- 15 Nisan 2017
- 13.290
- 15.687
Anlaşmalı..protokol hazır imzalanmış kimlik fotokopileri hazır ama adliyeye gidilmemisÇekişmeli mı anlaşmalı mı bir boşanma olacak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşmalı..protokol hazır imzalanmış kimlik fotokopileri hazır ama adliyeye gidilmemisÇekişmeli mı anlaşmalı mı bir boşanma olacak ?
Bence boşanma kesinleştikten sonra ev almaya bak derim ,insanoğlunun ne yapacağı belli olmazAnlaşmalı..protokol hazır imzalanmış kimlik fotokopileri hazır ama adliyeye gidilmemis
Kredi faizleri yükselirse ev işi yatar kafam çok karışıkBence boşanma kesinleştikten sonra ev almaya bak derim ,insanoğlunun ne yapacağı belli olmaz
Tabiki senin bileceğin iş canımKredi faizleri yükselirse ev işi yatar kafam çok karışık
Purpplee aynı ablam gibi düşünüyorum ben borcum biteli de banka ortamında yani kayıt altında hiçbirşey bulundurmamaya dikkat ediyorumPurpplee insanoglu cig sut emmis. Anlasmali baslayan bir bosanma sureci, son anda cekismeliye donebilir.
Yerinde olsam veya sen kizim olsan, ev icin acele etme. Paran varsa, her zaman firsatlar cikar. Parani banka hesabinda degil, yastik alti biriktir derdim...
Once bir bosanma ilamini eline al...
Purpplee insanoglu cig sut emmis. Anlasmali baslayan bir bosanma sureci, son anda cekismeliye donebilir.
Yerinde olsam veya sen kizim olsan, ev icin acele etme. Paran varsa, her zaman firsatlar cikar. Parani banka hesabinda degil, yastik alti biriktir derdim...
Once bir bosanma ilamini eline al...
Evet riskli bir yol bu.Aslinda ev isini saklı tutacaktım ama imzasinin gerekli olacağı ihtimalini öğrenince işler karıştı.Ev için hem çok ideal bir zaman hem çok riskliPurpplee aynı ablam gibi düşünüyorum ben borcum biteli de banka ortamında yani kayıt altında hiçbirşey bulundurmamaya dikkat ediyorum
Bizimki boşanma konusunda arsizlasti.Bu onun 3.bosanmasi olacak ♀Evlendim üç gün sonra bana öğütler vermeye başladı ,evlenmek kadar boşanmak da çok normal insanlar sıkılırsa mutsuz olursa bosanabilir demelere başladı.Dogru evet ama bu evlilik yürümeyecek demiştim içimden o gün.Durdukca aklıma kötü anılar geliyor ah ahBosanma surecinde, %100 kusurlu bir erkegin bile ne kadar cirkinlesebilecegini yakin bir zamanda gordum. Yapmaz denilen ne varsa, dibine kadar yapti. O kadar adilesti ki, cok yakinimiz oldugu halde arama asilmasi imkansiz bir duvar ordum.
Bosanma olayi erkeklerin egosuna cok ters geliyor ve zirvalayabiliyorlar...
Allah en dogru karari vermeni nasip etsin canim...Evet riskli bir yol bu.Aslinda ev isini saklı tutacaktım ama imzasinin gerekli olacağı ihtimalini öğrenince işler karıştı.Ev için hem çok ideal bir zaman hem çok riskli
Aminn,Allah ailenin ve dostların eksikliğini vermesin,biz de burdayiz sikilirsan bize yazcanım benim
Evet ,yalnız kalacağım.
Yaşadığım yerde komşuluk ilişkileri güzel ,annem ablam akrabalarım da bu ilçedeler
Yavru kuşlar tek tek yuvadan uçuyorlar herşeyin bir vakti var ve vakti gelince yaşanması gerekenler bir bir yaşanıyor
Allah hakkımızda herşeyin her zaman en hayırlısını versin
Çok iyi fiyat diyorlar o muhit için..kredi de uygun ama bakalımAllah en dogru karari vermeni nasip etsin canim...
Ev alacksan eş kişisini notere götür bu alınacak evde hiç bir hakkım yok odemelerde de hiç bir sorumluluğum yok tarzinda biseyler imzalar.Bosanma durumunda yarı yarıya olmaması adına.Ve sağlam bı kefilin varsa eşinin imzasına gerek kalmayabilir.Hakkinda hayırlısı.Çok iyi fiyat diyorlar o muhit için..kredi de uygun ama bakalım
Evlenme boşanma eşiğini geçmiş adam bir kere bizim adım atarken 40 kere düşündüğümüzü, düşünme ihtiyacı bile duymuyor baksana yazıklar olsun böyle sorumsuzlara ,insanların masum temiz duygularıyla oynayan oyuncularaBizimki boşanma konusunda arsizlasti.Bu onun 3.bosanmasi olacak Evlendim üç gün sonra bana öğütler vermeye başladı ,evlenmek kadar boşanmak da çok normal insanlar sıkılırsa mutsuz olursa bosanabilir demelere başladı.Dogru evet ama bu evlilik yürümeyecek demiştim içimden o gün.Durdukca aklıma kötü anılar geliyor ah ah
Ev konusunda da hayırlısı
Allah razı olsun canım Allah yokluğunuzu göstermesinAminn,Allah ailenin ve dostların eksikliğini vermesin,biz de burdayiz sikilirsan bize yaz♥
Akıl akıldan üstündür derler bence bunun olabilirliğini de araştır, soruştur PurppleeEv alacksan eş kişisini notere götür bu alınacak evde hiç bir hakkım yok odemelerde de hiç bir sorumluluğum yok tarzinda biseyler imzalar.Bosanma durumunda yarı yarıya olmaması adına.Ve sağlam bı kefilin varsa eşinin imzasına gerek kalmayabilir.Hakkinda hayırlısı.
Amin canım.Mantikli bir fikir teşekkür ederim aklıma gelmedi bugün bir sorayımEv alacksan eş kişisini notere götür bu alınacak evde hiç bir hakkım yok odemelerde de hiç bir sorumluluğum yok tarzinda biseyler imzalar.Bosanma durumunda yarı yarıya olmaması adına.Ve sağlam bı kefilin varsa eşinin imzasına gerek kalmayabilir.Hakkinda hayırlısı.
Evet kötü bir seçim yaptığımi, insanların geçmişteki hatalarına çok da hoşgörülü davranmanın gerekli olmadığını anladım geç de olsa.Evlenme boşanma eşiğini geçmiş adam bir kere bizim adım atarken 40 kere düşündüğümüzü, düşünme ihtiyacı bile duymuyor baksana yazıklar olsun böyle sorumsuzlara ,insanların masum temiz duygularıyla oynayan oyunculara
Aynen canım soracağım bunuAkıl akıldan üstündür derler bence bunun olabilirliğini de araştır, soruştur Purpplee
merhaba,Amin canım.Mantikli bir fikir teşekkür ederim aklıma gelmedi bugün bir sorayım
Evet kötü bir seçim yaptığımi, insanların geçmişteki hatalarına çok da hoşgörülü davranmanın gerekli olmadığını anladım geç de olsa.
Aynen canım soracağım bunu
Bu senin suçun değil aksine senin insanca yaklaşımın...Evet kötü bir seçim yaptığımi, insanların geçmişteki hatalarına çok da hoşgörülü davranmanın gerekli olmadığını anladım geç de olsa.