• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Selam hatunlar nasılsınız 🌸

Beni soracak olursanız (mektup gibi oldu 🙈) günler sanki hem çok uzun hem de çok kısa gibi geçiyor kendimi dinleyemediğim çok zaman oldu… 🫠

Bugün annemler geldi yarın hastane randevusu var annemin inşallah olumlu güzel haberlerle gelmek nasip olur 🤲🏻

Okulda da işler biraz daha zorlaşmaya başladı her gün daha mide bulandırıcı şeyler duyuyorum iyice tiksindim şu okuldan Rabbim kolaylıkla güzellikle feraha erdirsin tüm darda olanları amiiiinnn🤲🏻🤲🏻

Hava da çok soğuk ama kar yok yağsa bari mikroplar kırılsa güzel olacaktı güzel Rabbimin vardır bir bildiği 🤲🌸

Bizim ev coştu
Ramazan geliyor diye hergun bisey istiyorlar sanki ramazandan sonra hayat yok bidaha yiyemeyecekler 😂😂
Pazartesi kısır
Salı pizza yaptım
Bugün hamburger istiyorlar yarına balık sonra etliekmek😂😂😂
Regl oldum haftasonu annemleri alayım iftara niyetliyken çok zor oluyor kalabalığız birde anca yetisir. Hayirlisi

penceremden penceremden ablacım Allah sana sabırlar versin, kimseyi evlat acısıyla sınamasın rabbim.. Dularınız kabul olsun..

borç konusuna gelince babamın oğluna kredi çekmiyorumda 3 kapı el için mümkün değil çekemem büyük konuşmayım ama, ben sabahın 6 sında kalkıp kuzumdan ayrılıp el işinde dirsek çürütücem.. milletin ağız kokusunu çekicem 3 kuruş için sonra gidip alın ben yemeyi beceremedim deyip başkasına vericem.. borçlar bu raddeye gelinceye kadar akılları nerede imiş..

Kendime bayramlık harika bir takım aldım 1400tlye birde 400tlye bej içlik aldım ceketlerin içine
1300tlye bej bot aldım birde. Kart bi kesilse de rahatlasam.
Kiz benim uygulamadaki sepete 5000tllik ürün atmış alırım diye bekliyor ama yoh artik😂😂😂
Bugün öğlen çıkıp içli köfte ve kuru dolma alacagim canım içli köfte cekiyorr

Günaydın, kızçeler..
Bizde inşallah pazartesi günü arabayı sattık sonrada bütün birikimleri toplayıp yeni araba için peşinat ödedik.. bakalım yarın tüm ödemeyi gerçekleştiricez.. 20.000 TL gibi bir açığımız kalıyor.. valla ona bile faiz ödemeden nasıl yaparımı düşünüyorum.. İnşallah hallderiz..

Beni soracak olursanız (mektup gibi oldu 🙈) günler sanki hem çok uzun hem de çok kısa gibi geçiyor kendimi dinleyemediğim çok zaman oldu… 🫠

Bugün annemler geldi yarın hastane randevusu var annemin inşallah olumlu güzel haberlerle gelmek nasip olur 🤲🏻

Okulda da işler biraz daha zorlaşmaya başladı her gün daha mide bulandırıcı şeyler duyuyorum iyice tiksindim şu okuldan Rabbim kolaylıkla güzellikle feraha erdirsin tüm darda olanları amiiiinnn🤲🏻🤲🏻

Hava da çok soğuk ama kar yok yağsa bari mikroplar kırılsa güzel olacaktı güzel Rabbimin vardır bir bildiği 🤲🌸
dolar milyoneri dolar milyoneri valla sevmediğin yerde çalışmak çok zor ama mecburuz işte ne yapalım ekmek parası öyle düşün..

penceremden penceremden canım merhaba canım hoş geldin
Allah hayrını kabul etsin ,yavruna rahmet ve merhamet eylesin Mekanı cennet makamı âli olsun

