Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Eşin bi alem oğlan da bi alem Allah'ım sana sabırlar versin
Psikoloğunuz daha da bi alem

Ben senin yavrunun kötü yollara eğilmemesi, psikolojisinin bozulmaması niyetiyle harçlık verdiğini düşünüyorum ve de anlıyorum

Şimdi zamane gençlerinin aslında başının belası şu online oyunlar Allah icat edenleri bildiği gibi yapsın

Evladın madem evde artık sağlıklı beslenmenin yolunu tutmalı protein tozlarının vs çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum

Annesi hem işine hem evine vakit ayıran muhterem bir hanım efendi bence emeğine saygı duysun

Allah şu dönemi de sağlıkla atlatmayı nasip etsin canım

Sen çok aklı başında mantıklı bir insansın.Sen olsan ne yapardın ne söylerdin merak ediyorum.Hepinizin görüşlerini öğrenmek isterdim.

Aynen kim icat ettiyse milletin başına bela oldular

Sen çok aklı başında mantıklı bir insansın.Sen olsan ne yapardın ne söylerdin merak ediyorum.Hepinizin görüşlerini öğrenmek isterdim.
Harçlık konusunda kocayı dinlemem
Oğlanı alır karşıma konuşurum
Kendine eve oyun başına kapatmakla belki de dışarıdaki fırsatları kaçırıyordur farkında bile olmadan
Insan iş bulma sürecinde ne kadar dışarıda olursa birşeylerin daha bi farkında olma ve de fırsatları yakalama olasılığı yüksektir diye düşünüyorum
Oyunsuz bir hayat düşünemeyecek kadar mı düşkün bilgisayar ortamına eğer öyle ise bu bir bağımlılık en az içki sigara kumar kadar tehlikeli
Dilerse hayatını yol yönet verme konusunda profesyonel bir yardım aldırabileceğini de söylerdim
Ve kendisinden sadece kendisi için bir adım atmasını istediğimi ve beklediğimi söylerdim
Herkes hayatta bir yerlere çok kolay gelmedi o nedenle şu yaşadığı sürecin mutlaka geçici bir süreç olduğunu ifade ederdim
Kendisini kötü hissettirecek duygu ve düşüncelerden uzak durmasını , kendini salmamasını tavsiye ederdim

O asgari ücretli işe ne oldu istediği işe girene kadar devam etme imkanı yok muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…