Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zelalke cok gecmis olsun canim...Nasil bulasti ve belirtileri neydi acaba? Yasli annem var yanimizda, esim ise gidip geliyor. Her ne kadar dikkat etsek de, ben endiseliyim...
[/QUOTE
Teşekür ederim ablacım. Bende eşim de dışarda kalabalıkta çalışan insanlarız. Bugüne kadar bulaşmamasi şaşırtıyordu zaten. Eşim önce pozitif çıktı, halsizdi, ve ateşi yüksekti. Onun sebebiyle biz de karantinaya girdik. Bu süreçte bize de bulaştı malesef. Ama benim daha hafif geçti. Haksızlık oldu ama öyle yatağa düşmedim. Bir gece de ateşim yükseldi. Arada soğuk terleme falan. Ama genel olarak rahat atlattım. Sadece şuan hala tat ve koku alamıyorum.
Kızımda geçirdi diye düşünüyorum. Çünkü o da ateşlendi. Üç gün halsizlik vardı onda da, ve iştahı baya azaldı. Çok şükür bugün o da iyiydi. Kav günden sonra bugün biraz yemek yedi, oyunlar oynadı.canim gecmis olsun. Kizinda mi gecirdi?
Bereketli olsun canımHayırlı akşamlar güzel arkadaşlarım okuyup yazamadım. Umarım her kes iyidir.
Dün Kv ye konserve yaptım, (malzemeleri alın getirin ben yaparım demiştim).
Bereketli olsun abla gerçekten de öyle ev yapımı katkısız, tertemizKilosu 6 tl'dan 5 kg daha visne aldik. Ayikladik, yikadik, suzuluyor.
Kizilcik da gelmis. Ama onu ve murdum erigini bayramdan sonra alacagiz...
Ev yapimi meyve suyu gibisi yok...
Gecen yil koyduklarimizi halâ bol bol iciyoruz...
Her hafta bir buyuk, bir orta boy tencere kaynatiyoruz...
Hamd olsun verdigi nimetlere...