Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adli tatil başladı zaten, bu süreçte yeni dava acilir mı bilmemAnlaşmalı..protokol hazır imzalanmış kimlik fotokopileri hazır ama adliyeye gidilmemis
Vealeykumselam hoşgeldin canım nasılsın?Selamlar. Varyemez topigi olduğunu görünce dikkatimi çekti okumaya başladım. 26.sayfadayim ve hepsinin okumayı planlıyorum tıpkı diğer açtığı ekonomi topikleri gibi :) bende kendimce ekonomi yalamaya çalışıyor ve mutlu oluyorum. Sizi takipteyim, sevgiler
Çok iyiyim teşekkür ederim. Evde karantinadayiz. Atlattık sayılır ben eşim ve kızım, ama Çarşamba bitiyor karantinamiz. Evde çok sıkıldık :)Vealeykumselam hoşgeldin canım nasılsın?
Geçmiş olsun canımÇok iyiyim teşekkür ederim. Evde karantinadayiz. Atlattık sayılır ben eşim ve kızım, ama Çarşamba bitiyor karantinamiz. Evde çok sıkıldık :)
Virüse mi yakalandınız ?Çok iyiyim teşekkür ederim. Evde karantinadayiz. Atlattık sayılır ben eşim ve kızım, ama Çarşamba bitiyor karantinamiz. Evde çok sıkıldık :)
Evet maalesef.Virüse mi yakalandınız ?
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin canım, geçmiş olsunEvet maalesef.
canim gecmis olsun. Kizinda mi gecirdi?Çok iyiyim teşekkür ederim. Evde karantinadayiz. Atlattık sayılır ben eşim ve kızım, ama Çarşamba bitiyor karantinamiz. Evde çok sıkıldık :)
Bankada bişey tutmuyorum zaten canım, evlilige güvenim sarsildigindan beri tutmuyorum, doğru.merhaba,
canım ben şu an en üst katda kiracıyım.
Yazın cok sıcak oluyor ev, kışında soguk. Baya bi kaliför yakıyoruz.
Ara katda olanlar bu sorunları pek yaşamıyor ve böcekli eve bencede taşınma.
Komşuya sormak iyide, ama unutma o kişi su an evini satacak kişiyi yıllardır tanıyor, işlerinin ters gitmesinin sorumlusu olmak istemez.
Ayrıca arkadaşlara katılıyorum, boşanmadan ev almazdım, birikimide yastık altı yapardım.
Hakkında hayırlısı
İmtihanim bu sanırım canım.Cocugun da imtihanı neyazikki..Bu senin suçun değil aksine senin insanca yaklaşımın...
Suç senin iyi niyetini suistimal eden seni ve hiçbirşeyden habersiz büyümeye çalışan kuzucuğu ortada bırakan insan görünümlüde
Amin ablam cokkk teşekkür ederimPurpplee sen neden suclu olacaksin ki?
Esin iki bosanma yasamis ve hatalarindan ders almamis biri. Seninki suc degil, olsa olsa toyluk olur.
Onune bak canim, Allah simdiden sonra guzel gunlere erdirsin...
Tarih alacak,ne kadar erken başvuru yapsa o kadar erken tarih alır diye düşünüyorum ama bilemiyorum.Adli tatil başladı zaten, bu süreçte yeni dava acilir mı bilmem
Hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinÇok iyiyim teşekkür ederim. Evde karantinadayiz. Atlattık sayılır ben eşim ve kızım, ama Çarşamba bitiyor karantinamiz. Evde çok sıkıldık :)