Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler balımmmİyi geceler
GünaydınGünaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir hafta olması dileğiyle...
Amin canımAşko 35 yaşındayım bebelerim olsun istiyorum ama göz aydınlığı hayırlı bir eşten olsun tabi ezanlar hürmetine durdum durdum tutmayı gözünden vurdum dedirtsin iki cihanda d şükür sebebim olsun
Aldıkların bereketli olsun canimCumartesi pazarına gittim 3000 civarı harcadım 1040 TL peynicide harcadım.tereyegi yufka 3 çeşitte peynir aldım iki tane palamut 260 TL Gerisi sebze meyve.istiridye mantarı aldım 200 TL idi.sebze meyveler çok çok pahalıydı .brokoliye 100 dediler almadım karnabahar 60-70 TL kereviz 70 TL donatese 60-70 diyorlar fiyatlar uçmuş gitmiş .Şimdiden böyleyse kışın ne yapacağızAllah herkesin yardımcısı olsun bu kiş zor geçecek
Ay çok iyi yapmışsın içimin yağları eridi inşallah bi kaç gr vermisimdirBu arada geçen sene oğlunun doğumgünü bizde kutlayan bu yazda yurtdışından gelen abimle oğlunu yemeğe cagirmayan gelinimiz bugün mesaj etmiş abla musaitsen yarin size öğle yemeğine gelmek istiyorum diye.Önceden gicikligim olduğu ve yüz vermek istemediğinden müsait değilim dedim.yüz bulmasın zaten iki hafta önce görüşmüştük abixim arabayla karşıya götürmüştük yeter bu kadar görüsme
Bereketli olsun aldiklarin ablacimBugün internetten kuru erik ,çikolata kaplamalı fındıklı draje, badem şekeri aldım 313 tl
10 tl de ekmeğe verdim
Eline sağlık muhteşem gorunuyorTabiki tatlım sen iste yeterki
Ayyy bayıldım bayıldım güzel günlerde kullan askoEki Görüntüle 3501541
Ya sen aşkkk mısıııııınnnnnn fincanlarım geldiiiii
Ay geldim geldim
Amin ecmain canımAmin canım
Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim daha güzelleri hepimizin olsunAyyy bayıldım bayıldım güzel günlerde kullan asko
Anaaanmm maşallah şehirler arası iş yapıyor artık atom karıncamKinaydiiiiiin
Ayyyy çok hızlı bir haftasonu geçirdim yine
Cumartesi kahvaltıdan sonra markete gittim aylık ihtiyaçları aldım 4500tl tuttu bi kaç eksik var çıkarım yine
Geldim evi toparlayıp utu yaptim evi supurdum sildim
Kardeşlerim gelmiş annemlere geçtim
Aksam orda yedik
Dün kizcemi kuzeninin yanına gönderdim antalyaya. Konyadan kayinbabam bildirecekti otobüse.
Kahvaltı yaparken büyükbaş dedi ki hadi konyaya gidelim
Hemen masayı toparlayıp giyinip çıktık 11 gibi. Kizceme supriz yaptik otogarda nasıl şaşırdı. Onu yolladık avmye geçtik oğlana spor ayakkabısı aldım 1500e
Pentide 2 alana 2 bedava vardı 4 iç çamaşırı aldim
Ordan başka bir avmye geçtik hava soğuk olunca.
Büyükbaş tutturdu doğumgünü hediyesi alcam diye. Zafere geçtik 1 eşofman takımı aldırdım 2300e. hiç triko takim bulamadım bulduklarim kısaydı begenemedim
Bir de kendim aldım 2100 oraya ödedim
Çıkışta gorumceye geçtik yemek yedik çay kahve
Eve geldik 12 gibi. Hemen yattım ama nasıl yorulmuşum
Allah razı olsun canimAnaaanmm maşallah şehirler arası iş yapıyor artık atom karıncam
Aldıkların bereketli olsun, güzel günlerde kullan giysilerini de cano
Kızçene de iyi tatiller Allah kavuştursun
İstanbul aşığı kuzuuuuummmm….Günaydınlar efendim
Evde olmak ne güzel yaaaa
Ne güzel yapmışsınız canım, iyi gelmiştirKinaydiiiiiin
Ayyyy çok hızlı bir haftasonu geçirdim yine
Cumartesi kahvaltıdan sonra markete gittim aylık ihtiyaçları aldım 4500tl tuttu bi kaç eksik var çıkarım yine
Geldim evi toparlayıp utu yaptim evi supurdum sildim
Kardeşlerim gelmiş annemlere geçtim
Aksam orda yedik
Dün kizcemi kuzeninin yanına gönderdim antalyaya. Konyadan kayinbabam bildirecekti otobüse.
Kahvaltı yaparken büyükbaş dedi ki hadi konyaya gidelim
Hemen masayı toparlayıp giyinip çıktık 11 gibi. Kizceme supriz yaptik otogarda nasıl şaşırdı. Onu yolladık avmye geçtik oğlana spor ayakkabısı aldım 1500e
Pentide 2 alana 2 bedava vardı 4 iç çamaşırı aldim
Ordan başka bir avmye geçtik hava soğuk olunca.
Büyükbaş tutturdu doğumgünü hediyesi alcam diye. Zafere geçtik 1 eşofman takımı aldırdım 2300e. hiç triko takim bulamadım bulduklarim kısaydı begenemedim
Bir de kendim aldım 2100 oraya ödedim
Çıkışta gorumceye geçtik yemek yedik çay kahve
Eve geldik 12 gibi. Hemen yattım ama nasıl yorulmuşum
Evet iyi geldi ne zamandır cikmamistik bi yereNe güzel yapmışsınız canım, iyi gelmiştir