- 6 Ağustos 2010
- 39.233
- 69.368
Eşin bi alem oğlan da bi alem Allah'ım sana sabırlar versinEşim oğlana niye para veriyorsun ki diyor.Zaten evde yemek derdi yok birşey yok diyor.Para vermeme karşı.Ee bu oğlan ihtiyaçlarını neyle karşılayacak kendi kazanmadıktan biz vermedikten sonra gökten zembille yağacak hali yok.Kıyafet alır gezmeye gider birşeye ihtiyacı olur psikolog parasını öder öyle düşündüm.İyi niyetle düşündüm iyilikmi yaptım kötülükmü yaptım bilemedim.
Üniversitedeyken hem okuyor hem çalışıyordu.asgari ücret alıyordu.Okul bitti işte bitti.Eve geldi şimdi işte yok okulda yok birkaç yere başvurdu .Geç adam ihtiyaçları olur.
Yalnız bizim oğlan bu işin biraz suyunu çıkardı.Parayla gidiyor kilo vereceğim diye protein tozu alıyor .Kuzeni alıyor onunla konuşuyor ondan heveslendi zannedersem.Dün çok büyük bir tane almış köşeyede saklamış. Tesadüfen gördüm.Öğrenci evinde alışmış bazen ben işteyken öğlen yemeği dışarıdan hazır yemek söylüyor bana güvenlikten mesaj geliyor.Evde yemek olmadığından değil dışarıdan söylüyor dürüm vs.yanında kolası cipsi.Yeme oğlum bunlar zararlı dedikçede ben ne yiyeceğim onu yeme bunu yeme diyorsunuz diyor.Cips in yerine git daha yeni badem aldım ceviz aldım onlar var onlardan yiyebilirsin diyorum.Akşamları dışarı yürüyüşe spora gidiyor bazende sitedeki spor salonuna bir saatliğine gidiyor ama çok nadir.
Bütün gün bilgisayar başında oyun oynuyor yanımıza gelmiyor odasından çıkmıyor sinir geliyor bana.Terapistimede söyledim oda bir alem sende otur onunla oyun oyna diyor. Bilgisayar oyunu vs de asla oynamam sevmem ben.Vakit geçirelim diye dışarı çıktık bowling vs oynadık.Telefonu ve bilgisayar elinden düşse diye ne yapacağımı şaşırdım.Uzun saatler oyun oynamasını istemiyorum.Ben söyleyincede patladı.İşim yok param yok mutsuzum ne yapsam olmuyor bende oyunla vakit geçiriyorum diyor.
O yüzden de işe başlamasını istiyorum abuk sabuk oyunlarla vakit geçireceğine hem işini yapar hem parasını kazanır.
Psikoloğunuz daha da bi alem
Ben senin yavrunun kötü yollara eğilmemesi, psikolojisinin bozulmaması niyetiyle harçlık verdiğini düşünüyorum ve de anlıyorum
Şimdi zamane gençlerinin aslında başının belası şu online oyunlar Allah icat edenleri bildiği gibi yapsın
Evladın madem evde artık sağlıklı beslenmenin yolunu tutmalı protein tozlarının vs çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum
Annesi hem işine hem evine vakit ayıran muhterem bir hanım efendi bence emeğine saygı duysun
Allah şu dönemi de sağlıkla atlatmayı nasip etsin canım