Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Ah ahhhh keşke gelebilsem ama oraya gelmemin maliyetiyle hep altın alıyorum, o ev buraya gelecek inşallah 🤲🏻
Ama şu evimi bi alayım (hayırla kolaylıkla helalinden) sana ziyarete gelecem gadın 🤣🤣
Gel tabi de ben temelli diyom 😅
Orada evini al sonra bir İstanbul beyefendisinin peşine takıl temelli gel caaaaaanım İstanbul a 😅

Gel tabi de ben temelli diyom 😅
Orada evini al sonra bir İstanbul beyefendisinin peşine takıl temelli gel caaaaaanım İstanbul a 😅
Oy oy ana baba ocağını bırakıp , onları bu zalım oğullarına bırakıp basıl gelem bacımsu

Değilse ben şu an çoktan gelmiştim 🥹

Oy oy ana baba ocağını bırakıp , onları bu zalım oğullarına bırakıp basıl gelem bacımsu

Değilse ben şu an çoktan gelmiştim 🥹
70 ton su aldım 700 tl
Emlak vergim 300 tl
Bunları kredi kartıyla peşin fiyatına 3 taksitle ödedim

Bir de trençkotumun terziye verilmesi gerekiyordu minik bir tamirat için ona da 50 tl verdim

70 ton su aldım 700 tl
Emlak vergim 300 tl

Bir de trençkotumun terziye verilmesi gerekiyordu minik bir tamirat için ona da 50 tl verdim
Bereketli olsun suyun ablacım

Böyle taksitler candır 🤣

Kıaaz yoğuusaamm daralttırdın mıııı🤭

70 ton su aldım 700 tl
Emlak vergim 300 tl

Bereketli olsun canım 🤩
Ya bankam 2.986 dan veriyor gramı makas da çok fazla, sen olsan alır mıydın bu rakamdan canım?

Bereketli olsun canım 🤩
Ya bankam 2.986 dan veriyor gramı makas da çok fazla, sen olsan alır mıydın bu rakamdan canım?
Ben bankadan altın alışverişi yapmıyorum
Yüz yüze bunun usulü bunu öğrendikten sonra yapmadığım gibi yaptıklarımı hesapladım 5 sene önce 1 cumhuriyet altınından fazla bedeli dağıttım

Rakam olarak geçen cuma günü 3120 tl den kuyumcudan 1 gr aldım 😘

Son düzenleme:
Haaaa bu arada 5 lt lik zeytinyağı aldım bana fazla gelecek annemle paylaşacağız

İndirimlerle 1718 tl ye geldi annemden 850 tl alacağım
Bana ayda gidiyordur 5 lt zeytinyağı… 😅
Ama şöyle eve başka yağ girmez, sadece kahvaltı için tereyağı…
Kayınvalidem sağolsun, soğuk sıkım zeytinyağımızı bol bol göndertir her yıl, sağolsun… 🤗

Ben bankadan altın alışverişi yapmıyorum
Yüz yüze bunun usulü bunu öğrendikten sonra yapmadığım gibi yaptıklarımı hesapladım 5 sene önce 1 cumhuriyet altınından fazla bedeli dağıttım

Rakam olarak geçen cuma günü 3120 tl den kuyumcudan 1 gr aldım 😘
Biliyorum canım, ben de % 80-90 fizikiye geçtim… bankada bir miktar tl var o rahatsız ediyor beni 🧐 bi de fizikide muhafaza sorunu var malum… %100 e az kaldı, 2025 te tamamen kurtulacağım inşallah bankadan…🤲

Bana ayda gidiyordur 5 lt zeytinyağı… 😅
Ama şöyle eve başka yağ girmez, sadece kahvaltı için tereyağı…
Kayınvalidem sağolsun, soğuk sıkım zeytinyağımızı bol bol göndertir her yıl, sağolsun… 🤗
Ben ayçiçek tereyağ ve zeytinyağı kullanıyorum

Tereyağını köyden akrabamdan alıyorum gerçekten çok güzel

Zeytinyağını sadece salatalara kullanıyorum ya da limonlu zeytinyağı içiyorum 1 yk arada

Ayçiçek yağını yemeklere 2 yk kadar kullanıyorum tereyağı ilave ediyorum

Ayçiçek yağı 1 sb kullandığım yerler daha çok pasta börek katmer vs gibi hamur işleri yani

X