- 28 Aralık 2023
- 5.258
- 15.115
O boşlukta neler var de bakimİstanbul aşığı kuzuuuuummmm….
……,………. Amin
Anladın sen onuuuuuO boşlukta neler var de bakim
Anlayan anladı, boşverYa ben anlayamadum ya sen anlatamaysun
Ay vurur ayan beyan, geldum kapına yayanAnlayan anladı, boşver
Hoşgeldun…Ay vurur ayan beyan, geldum kapına yayan
Sen değil misun beni ha bu hallere koyan
Ay dedun aya geldum, sana sevdaya geldum
….. dan İstanbula, yürüdüm yayan geldum
Ah ahhhh keşke gelebilsem ama oraya gelmemin maliyetiyle hep altın alıyorum, o ev buraya gelecek inşallahHoşgeldun…
Gel tabi de ben temelli diyomAh ahhhh keşke gelebilsem ama oraya gelmemin maliyetiyle hep altın alıyorum, o ev buraya gelecek inşallah
Ama şu evimi bi alayım (hayırla kolaylıkla helalinden) sana ziyarete gelecem gadın
Oy oy ana baba ocağını bırakıp , onları bu zalım oğullarına bırakıp basıl gelem bacımsuGel tabi de ben temelli diyom
Orada evini al sonra bir İstanbul beyefendisinin peşine takıl temelli gel caaaaaanım İstanbul a
70 ton su aldım 700 tlOy oy ana baba ocağını bırakıp , onları bu zalım oğullarına bırakıp basıl gelem bacımsu
Değilse ben şu an çoktan gelmiştim
Bereketli olsun suyun ablacım70 ton su aldım 700 tl
Emlak vergim 300 tl
Bunları kredi kartıyla peşin fiyatına 3 taksitle ödedim
Bir de trençkotumun terziye verilmesi gerekiyordu minik bir tamirat için ona da 50 tl verdim
Keşkeeee fazla kilolardan patlamış olmasınBereketli olsun suyun ablacım
Böyle taksitler candır
Kıaaz yoğuusaamm daralttırdın mıııı
Bereketli olsun canım70 ton su aldım 700 tl
Emlak vergim 300 tl
Bunları kredi kartıyla peşin fiyatına 3 taksitle ödedim
Bir de trençkotumun terziye verilmesi gerekiyordu minik bir tamirat için ona da 50 tl verdim
Ben bankadan altın alışverişi yapmıyorumBereketli olsun canım
Ya bankam 2.986 dan veriyor gramı makas da çok fazla, sen olsan alır mıydın bu rakamdan canım?
Bana ayda gidiyordur 5 lt zeytinyağı…Haaaa bu arada 5 lt lik zeytinyağı aldım bana fazla gelecek annemle paylaşacağız
İndirimlerle 1718 tl ye geldi annemden 850 tl alacağım
Biliyorum canım, ben de % 80-90 fizikiye geçtim… bankada bir miktar tl var o rahatsız ediyor beniBen bankadan altın alışverişi yapmıyorum
Yüz yüze bunun usulü bunu öğrendikten sonra yapmadığım gibi yaptıklarımı hesapladım 5 sene önce 1 cumhuriyet altınından fazla bedeli dağıttım
Rakam olarak geçen cuma günü 3120 tl den kuyumcudan 1 gr aldım
Ben ayçiçek tereyağ ve zeytinyağı kullanıyorumBana ayda gidiyordur 5 lt zeytinyağı…
Ama şöyle eve başka yağ girmez, sadece kahvaltı için tereyağı…
Kayınvalidem sağolsun, soğuk sıkım zeytinyağımızı bol bol göndertir her yıl, sağolsun…