Sanmam, zira benimki açılamıyorDolunay mı etkiliyor bizi iştah açılması acaba bundan mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmam, zira benimki açılamıyorDolunay mı etkiliyor bizi iştah açılması acaba bundan mı
Hay meyroş kadar altın dökülsün yollarınaYoooh ben arka tarafı sevdim ön tarafta meyroş otursun karlı karlı
Olabilir valla bıktım retrosından metrosundanDolunay mı etkiliyor bizi iştah açılması acaba bundan mı
Amin amin ecmaiiinnnnHay meyroş kadar altın dökülsün yollarına
Eyvallah reis işte bu görüntüyü korumak için 3 kilo daha versem tam olacakwaaaaay maşallah
Aramızda kalsın da ben de elemanlarla yarışta olmasam salardım
Wuuuuhhhhuuuuuuuu gözlerim kamaştı bacıııııBu da başıma yağan kar ve de buklet kabanım
Kilolarımdan mıWuuuuhhhhuuuuuuuu gözlerim kamaştı bacııııı
Güzelliğinden annemmmmKilolarımdan mı
KuzummmmmGüzelliğinden annemmmm
Kııaazzzz bi yumuş yumuş oldum yaKuzummmmm
Kaç hadi iyi biSohbetinize doyum olmuyor arkadaşlar ama yarın çocukları okullarından, etütlerinden toparlayabilirsek Köye gideceğiz inşallah….
Gözlerim de görmemeye başladı, malum ben yaşlı başlı bir hatunum… (ha ruhum ve bedenim genç o ayrı :) )
Ben kaçar, hayırlı geceler
Çocukları köye götürüp hasta etme bakalım dikkat edin kendinizeSohbetinize doyum olmuyor arkadaşlar ama yarın çocukları okullarından, etütlerinden toparlayabilirsek Köye gideceğiz inşallah….
Gözlerim de görmemeye başladı, malum ben yaşlı başlı bir hatunum… (ha ruhum ve bedenim genç o ayrı :) )
Ben kaçar, hayırlı geceler
Ne atıyomMeyroş da atsa keşkemmmmmm
Iyi geceler tatlımmmCümleten hayırlı geceler aşkolaaaar
Çocukları köye götürüp hasta etme bakalım dikkat edin kendinize
Iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin canım