Borç mevzusuna gelince en güzelini yapmışsın hayır demekle borç vermeye değer insan var değmeyecek insan var

Geçen eylül ayında annemin komşusu bir ablaya 3 cumhuriyet altını borç vermiştim kadın ödemeye gayret ediyor dün 2 tanesini getirmiş
Bu tarz insanlara borç veririm benim köşede duracağına birinin işi görülsün diye düşünürüm
Ama kimseye kredi filan çekivermem hayatta kendime çekmemisim

Ayrıca aranızda bazı tatsızlıklar yaşanmış anneciğin onlar yüzünden göz yaşı dökmüş öylelerine hiç değmez

Kendine çok iyi bak tatlım Allah'a emanet her daim 😘🌺
hoşbulduk canım teşekkür ederim 😘Allah razı olsun hepinizden

Son düzenleme:

Günaydın canım iyi olmaya çalışıyorum işe gidip geliyorum kafam biraz burda dağılıyor iyi oluyor

Anneciğine geçmiş olsun inşallah hastaneden güzel haberler alırsınız🤲🤲 birde senin için dua ediyorum umarım mutlu olacağın iyi insanlarla karşılaşırsın iyi bir yere tayinin çıkar🤲🤲 şimdilik idare etmeye çalış

Kendime bayramlık harika bir takım aldım 1400tlye birde 400tlye bej içlik aldım ceketlerin içine
1300tlye bej bot aldım birde. Kart bi kesilse de rahatlasam.
Kiz benim uygulamadaki sepete 5000tllik ürün atmış alırım diye bekliyor ama yoh artik😂😂😂
Bugün öğlen çıkıp içli köfte ve kuru dolma alacagim canım içli köfte cekiyorr

Aldığın cicileri güzel günlerde giy .

Günaydın canlar
penceremden penceremden ben olsam bende vermem değmeyen insanlara. herkes sagilacak birini arıyor artik
dolar milyoneri dolar milyoneri canım sıkma canını sevmediğin bi yerde çalışmak zor biliyorum. Allah feraha eristirsin.

USER=1147002] dolar milyoneri dolar milyoneri [/USER] canım sıkma canını sevmediğin bi yerde çalışmak zor biliyorum. Allah feraha eristirsin.
Amin inşallah 🤲🤲sağolasın canım

penceremden penceremden ablacım Allah sana sabırlar versin, kimseyi evlat acısıyla sınamasın rabbim.. Dularınız kabul olsun..

borç konusuna gelince babamın oğluna kredi çekmiyorumda 3 kapı el için mümkün değil çekemem büyük konuşmayım ama, ben sabahın 6 sında kalkıp kuzumdan ayrılıp el işinde dirsek çürütücem.. milletin ağız kokusunu çekicem 3 kuruş için sonra gidip alın ben yemeyi beceremedim deyip başkasına vericem.. borçlar bu raddeye gelinceye kadar akılları nerede imiş..
Allah razı olsun canım amin inşallah🤲🤲

Günaydın, kızçeler..
Bizde inşallah pazartesi günü arabayı sattık sonrada bütün birikimleri toplayıp yeni araba için peşinat ödedik.. bakalım yarın tüm ödemeyi gerçekleştiricez.. 20.000 TL gibi bir açığımız kalıyor.. valla ona bile faiz ödemeden nasıl yaparımı düşünüyorum.. İnşallah hallderiz..
Günaydın böyle güzel haberler almak ne güzel 😊Altın birikimi somut birşeye dönüştüğü için iyi oluyor.Hayırlı olsun şimdiden🧿🧿

Borç anne babanın borcu değil oğlanın borcu .Birisiyle güya ortak olmuş etine buduna bakmadan şirket kurmuş alacaklarını alamayınca borçlandıklarını ödeyememiş batağa batmış.Nasıl oluyorsa ortak ama şirket bu çocuğun üstüne olduğundan borçlar buna kalmış .Evliydi boşandı annesin yanına taşındı .Annesi borcu kapatmak için 3+1 evini sattı kiraya çıkmak zorunda kaldı oğlanın altında lüks araba varmış onu satmış babası oğlanın borcunu kapatmak için sağdan soldan para arıyor kızkardeşinden 500 milyar almış yetmemiş 70 bin kredi çektirmiş geçen yine ondan para istemiş elini veriyorsun kolunu kaptırıyorsun vs... diğer akrabalardan da 200 bin 300 bin vb nasıl bir borçsa bitmiyor bir türlü ...oğlanın yaptığı salaklıkların ceremesini çekiyorlar baba yüzgöz oluyor milletle..

