Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Kızlar bu Kasım ayı indirim kampanya vs gibi alış veriş furyasına kaptırmıyorsunuz değil mi kendinizi ?
Bir haftadır alsammı almasammı diyorum .Beğendiklerimi sepete koyuyorum şimdilik almadım bakalım.

Evde çok yer kaplamayacak kişisel blender alabilirim.

Geçen sene abartmıştım .Dyson dik süpürge ,robocok robot süpürge, airfrey ,tencere takımı, birkaç tava , tefal blender seti hem büyük hem küçük olanından almıştım.Bu sene durduruyorum kendimi .

Ben de kişisel blender aldım abla diyet için

Ben de almadım… biraz da tl dursun, belki alacak bir
Şeyler çıkar yakında

Ben de kişisel blender aldım abla diyet için
Bende diyet için istiyorum.Evde Philipsin büyük ebatlı olanından var ama pratik değil.Arzumun ufak olanından bakacağım sen hangisinden sipariş verdin bende bakayım.Bu arada kahve fincanlarına bayıldım çok güzeller güle güle kullan

Annemi de cenaze evinde okuma yapıyorlar oraya bıraktım kendi evime geçtim

Dün aldığım tavuğu parçalar dondurucuya koyarım bir kısmını haşlarım yanına yoğurt turşu salata komposto koyar yerim

Benim de var büyük ama smoothie Shake yapmıyor o, Ben de diyet grubundan arkadaşımın referansıyla tercih ettim, kahve falan da öğütüyor hoşuma gitti dur atayım ablacım

Ay teşekkür ederim daha güzelleri hepimizin olsun

Aynısından bende var
Çok güzel gerçekten

Annem yemeğe çağırdı
Yemek derdim yoktu
Yarın bamya yapacağım
Oglanda annemde kaldı
Kızın keyfi yerinde bisuru bisey almış yine
Yarın niyetliyim nasipse
Yatam gidemde
Yarından sonra 3 gün izin alcem okul sessiz çok sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…