Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tabiki yazabilirsiniz ben her ayin 15 de gram.yada çeyrek almaya çalışıyorum günlükte attığımi yaziyorummerhaba :)
bende katılabilir miyim..
maaşımdan 15 günde 3000 para harcamişim..
ve para biriktirmek istiyorum.
İnsan her gördüğünü alıyor mesela ben para harcamamak için markete haftada 1 gidiyorum alacaklarımı alıp 1 hafta boyunca hiç uğramıyorum cunki girince mutlaka ihtiyaç olmayan şeyleride alıyorum fuzuli masraf kart kullanmiyorum hepsini kapamadım onlar.olunca cebimden çıkmıyor gibi hissedip harca babam harca moduna giriyorum :) Sizinde şimdiden birikimleriniz bereketli olsunçok para harcaninca sirkeleme vaktim geldi.
aylık 1000 lira harcama planim var.
oysa herşey çok pahalı.
ucu ucuna yetinmeye çalışıyorum çok zor valla.
ama para harcamak çok tatlı geliyor
Çocuklar için bes yaptım çok bise değil.ama.ufak ufak biriksin aylık 400 tl
Bereketli olsun :) bende altın fonuyla başladım açıkçası benim hoşuma gitti en.azından dokunamıyor olmak orda birikmesi için ideal oglum şuan 6. Sınıf o ünv. Gidene kadar Bayaga birikir diye düşünüyorumsüper olmuş
bilmeyen bes'i kenara her ay 400 tl para atıyorsun sanırım
aaa tl ıle bırıkım yapılmaz dıyen cok bılmısler yazıyor da yazıyor hahhahah
dogru fon'a baglayınca bes cok guzel devlet katkısı da cabası
yaz yaklasıyor altın fonunu yukseltecegım ben mesela ytd
Bereketli olsun :) bende altın fonuyla başladım açıkçası benim hoşuma gitti en.azından dokunamıyor olmak orda birikmesi için ideal oglum şuan 6. Sınıf o ünv. Gidene kadar Bayaga birikir diye düşünüyorum
Altın ve borsa yaptık şuan çok net hatırlamıyorum :) Allah bagislasin kuzunuzu vallahi niyetim o yönde cunki evde biriktirsem bir şekilde harcanıyor ama böyle iyi hem olduğu yerde birikiyor hemde devlet katkısı ekleniyor mistek fon yerıne yuzde 50 50 ıkı fon da dusunebılırsınız
bence de cok guzel sıstem. ben bı de kredı kartıma bagladım o da guzel oldu
benımkı de anlık 5 yasında :) unıversıtede bozmak benım de nıyetım
10 yıl sıstemde kalın ama en mantıklısı o sekılde oluyor cunku
Merhaba bende yeğenim için bankada para biriktirmek istiyorum bes, bireysel emeklilik sistemimi oluyor ve aylık ne kadar yatması gerekiyorÇocuklar için bes yaptım çok bise değil.ama.ufak ufak biriksin aylık 400 tl
Merhaba evet ama suan en düşük rakam 400 küsürMerhaba bende yeğenim için bankada para biriktirmek istiyorum bes, bireysel emeklilik sistemimi oluyor ve aylık ne kadar yatması gerekiyor