Benim sinirlendiğim nokta kadın için diyorum 3+1 lüks evde kiraya oturacağına daha küçük eve taşın ya da işe gir en azından çocuk bak birşey yap.O evde oturacak ben sabahın köründe kalkıp işe gideceğim

Rabbim yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın amin🤲🤲🤲

Son düzenleme:
Kadın borcu kapatmak için çalışmayacak ben karda kışta işe gidip çalışıp ben yiyemiyorum al sen ye diyeceğim eline sayacağım parayıda kimbilir ne zaman ödeyecek .Millet ne uyanık vallahi keriz arıyorlar.
Bence alınan o borç ödenmez gibi geliyor😏 Allah bilir

Bence alınan o borç ödenmez gibi geliyor😏 Allah bilir
güya her ay 70 bin ödemeleri varmış Eylülde bitiyormuş o zaman kadar kredi çektirebildiklerine kredi çektirecekler ondan sonrada milletten aldıkları borçları ödeyeceklermiş.Bankayamı tefeciyemi kime borç ödeniyor diyorum kime olduğuda belli değil. 500 milyar verende işin içinde ne olduğunu tam bilmiyor iş kurmuş işler yolunda gitmemiş diye biliyor sadece.Eşimin abisindende istemişler biraz euro vermiş onun yanında eşimi arayıp bizden kredi çekmemizi istedikleri için konuya hakim duydu şimdi ikinci tura döner yine bize dönerler dedi.Niye kirası az evde oturmuyorlar diye oda şaşırıyor

oğlanın kuzeni 200 milyar vermiş sonra baktı kurtaramayacak kimbilir ne zaman ödeyecekler hemen parasını geri istemiş sağdan soldan bulup ona vermişler

en az beş yıl sürer gibi geliyor...konforundan vazgeçmezlerse çalışmayıp elden isterlerse nasıl bitecek bu borç üç kişiler üçüde yetişkin 3+1 evde oturuyorlar .Kira yerinde durmuyor gırtlağa kadar borca batmışlar rahatındanda ödün vermiyorlar

güya her ay 70 bin ödemeleri varmış Eylülde bitiyormuş o zaman kadar kredi çektirebildiklerine kredi çektirecekler ondan sonrada milletten aldıkları borçları ödeyeceklermiş.Bankayamı tefeciyemi kime borç ödeniyor diyorum kime olduğuda belli değil. 500 milyar verende işin içinde ne olduğunu tam bilmiyor iş kurmuş işler yolunda gitmemiş diye biliyor sadece.Eşimin abisindende istemişler biraz euro vermiş onun yanında eşimi arayıp bizden kredi çekmemizi istedikleri için konuya hakim duydu şimdi ikinci tura döner yine bize dönerler dedi.Niye kirası az evde oturmuyorlar diye oda şaşırıyor

oğlanın kuzeni 200 milyar vermiş sonra baktı kurtaramayacak kimbilir ne zaman ödeyecekler hemen parasını geri istemiş sağdan soldan bulup ona vermişler

en az beş yıl sürer gibi geliyor...konforundan vazgeçmezlerse çalışmayıp elden isterlerse nasıl bitecek bu borç üç kişiler üçüde yetişkin 3+1 evde oturuyorlar .Kira yerinde durmuyor gırtlağa kadar borca batmışlar rahatındanda ödün vermiyorlar
En güzeli borç verip de kötü olacağınıza vermeyip de kötü olun bence

Back