- 16 Şubat 2012
- 6.255
- 10.179
Bir haftadır alsammı almasammı diyorum .Beğendiklerimi sepete koyuyorum şimdilik almadım bakalım.Kızlar bu Kasım ayı indirim kampanya vs gibi alış veriş furyasına kaptırmıyorsunuz değil mi kendinizi ?
Ben de kişisel blender aldım abla diyet içinBir haftadır alsammı almasammı diyorum .Beğendiklerimi sepete koyuyorum şimdilik almadım bakalım.
Evde çok yer kaplamayacak kişisel blender alabilirim.
Geçen sene abartmıştım .Dyson dik süpürge ,robocok robot süpürge, airfrey ,tencere takımı, birkaç tava , tefal blender seti hem büyük hem küçük olanından almıştım.Bu sene durduruyorum kendimi .
Ben de almadım…Ben bankadan altın alışverişi yapmıyorum
Yüz yüze bunun usulü bunu öğrendikten sonra yapmadığım gibi yaptıklarımı hesapladım 5 sene önce 1 cumhuriyet altınından fazla bedeli dağıttım
Rakam olarak geçen cuma günü 3120 tl den kuyumcudan 1 gr aldım
Meyroşşşşş kahvaltıda ne vardı dün, neler gömdünBen de almadım…biraz da tl dursun, belki alacak bir
Şeyler çıkar yakında
Deli yaaaMeyroşşşşş kahvaltıda ne vardı dün, neler gömdün
Bende diyet için istiyorum.Evde Philipsin büyük ebatlı olanından var ama pratik değil.Arzumun ufak olanından bakacağım sen hangisinden sipariş verdin bende bakayım.Bu arada kahve fincanlarına bayıldımBen de kişisel blender aldım abla diyet için
Akıllı olamadık bari deli olalımDeli yaaa
her şey vardı, anlatayım da canımız mı çeksin
Benim de var büyük ama smoothie Shake yapmıyor o, Ben de diyet grubundan arkadaşımın referansıyla tercih ettim, kahve falan da öğütüyor hoşuma gitti dur atayım ablacımBende diyet için istiyorum.Evde Philipsin büyük ebatlı olanından var ama pratik değil.Arzumun ufak olanından bakacağım sen hangisinden sipariş verdin bende bakayım.Bu arada kahve fincanlarına bayıldımçok güzeller güle güle kullan
Akıllı olamadık bari deli olalım
Ne canın çekecek yemişsindir zaten
Afiyet şifa olsun yaramasınEee, deli olmadan veli olamazmış insanoğlu ….
Öğle yemeğinde bir kase çorba ve Türk kahvesi yanı çikolata yedim, açım aç, seni bile yerim şu an
Aynısından bende varBenim de var büyük ama smoothie Shake yapmıyor o, Ben de diyet grubundan arkadaşımın referansıyla tercih ettim, kahve falan da öğütüyor hoşuma gitti dur atayım ablacım
Arzum Ar1101-o Shake
Arzum Ar1101-o Shake'n Take Joy Kişisel Blender - Okyanus yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay teşekkür ederim daha güzelleri hepimizin olsun
Aayyyy çok sevindim şu annnnAynısından bende var
Çok güzel gerçekten
Abla büyük caminin imamına söyle yardım toplasın sanaBir hesap yaptım alışverişleri harcama limitimden düştüm kalan 2375.60 tl
Veee 27 gün var 6 Aralık tarihine
Olmadı bu ay 17000 tl ile geçinme denemesi başarısız sonuçlandı diye rapor veririm kızzz o kadar da dellllllAbla büyük caminin imamına söyle yardım toplasın sana
Ahahaha mantıklıOlmadı bu ay 17000 tl ile geçinme denemesi başarısız sonuçlandı diye rapor veririm kızzz o kadar da dellllll