harcama yapmıyorum yiyecek olarak evdeki stoklar sağlam
Tatlım aslında 2 oda sabah güneşini diğer kalan 3ü akşam güneşini alıyorSenin için zor oluyordur ablacım ama sevginle ısınır ki o ev
Koca koca ağaç dikecen etrafa ohhh yemyeşillllllTatlım aslında 2 oda sabah güneşini diğer kalan 3ü akşam güneşini alıyor
Aslında binanın 4 etrafı boş açıkta
Kızzzz öyle deeeelllll ev caddeye sıfırKoca koca ağaç dikecen etrafa ohhh yemyeşillllll
Bananeeeeee banaaaaneeeee ben yemyeşil manzara istiyooommmmmKızzzz öyle deeeelllll ev caddeye sıfır
Bir yanında altı dükkan üstü iki katlı ev var
Diğer tarafta eski bir tek katlı ev kahvehaneye dönüştürülmüş
Haliyle bizim binanın ilk 2 katından sonraki katların etrafı açık kalıyor
Al sana evimin salonundan karşıdaki alçak tepelerdeki ağaçları seyret mademBananeeeeee banaaaaneeeee ben yemyeşil manzara istiyooommmmm
Olur olur bu da olurrrrAl sana evimin salonundan karşıdaki alçak tepelerdeki ağaçları seyret madem
Amin çoookkkk amin balımmmAllah hanemizden, ruhumuzdan, bedenimizden huzuru sağlığı muhabbeti eksik etmesin
Geldim de, geç geldimMeyraaa neredesin gıı moralmanlarım bozuk bi gel hele
Geldi canım geldim
Küçük şehirleri oldum olası severimdolar milyoneri benim ön taraf manzarası bu şekilde