İnşallah….Günaydın güzel hanımlar mutlu huzurlu çok güzel bir gün olması dileğiyle...
Günaydın,, hayırlı sabahlar…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah….Günaydın güzel hanımlar mutlu huzurlu çok güzel bir gün olması dileğiyle...
Allah rahmet eylesin.. bakımda iyi olmuş. Güzel.guzel ısının..Iyiyim çok şükür kuzucuğum
Bugün annemin arkadaşının kocası vefat etmiş cenaze töreni vardı oraya gidecektim ama içimde anlam veremediğim bir bunaltı hazırlanıp gidecektim bu sefer de kombi servis elemanı aradı evde misiniz diye petek bakımı yapmaya geleceklermiş gelin dedim ,benim üzerimdeki bunaltı gidiverdi
Allah kalbine ferahlık versin canımBende de bir bunalım var
Hoş geldin cano Allah kolaylık versinGünaydın herkesler iyidir inşallah
.grubumuzun değerli eğitimci öğretmenleri ara tatili de yariladiniz.iyi tatiller ..
Çocukla yarinnve cuma evdeyim yarın kuzeni gelecek görmeye fiİltedavinevbtemizlik yemek ..
Benimmis güç.
Bu arada derslerimemcalismaya başladım gibi ama acaip çayın yanında birşeyler yiyorum .buna nasıl engel.olurum kuruyemişlerin masum sanıyordum acaip kalorili diyet de lazım ne etsemmbilemedim...
Altın düşüşte ..
Hissselerde zarardayim satış emri verdim bir kurtulsam altına gececemnhisedeki ni
Niye kıaaaazz aç bir mezfeje iki göbevik at kendine gel dobarlan bıraqma gendini aşkıoooooAllah rahmet eylesin.. bakımda iyi olmuş. Güzel.guzel ısının..
Bende de bir bunalım var
Hemen camları açıyorumİnşaallah bugün doğalgaz faturası gelir an itibariyle 100 metreküp yanmış
Hey gidi günler hey 5 sene önce 100 metreküpün bedeli 176 tl idi
Şimdi 850 900 tl
Ekonomimiz şahlanıyor aksini iddia edenin ağzına kürekle fururummmmm fururummmm uleeeeyyyynnnnn
Üstelik doğalgaz da buluyoruz
Camları niye açıyorsun kızzzzzHemen camları açıyorum
Camları niye açıyorsun kızzzzz
Kapat kapat mümkünse yaza kadar kilit vur
Allah buna akıl fikir versin
O kahve nasıl birşey şimdi ben hayatımda türk kahvesi dibek Nescafe ve sütlü kahveden başka birşey bilmem.acaba özel makinesiz bir kahve ise alayimHoş geldin cano Allah kolaylık versin
Ders çalışırken bişeyler yemek içmek zaten verimli de değil sağlıklı da değil filtre kahve tüketebşlirsin hem tok tutar hem odaklanmanı sağlar
Mezdeke de biliyom da sanki... Benim her isim kalabalikla yapılmalı türden ... Halay için bile iki kişi olmak gerekNiye kıaaaazz aç bir mezfeje iki göbevik at kendine gel dobarlan bıraqma gendini aşkıooooo
Yaaa gerçekten oysa bedava olacaktı videodaki gibi.İnşaallah bugün doğalgaz faturası gelir an itibariyle 100 metreküp yanmış
Hey gidi günler hey 5 sene önce 100 metreküpün bedeli 176 tl idi
Şimdi 850 900 tl
Ekonomimiz şahlanıyor aksini iddia edenin ağzına kürekle fururummmmm fururummmm uleeeeyyyynnnnn
Üstelik doğalgaz da buluyoruz
Makinesi var da ben french pressle demliyorum canımO kahve nasıl birşey şimdi ben hayatımda türk kahvesi dibek Nescafe ve sütlü kahveden başka birşey bilmem.acaba özel makinesiz bir kahve ise alayim
Aman ben de bilmem oynamayı bilmeye gerek yok aç kudura kudura oyna işteMezdeke de biliyom da sanki... Benim her isim kalabalikla yapılmalı türden ... Halay için bile iki kişi olmak gerek
Avrupa yakası makbule ile Şahika sahnesi geldi aklimaAman ben de bilmem oynamayı bilmeye gerek yok aç kudura kudura oyna işte