Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Biri

Agesa Hayat Emeklilik’te Birikim Güvence Uzmanı olarak diyebilirim ki elinize emeğinize sağlık. Bu ekonomik durumda insanın nefsinden kısıp kendi geleceğine yatırım yapması hem çok zor hem çok kıymetli. Bizler bireysel emeklilik anlatırken her zaman hayat sigortasından da bahsederiz ki siz bunu da yapmışsınız bu da sizin ekstra bilinçli olduğunuzu gösterir. Çünkü yatırım evet iyi güzel ama risk gerçekleştiğinde hepsinin erime riski var. O yüzden hayat sigortası muazzam güzel bir güvencedir. Bir de ucuza dolar biriktiriyosunuz eğer brüt çalışansanız maaşınızdan kesilen vergiden iade alıyosunhz şirketten ve daha bir çok faydası var. Bu arada siz hayat sigortanızın avantajlarından yararlanıyor musunuz?

İyi geceler hatunlar
Bugün daha iyiyim şükür
Akşama karnıyarık pilav çorba cacık yaparak kendi rekorumu kırdım yetmedi üzerine kadayıflı muhallebi yaptim
Tatlı diye beynimi yediler
Koca tepsiyi bitirmişler ben 1 dilim yedimdi
Evi toparladim zor bela heryer heryerde
Haftasonu iyi bi temizlik lazım
Market listesi yaptım onu da halletmem lazım haftasonu
Pazara gitmiycem sebze yemiyorlar bu hafta idare ederim biraz muz alırım sadece
Haydin bayyyyss

Herkese merhabalar iyi öğlenler bal kızlar

Yenice kahvaltı yaptım
Biraz köşeme çekilirim birazdan

Herkese mutlu huzurlu cumalar
Allah af afiyet huzur bolluk bereket sağlık selamet versin hepimize

Isındım mı ısındım o nedenle sorun yok
Önemli olan o zaten ablacım, komşulara 2 bin gelmiş genelde seninki de iyi bence.

Ara kat güney cephe ev der susarım

Ben kendi evimi doğu istiyorum gerçi bir cephesi güney olabilir ama mutfak salsın doğu olsun

Ben iki gündür çok üşüyordum elektrikli açtım bugün evde. Derece her zamanki sıcaklıkta ama oruçtan ısınamadım bi türlü neyse ki bişeyler yedim kendime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…